WEDDEN OP SPORT

Legaal kansspelSchrijf u in voor de nieuwsbrief

Pronostiek Misfits - Rogue : League Of Legend - LCS EU : 05 April 2020

04/04/2020

Een spannende play-off wedstrijd tussen Misfits en Rogue

Op 5 april is er een wedstrijd tussen de teams Rogue en Misfits in het kader van de play-off van het League of Legends kampioenschap .

Informatie over de teams

Rogue is een Amerikaanse organisatie die vooral bekend is om hun Counter-Strike met de Global Offensive en Rainbow Six Siege teams. Het gerucht ging dat de organisatie in 2018 lid zou worden van de EU LCS als onderdeel van het Europese franchiseprogramma voor 2019. Ondertussen is dit zo en kunnen over enkele dagen op dit niveau een wedstrijd afwerken.
Misfits werd gevormd in mei 2016 om te spelen in de EUCS Summer Qualifiers nadat hun voormalige moederorganisatie Renegades werd verbannen van competitief spel en dus niet langer kon concurreren onder die naam. Ze konden zich met succes kwalificeren voor dit tornooi en haalden zelfd de play-off.

De actuele resultaten

Beide teams haalden slechts ťťn overwinning gedurende hun laatste vijf wedstrijden. Over de laatste 10 wedstrijden behaalden ze elk vier overwinningen. Ze hebben zes keer tegen mekaar gestreden en wonnen elk drie keer.

Onze voorspellingen

Alle kenners zijn het erover eens dat Misfits de favoriet is voor de komende wedstrijd. Hun rating staat momenteel op 1.646 voor een overwinning. Uit de cijfers blijkt dat Rogue de underdog is. Hun rating bedraag 2.179. Wedden op de favoriet geeft je een grote kans op winst. Als Rogue voor een verrassing zorgt en je hebt erop gewed dan zal je winst heel wat hoger zijn.

Beste odds aangeboden door bookmakers

De wedstrijd Misfits - Rogue vindt Zondag 05 April 2020 om 16:00 uur plaats en u vindt hier de beste kansen zoals die worden gegeven door de sportweddenschappensites op het moment dat wij deze regels schrijven:

Team
Noteringen
Parijs online
Misfits
1.69
CircusGoldenVegas
Rogue
2.2
Bwin

Let op, de kansen van de bookmakers veranderen regelmatig afhankelijk van de gedane inzetten door de verschillende deelnemers aan de weddenschap. Nochthans wannneer u uw weddenschap valideert, is de kans vastgelegd en definitief. Wacht dus niet te lang met uw weddenschappen om van de beste kansen te kunnen profiteren.

De prognose hierboven is slechts ter informatie en betrekt niet de verantwoordelijkheid van zijn auteur noch van "Legale Kansspel België".

 
>> Alle prognoses
 
Gok met mate!

Nieuws legale online sportweddenschappen in BelgiŽ

02/06/2020 Pronostiek Werder Bremen - Eintracht Frankfurt : Bundesliga - Allemagne 03 Juni 2020
Tips & voorspellingen Bij de voorspelling van deze wedstrijd wordt rekening gehouden met verschillende factoren. De laatste wedstrijden, de doelpuntenstatistiek, de stand in de rangschikkenÖ.zijn allemaal elementen waar reke... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
29/05/2020 Pronostiek Mainz 05 - TSG Hoffenheim : Bundesliga Duitsland 30 Mei 2020
Wedstrijdvoorspelling MAINZ tegen HOFFENHEIM In deze wedstrijdvoorspelling van MAINZ tegen HOFFENHEIM in de Bundesliga van Duitsland vergelijken we beide teams. We bekijken hun recente wedstrijden, hun klassement, Ö We gev... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
29/05/2020 Pronostiek Hertha BSC - FC Augsburg : Bundesliga - Duitsland 30 Mei 2020
Voorspelling Hertha Berlijn tegen Augsburg 30 mei 2020 Hertha BSC FC ontvangt in wedstrijddag 29 van de Bundesliga op zaterdag 30 mei, 14.30 uur in Olympiastadion. De gastheren staan momenteel op de 11e plaats en hebben FC ... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
>> Al het nieuws van legale online weddenschappen in Belgie
 

  Home > Sportweddenschap > Nieuws sportweddenschappen legaal in BelgiŽ > Pronostiek Misfits - Rogue : League Of Legend - LCS EU : 05 April 2020