WEDDEN OP SPORT

Legaal kansspelSchrijf u in voor de nieuwsbrief

Pronostiek Moeskroen - Racing Genk : Jupiler Pro League 23 November 2019

21/11/2019

Moeskroen-Genk staat in het teken van een ticket voor Playoff 1. Het is vooral uitkijken naar Racing Genk hoe de eerste match met de nieuwe trainer Wolf wordt aangepakt. De uittredende kampioen kan zich geen nieuw verlies veroorloven om de voeling met Playoff 1 niet te verliezen. Thuiswinst van Moeskroen zou alleen maar het goede van de voorbije weken kunnen bevestigen.

Moeskroen wil thuisreputatie hoog houden

Met Bernd Hollerbach (Moeskroen) en Hannes Wolf (Genk) zitten twee Duitse trainer in de dug-out. Moeskroen is aan een goed seizoen bezig en staat momenteel op de achtste plaats met drie punten achterstand op Antwerp dat recht geeft op een Playoff 1-plaats. De Henegouwers willen aan huis sowieso die lijn doortrekken en de thuisreputatie waar maken. Het thuisvoordeel speelt de kaarten van Moeskroen en is licht favoriet.

De eerste wedstrijd onder de nieuwe Duitse trainer Wolf

De grote hamvraag is hoe de Genkse spelers hun wonden hebben gelikt na het ontslag van trainer Felice Mazzu. Op een paar dagen kan de nieuwbakken Duitse trainer uiteraard het tij niet keren. Het is afwachten hoe de spelersgroep met die nieuwe situatie omgaat. Vooral op mentaal vlak staat de nieuwe trainer Hannes Wolf een hele uitdaging te wachten. Met een tiende plaats en Anderlecht in het kielzog, lijkt de eerste opdracht voor de Genkse trainer te zijn om een playoff 1 ticket af te dwingen. Voor de Limburgers is het inderdaad vijf voor twaalf en een nieuwe misstap kan men zich in feite niet meer veroorloven. Een nieuwe nederlaag zal in Genkse bestuurskringen niet met vreugde worden onthaald. Met de gedachte in het achterhoofd dat drie dagen later in Napels de Champions League wedstrijd tegen Napoli op het programma staat. Een overwinning is daarom ook noodzakelijk, hoewel een verplaatsing naar Moeskroen geen godsgeschenk is.

Beste odds aangeboden door bookmakers

De wedstrijd Moeskroen - Racing Genk vindt Zaterdag 23 November 2019 om 20:30 uur plaats en u vindt hier de beste kansen zoals die worden gegeven door de sportweddenschappensites op het moment dat wij deze regels schrijven:

Team Noteringen Parijs online
Moeskroen 3.57 CircusGoldenVegas
Gelijkspel 3.6 UnibetBetWayBetfirst
Racing Genk 2.16 LadBrokes

Let op, de kansen van de bookmakers veranderen regelmatig afhankelijk van de gedane inzetten door de verschillende deelnemers aan de weddenschap. Nochthans wannneer u uw weddenschap valideert, is de kans vastgelegd en definitief. Wacht dus niet te lang met uw weddenschappen om van de beste kansen te kunnen profiteren.

De prognose hierboven is slechts ter informatie en betrekt niet de verantwoordelijkheid van zijn auteur noch van "Legale Kansspel België".

 
>> Alle prognoses
 
Gok met mate!

Nieuws legale online sportweddenschappen in BelgiŽ

14/01/2020 Unibet : Nodig je vrienden uit en krijg tot 750 euro cash!
Hopelijk heb je al heel wat van onze producten genoten. Misschien heb je wel vrienden die ook zin hebben om eens in een bepaalde sport te wedden of een gokje te wagen in het online casino? Goed nieuws : je kan zelf een beloni... Lees meer

Unibet
24/11/2019 Pronostiek Galatasaray - Club Brugge : Champions League 26 November 2019
Galatasaray - Club Brugge: beide ploegen missen hun draaischijven De clash tussen Galatarasay en Club Brugge in de Champions League zal wellicht beslissen welk team mag overwinteren in de Europa League. Club Brugge prijkt me... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
24/11/2019 Pronostiek Gent - Royal Antwerp FC : Jupiler Pro League 24 November 2019
Een interessante ontmoeting, dat is de match tussen Gent en Royal Antwerp van aanstaande zondagmiddag. Het verschil tussen beide teams is vijf plaatsen op de ranglijst van de Jupiler Pro League maar ook slechts vier punten! ... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
>> Al het nieuws van legale online weddenschappen in Belgie
 

  Home > Sportweddenschap > Nieuws sportweddenschappen legaal in BelgiŽ > Pronostiek Moeskroen - Racing Genk : Jupiler Pro League 23 November 2019