WEDDEN OP SPORT

Legaal kansspelSchrijf u in voor de nieuwsbrief

Pronostiek Moeskroen-Pťruwelz - Anderlecht : Jupiler Pro League 05 Maart 2016

04/03/2016

Wint Anderlecht van Moeskroen?

Nog slechts twee wedstrijden te gaan en dan barst het geweld pas echt los in de hoogste afdeling van het Belgisch betaalde voetbal. Dan is namelijk de reguliere competitie afgelopen en zullen de play-off wedstrijden starten. Toch is nog lang niet alles beslist. Zo strijden er nog meerdere ploegen om een plaatsje bij de bovenste zes en is het ook onderaan de ranglijst ongekend spannend. In de voorlaatste speelronde staan Moeskroen en Anderlecht tegenover elkaar. Voor beide ploegen staat er nog van alles op het spel. Moeskroen wil zich in de laatste twee wedstrijden uit de degradatiezone spelen en Anderlecht kan en mag de achterstand op de koplopers niet nog groter laten worden. Wie van beide ploegen gaat er met de winst vandoor? Een voorbeschouwing.

Moeskroen

De ongeschreven voetbalwet dat het twee jaar na de promotie het lastigste jaar is, lijkt ook voor Moeskroen op te gaan. Vorig jaar slaagde de ploeg er op overtuigende wijze in om in de Eerste Klasse te blijven. Dit seizoen vecht men echter al vanaf de eerste wedstrijd tegen degradatie. Op dit moment staat de ploeg op de voorlaatste plaats met 27 behaalde punten. Er staan echter nog drie ploegen binnen drie punten afstand en dus lijkt alles nog mogelijk. Dan zal er echter wel gewonnen moeten worden en dat zal zeker niet eenvoudig worden tegen titelkandidaat Anderlecht.

Anderlecht

Na jaren waarin Anderlecht de onbetwiste nummer een was van de Belgische competitie was het vorig jaar Gent dat er met de titel vandoor ging. Dit jaar aast Anderlecht op wraak, maar voorlopig gaat dat nog niet voorspoedig. Tot dusver komt de ploeg niet hoger dan de derde plaats van het klassement op gepaste afstand(zes punten) van koplopers Club Brugge en Gent. Die achterstand mag niet groter worden, omdat de inhaalrace in de play-off wedstrijden dan nog groter zal zijn. Het is voor Anderlecht dus zaak om de resterende twee wedstrijden winnen af te sluiten.

Voorspelling

We denken dat Anderlecht deze wedstrijd vrij eenvoudig zal gaan winnen. Overwinning voor de ploeg uit Brussel dus!

Beste odds aangeboden door bookmakers

De wedstrijd Moeskroen-Pťruwelz - Anderlecht vindt Zaterdag 05 Maart 2016 om 20:00 uur plaats en u vindt hier de beste kansen zoals die worden gegeven door de sportweddenschappensites op het moment dat wij deze regels schrijven:

Team
Noteringen
Parijs online
Moeskroen-Pťruwelz
5
Bwin
Gelijkspel
4
Bwin
Anderlecht
1.8
UnibetBingoal

>> Zet in op deze wedstrijd in Nederlands

Let op, de kansen van de bookmakers veranderen regelmatig afhankelijk van de gedane inzetten door de verschillende deelnemers aan de weddenschap. Nochthans wannneer u uw weddenschap valideert, is de kans vastgelegd en definitief. Wacht dus niet te lang met uw weddenschappen om van de beste kansen te kunnen profiteren.

De prognose hierboven is slechts ter informatie en betrekt niet de verantwoordelijkheid van zijn auteur noch van "Legale Kansspel België".

 
>> Alle prognoses
 
Gok met mate!

Nieuws legale online sportweddenschappen in BelgiŽ

20/07/2019 Pronostiek Sporting de Charleroi - Gent : Jupiler Pro League 28 Juli 2019
Ook in Charleroi en Gandt heeft men de voorbereidingen op een nieuw seizoen in de Jupiler Pro League hopelijk ook goed afgerond. Dat moet ook wel, want de eerste speeldag van 2019-2020 staat al bijna voor de deur. Hoe staan b... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
20/07/2019 Pronostiek AS Eupen - Royal Antwerp FC : Jupiler Pro League 28 Juli 2019
Ook in Eupen en Antwerp staan de spelers van de plaatselijke voetbalteams uit de hoogste divisie vast te trappelen om weer matches te gaan spelen die ergens om gaan. Na de vakantieperiode is er veel getraind en opgebouwd, zij... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
18/07/2019 Pronostiek Racing Genk - KV Mechelen : Super Cup BelgÔe 20 Juli 2019
Een nieuw, en hopelijk spannend seizoen in de Jupiler Pro League staat bijna weer op het punt van beginnen. Als erg prettige opwarmer wordt er op zaterdag 20 juli eerst nog afgetrapt voor de Belgische Super Coupe, de match va... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
>> Al het nieuws van legale online weddenschappen in Belgie
 

  Home > Sportweddenschap > Nieuws sportweddenschappen legaal in BelgiŽ > Pronostiek Moeskroen-Pťruwelz - Anderlecht : Jupiler Pro League 05 Maart 2016