WEDDEN OP SPORT

Legaal kansspelSchrijf u in voor de nieuwsbrief

Betfirst

Pronostiek Moeskroen - Racing Genk : Jupiler Pro League 23 November 2019

21/11/2019

Moeskroen-Genk staat in het teken van een ticket voor Playoff 1. Het is vooral uitkijken naar Racing Genk hoe de eerste match met de nieuwe trainer Wolf wordt aangepakt. De uittredende kampioen kan zich geen nieuw verlies veroorloven om de voeling met Playoff 1 niet te verliezen. Thuiswinst van Moeskroen zou alleen maar het goede van de voorbije weken kunnen bevestigen.

Moeskroen wil thuisreputatie hoog houden

Met Bernd Hollerbach (Moeskroen) en Hannes Wolf (Genk) zitten twee Duitse trainer in de dug-out. Moeskroen is aan een goed seizoen bezig en staat momenteel op de achtste plaats met drie punten achterstand op Antwerp dat recht geeft op een Playoff 1-plaats. De Henegouwers willen aan huis sowieso die lijn doortrekken en de thuisreputatie waar maken. Het thuisvoordeel speelt de kaarten van Moeskroen en is licht favoriet.

De eerste wedstrijd onder de nieuwe Duitse trainer Wolf

De grote hamvraag is hoe de Genkse spelers hun wonden hebben gelikt na het ontslag van trainer Felice Mazzu. Op een paar dagen kan de nieuwbakken Duitse trainer uiteraard het tij niet keren. Het is afwachten hoe de spelersgroep met die nieuwe situatie omgaat. Vooral op mentaal vlak staat de nieuwe trainer Hannes Wolf een hele uitdaging te wachten. Met een tiende plaats en Anderlecht in het kielzog, lijkt de eerste opdracht voor de Genkse trainer te zijn om een playoff 1 ticket af te dwingen. Voor de Limburgers is het inderdaad vijf voor twaalf en een nieuwe misstap kan men zich in feite niet meer veroorloven. Een nieuwe nederlaag zal in Genkse bestuurskringen niet met vreugde worden onthaald. Met de gedachte in het achterhoofd dat drie dagen later in Napels de Champions League wedstrijd tegen Napoli op het programma staat. Een overwinning is daarom ook noodzakelijk, hoewel een verplaatsing naar Moeskroen geen godsgeschenk is.

Beste odds aangeboden door bookmakers

De wedstrijd Moeskroen - Racing Genk vindt Zaterdag 23 November 2019 om 20:30 uur plaats en u vindt hier de beste kansen zoals die worden gegeven door de sportweddenschappensites op het moment dat wij deze regels schrijven:

Team Noteringen Parijs online
Moeskroen 3.57 CircusGoldenVegas
Gelijkspel 3.6 UnibetBetWayBetfirst
Racing Genk 2.16 LadBrokes

Let op, de kansen van de bookmakers veranderen regelmatig afhankelijk van de gedane inzetten door de verschillende deelnemers aan de weddenschap. Nochthans wannneer u uw weddenschap valideert, is de kans vastgelegd en definitief. Wacht dus niet te lang met uw weddenschappen om van de beste kansen te kunnen profiteren.

Beste Online Bookmakers in BelgiŽDH-betFIRST

*****


Unibet

*****


Ladbrokes

*****

De prognose hierboven is slechts ter informatie en betrekt niet de verantwoordelijkheid van zijn auteur noch van "Legale Kansspel België".

 
>> Alle prognoses
 
Gok met mate!

Nieuws legale online sportweddenschappen in BelgiŽ

18/07/2020 Pronostiek Brighton & Hove Albion - Newcastle United : Premier League 20 Juli 2020
De premier league wedstrijd tussen Brighton & Hove Albion en Newcastle United belooft een spannende wedstrijd te worden. Terwijl de kampioen al beslist is gaat het enkel alleen maar om wie hoger op de ranglijst zal eindigen. ... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
18/07/2020 Pronostiek Sheffield United - Everton : Premier League 20 Juli 2020
Sheffield United - Everton is zeker een wedstrijd dat eenieder naar zal uit kijken. Beide teams hebben een heel goed gebalanceerde team die bij een goede dag ervoor kan zorgen dat de tegenstander het nakijken krijgt. De twee ... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
18/07/2020 Pronostiek Wolverhampton Wanderers - Crystal Palace : Premier League 20 Juli 2020
Wolverhampton Wanderers - Crystal Palace, 20 juli 2020 - een voorspelling De Premier League is na de lockdown maatregelen gelukkig weer in volle gang. Hoewel de stadions leeg zijn en de twaalfde man geen invloed meer uitoefe... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
>> Al het nieuws van legale online weddenschappen in Belgie
 

  Home > Sportweddenschap > Nieuws sportweddenschappen legaal in BelgiŽ > Pronostiek Moeskroen - Racing Genk : Jupiler Pro League 23 November 2019