WEDDEN OP SPORT

Legaal kansspelSchrijf u in voor de nieuwsbrief

Pronostiek Moeskroen-Pťruwelz - Anderlecht : Jupiler Pro League 05 Maart 2016

04/03/2016

Wint Anderlecht van Moeskroen?

Nog slechts twee wedstrijden te gaan en dan barst het geweld pas echt los in de hoogste afdeling van het Belgisch betaalde voetbal. Dan is namelijk de reguliere competitie afgelopen en zullen de play-off wedstrijden starten. Toch is nog lang niet alles beslist. Zo strijden er nog meerdere ploegen om een plaatsje bij de bovenste zes en is het ook onderaan de ranglijst ongekend spannend. In de voorlaatste speelronde staan Moeskroen en Anderlecht tegenover elkaar. Voor beide ploegen staat er nog van alles op het spel. Moeskroen wil zich in de laatste twee wedstrijden uit de degradatiezone spelen en Anderlecht kan en mag de achterstand op de koplopers niet nog groter laten worden. Wie van beide ploegen gaat er met de winst vandoor? Een voorbeschouwing.

Moeskroen

De ongeschreven voetbalwet dat het twee jaar na de promotie het lastigste jaar is, lijkt ook voor Moeskroen op te gaan. Vorig jaar slaagde de ploeg er op overtuigende wijze in om in de Eerste Klasse te blijven. Dit seizoen vecht men echter al vanaf de eerste wedstrijd tegen degradatie. Op dit moment staat de ploeg op de voorlaatste plaats met 27 behaalde punten. Er staan echter nog drie ploegen binnen drie punten afstand en dus lijkt alles nog mogelijk. Dan zal er echter wel gewonnen moeten worden en dat zal zeker niet eenvoudig worden tegen titelkandidaat Anderlecht.

Anderlecht

Na jaren waarin Anderlecht de onbetwiste nummer een was van de Belgische competitie was het vorig jaar Gent dat er met de titel vandoor ging. Dit jaar aast Anderlecht op wraak, maar voorlopig gaat dat nog niet voorspoedig. Tot dusver komt de ploeg niet hoger dan de derde plaats van het klassement op gepaste afstand(zes punten) van koplopers Club Brugge en Gent. Die achterstand mag niet groter worden, omdat de inhaalrace in de play-off wedstrijden dan nog groter zal zijn. Het is voor Anderlecht dus zaak om de resterende twee wedstrijden winnen af te sluiten.

Voorspelling

We denken dat Anderlecht deze wedstrijd vrij eenvoudig zal gaan winnen. Overwinning voor de ploeg uit Brussel dus!

Beste odds aangeboden door bookmakers

De wedstrijd Moeskroen-Pťruwelz - Anderlecht vindt Zaterdag 05 Maart 2016 om 20:00 uur plaats en u vindt hier de beste kansen zoals die worden gegeven door de sportweddenschappensites op het moment dat wij deze regels schrijven:

Team
Noteringen
Parijs online
Moeskroen-Pťruwelz
5
Bwin
Gelijkspel
4
Bwin
Anderlecht
1.8
UnibetBingoal

>> Zet in op deze wedstrijd in Nederlands

Let op, de kansen van de bookmakers veranderen regelmatig afhankelijk van de gedane inzetten door de verschillende deelnemers aan de weddenschap. Nochthans wannneer u uw weddenschap valideert, is de kans vastgelegd en definitief. Wacht dus niet te lang met uw weddenschappen om van de beste kansen te kunnen profiteren.

De prognose hierboven is slechts ter informatie en betrekt niet de verantwoordelijkheid van zijn auteur noch van "Legale Kansspel België".

 
>> Alle prognoses
 
Gok met mate!

Nieuws legale online sportweddenschappen in BelgiŽ

09/11/2019 Stressvolle Super Sunday on MeridianBet
Hopelijk heeft u deze zondag niet veel plannen. Zorg voor voldoende versnaperingen zodat u zeker niet het huis uit moet, want vanaf 14u30 tot ongeveer 22u30 zijn er maar liefst vijf absolute topwedstrijden te volgen Ö Een nie... Lees meer

MeridianBet
12/10/2019 Pronostiek Noorwegen - Spanje : Euro 2020 Kwalificatie 12 Oktober 2019
Gaat Noorwegen nog stunten? Noorwegen en Spanje stonden al enkele malen recht tegenover elkaar in verschillende wedstrijden. De laatste drie wedstrijden zijn gewonnen door Spanje. Speeldag 1 stonden deze twee al tegen elkaar... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
09/10/2019 Pronostiek Nederlands - Noord-Ierland : Kwalificatie EURO 2020 10 Oktober 2019
Wie wint Nederland - Ierland? De voetbalwedstrijd Nederland - Ierland is een wedstrijd die, gezien de stand van zaken in groep C, alle kanten op zou kunnen gaan. Het elftal van onze noorderburen heeft ťťn wedstrijd minder ge... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
>> Al het nieuws van legale online weddenschappen in Belgie
 

  Home > Sportweddenschap > Nieuws sportweddenschappen legaal in BelgiŽ > Pronostiek Moeskroen-Pťruwelz - Anderlecht : Jupiler Pro League 05 Maart 2016