WEDDEN OP SPORT

Legaal kansspelSchrijf u in voor de nieuwsbrief

Bet777.be

Pronostiek Mechelen - Club Brugge : Jupiler Pro League 20 December 2017

20/12/2017

Op woensdag 20 december 2017 treffen KV Mechelen en Club Brugge elkaar in de Jupiler Pro League. De wedstrijd wordt gespeeld in het Argos Oil Stadion Achter de Kazerne in Mechelen. De aftrap van de wedstrijd tussen de nummer veertien en de nummer één van de competitie zal plaatsvinden om 20: 30 uur.

Statistieken
Club Brugge is als de nummer één in de stand om de Jupiler Pro League de grote favoriet voor de winst als het gaat om het duel tegen KV Mechelen. Ook de statistieken tussen beide clubs onderstrepen de favorietenrol van Club Brugge. Sinds het voetbalseizoen 1995/1996 troffen beide clubs elkaar 34 keer. Vijf maal ging de winst naar KV Mechelen, negen keer werd het duel in een gelijkspel beslist en maar liefst twintig keer ging de winst naar Club Brugge. In totaal scoorde Club Brugge 80 keer, terwijl KV Mechelen genoegen moest nemen met 26 doelpunten tijdens de onderlinge duels. Het laatste duel tussen beide clubs, voorafgaande aan de wedstrijd van woensdag 20 december, vond plaats op 15 september 2017. KV Mechelen verloor dit duel met 2-0.

Voorlaatste
Hoewel alle statistieken dus in het voordeel wijzen van Club Brugge, zal KV Mechelen er alles aan willend doen om minstens gelijk te spelen in tijdens het duel tegen de nummer één. Mechelen kan alle punten goed gebruiken. Door het verlies tegen Kortrijk moet KV Mechelen genoegen nemen met de veertiende en voorlaatste plaats in de competitie. Trainer Jankovic heeft laten weten dat hij er van uit gaat dat het moeilijke spel tegen Kortrijk een incident geweest is. Hij gaat er dan ook van uit dat zijn club goed spel laat zien tegen Club Brugge, waardoor Brugge niet per definitie gewonnen heeft. Jankovic sprak deze voorspelling uit met de wetenschap dat Club Brugge tijdens zijn laatste duel in de Jupiler Pro League, Anderlecht vernederde met een 5-0 overwinning. Club Brugge liet hiermee nogmaals zien hoe oppermachtig ze zijn en zijn dan ondanks de ambities van Mechelen de grote favoriet voor de winst op 20 december.

Beste odds aangeboden door bookmakers

De wedstrijd Mechelen - Club Brugge vindt Woensdag 20 December 2017 om 20:30 uur plaats en u vindt hier de beste kansen zoals die worden gegeven door de sportweddenschappensites op het moment dat wij deze regels schrijven:

Team
Noteringen
Parijs online
Mechelen
4.5
LadBrokesCircusGoldenVegas
Gelijkspel
3.8
UnibetCircusGoldenVegas
Club Brugge
1.86
Unibet

>> Zet in op deze wedstrijd in Nederlands

Let op, de kansen van de bookmakers veranderen regelmatig afhankelijk van de gedane inzetten door de verschillende deelnemers aan de weddenschap. Nochthans wannneer u uw weddenschap valideert, is de kans vastgelegd en definitief. Wacht dus niet te lang met uw weddenschappen om van de beste kansen te kunnen profiteren.

De prognose hierboven is slechts ter informatie en betrekt niet de verantwoordelijkheid van zijn auteur noch van "Legale Kansspel België".

 
>> Alle prognoses
 

Nieuws legale online sportweddenschappen in BelgiŽ

19/01/2018 Pronostiek Charleroi - Royal Excel Mouscron : Jupiler Pro League 19 Januari 2018
In de eerste wedstrijd na de winterstop neemt Charleroi het op tegen hun Waalse rivalen uit Moeskroen. Beide teams zijn nog in de running voor een plaats in Playoff 1, wat deze Waalse derby een extra touch geeft. Sporting Cha... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
16/01/2018 Pronostiek Club Brugge - Charleroi : Beker van BelgiŽ 16 Januari 2018
Voorbeschouwing en prognose door BartoneFC Brugge en Charleroi zijn de nummers ťťn en twee van de nationale competitie in BelgiŽ. FC Brugge is de fiere koploper met een voorsprong van maar liefst elf punten op Charleroi, de t... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
23/12/2017 Pronostiek Moeskroen - Zulte Waregem : Jupiler Pro League 23 December 2017
Wint Zulte weer eens? Kerst of geen kerst, de competitie in Belgie dendert gewoon door. Voordat de feestdagen definitief aanbreken wordt er eerst nog een complete speelronde afgewerkt. Dat ... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
>> Al het nieuws van legale online weddenschappen in Belgie
 

  Home > Sportweddenschap > Nieuws sportweddenschappen legaal in BelgiŽ > Pronostiek Mechelen - Club Brugge : Jupiler Pro League 20 December 2017