WEDDEN OP SPORT

Legaal kansspelSchrijf u in voor de nieuwsbrief

Pronostiek Mechelen - Club Brugge : Jupiler Pro League 20 December 2017

20/12/2017

Op woensdag 20 december 2017 treffen KV Mechelen en Club Brugge elkaar in de Jupiler Pro League. De wedstrijd wordt gespeeld in het Argos Oil Stadion Achter de Kazerne in Mechelen. De aftrap van de wedstrijd tussen de nummer veertien en de nummer één van de competitie zal plaatsvinden om 20: 30 uur.

Statistieken
Club Brugge is als de nummer één in de stand om de Jupiler Pro League de grote favoriet voor de winst als het gaat om het duel tegen KV Mechelen. Ook de statistieken tussen beide clubs onderstrepen de favorietenrol van Club Brugge. Sinds het voetbalseizoen 1995/1996 troffen beide clubs elkaar 34 keer. Vijf maal ging de winst naar KV Mechelen, negen keer werd het duel in een gelijkspel beslist en maar liefst twintig keer ging de winst naar Club Brugge. In totaal scoorde Club Brugge 80 keer, terwijl KV Mechelen genoegen moest nemen met 26 doelpunten tijdens de onderlinge duels. Het laatste duel tussen beide clubs, voorafgaande aan de wedstrijd van woensdag 20 december, vond plaats op 15 september 2017. KV Mechelen verloor dit duel met 2-0.

Voorlaatste
Hoewel alle statistieken dus in het voordeel wijzen van Club Brugge, zal KV Mechelen er alles aan willend doen om minstens gelijk te spelen in tijdens het duel tegen de nummer één. Mechelen kan alle punten goed gebruiken. Door het verlies tegen Kortrijk moet KV Mechelen genoegen nemen met de veertiende en voorlaatste plaats in de competitie. Trainer Jankovic heeft laten weten dat hij er van uit gaat dat het moeilijke spel tegen Kortrijk een incident geweest is. Hij gaat er dan ook van uit dat zijn club goed spel laat zien tegen Club Brugge, waardoor Brugge niet per definitie gewonnen heeft. Jankovic sprak deze voorspelling uit met de wetenschap dat Club Brugge tijdens zijn laatste duel in de Jupiler Pro League, Anderlecht vernederde met een 5-0 overwinning. Club Brugge liet hiermee nogmaals zien hoe oppermachtig ze zijn en zijn dan ondanks de ambities van Mechelen de grote favoriet voor de winst op 20 december.

Beste odds aangeboden door bookmakers

De wedstrijd Mechelen - Club Brugge vindt Woensdag 20 December 2017 om 20:30 uur plaats en u vindt hier de beste kansen zoals die worden gegeven door de sportweddenschappensites op het moment dat wij deze regels schrijven:

Team
Noteringen
Parijs online
Mechelen
4.5
LadBrokesCircusGoldenVegas
Gelijkspel
3.8
UnibetCircusGoldenVegas
Club Brugge
1.86
Unibet

>> Zet in op deze wedstrijd in Nederlands

Let op, de kansen van de bookmakers veranderen regelmatig afhankelijk van de gedane inzetten door de verschillende deelnemers aan de weddenschap. Nochthans wannneer u uw weddenschap valideert, is de kans vastgelegd en definitief. Wacht dus niet te lang met uw weddenschappen om van de beste kansen te kunnen profiteren.

De prognose hierboven is slechts ter informatie en betrekt niet de verantwoordelijkheid van zijn auteur noch van "Legale Kansspel België".

 
>> Alle prognoses
 

Nieuws legale online sportweddenschappen in BelgiŽ

02/04/2018 Pronostiek Juventus - Real Madrid : Champions League 03 April 2018
In de kwartfinale van de Champions League nemen Juventus en Real Madrid het tegen elkaar op. Dat is meteen ook een heruitgave van de finale van vorig jaar die door Real Madrid werd gewonnen met ruime cijfers. Hierdoor werd Ma... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
02/04/2018 Pronostiek Club Brugge - KRC Genk : Jupiler Pro League 02 April 2018
Nog tien cruciale wedstrijden wachten de teams om de ontknoping te kennen van dit seizoen in de Jupiler Pro League. Door een sterke competitiestart en een ruime voorsprong op de concurrentie ontpopte Club Brugge zich als gedo... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
02/04/2018 Pronostiek Royal Antwerp FC - KV Oostende : Jupiler Pro League 02 April 2018
Royal Antwerp FC en KV Oostende, treffen elkaar op maandag 2 april, Tweede Paasdag 2018 om een duel in de Belgische Europa League Play offs. Beide elftallen stonden ook al tegenover elkaar op 17 februari 2018. Dat duel werd b... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
>> Al het nieuws van legale online weddenschappen in Belgie
 

  Home > Sportweddenschap > Nieuws sportweddenschappen legaal in BelgiŽ > Pronostiek Mechelen - Club Brugge : Jupiler Pro League 20 December 2017