WEDDEN OP SPORT

Legaal kansspelSchrijf u in voor de nieuwsbrief

Unibet Casino

Pronostiek Moeskroen - Zulte Waregem : Jupiler Pro League 05 Mei 2019

03/05/2019

Moeskroen op zoek naar de eerste overwinning in groep B van Playoff 2

De lofbetuigingen die Moeskroen in de reguliere competitie in 2019 toebedeeld kreeg vervalt in het niets in Playoff 2. De Henegouwers hebben nog geen vreugde dansjes kunnen maken in Playoff 2 en staan met 1 punt op 18 onderaan te bengelen op zes punten van het trio Zulte Waregem, Cercle Brugge en Waasland-Beveren. Meer dan op een eervolle manier de meubelen redden is voor Moeskroen niet meer weggelegd.

De revelatie van 2019 bakt er nauwelijks nog iets van

Moeskroen groeide na Nieuwjaar uit tot de grote revelatie in de reguliere competitie. Titelfavorieten Racing Genk en Club Brugge gingen voor de bijl en Moeskroen zette een zegereeks neer waar iedereen respect voor opbracht. Maar een vervolg breien aan deze uitmuntende resultaten is in Playoff 2 duidelijk een halte toegeroepen. In plaats van een gedoodverfde groepswinnaar, lijkt het voor de Henegouwers van kwaad naar erger te gaan. Met 1 op 18 punten is Moeskroen het slechtste team van groep B in Playoff 2. Die neerwaartse spiraal heeft wel te maken dat een half dozijn spelers in de lappenmand zaten, maar toch is het heel markant dat Playoff 2 een echte calvarieweg aan het worden is voor Moeskroen. Tegen Zulte Waregem aan huis hoopt men het tij te doen keren en wil men opnieuw een overwinning boeken.

Zulte Waregem hoopt het vizier op scherp te kunnen verlengen

Zulte Waregem heeft een topschutter in de Jupiler League in de rangen. Zijn naam Hemdi Harbaoui. De TunesiŽr scoorde voor de zevende keer in zijn voetballers loopbaan een hattrick. Bij Waregem was het de vierde keer dat de noord-afrikaanse aanvaller een hattrick maakte en staat voorlopig eerste in de topschutterslijst van de Gouden Stier met 23 doelpunten. Eentje meer dan Mbwana Samatta van Racing Genk. Trainer Franky Dury hoopt dat de twee coryfeeŽn van de ploeg - Hemdi Harbaoui en Theo Bongonda - opnieuw het vizier op scherp kunnen richten op Cannonier hoewel de uitslag voor het team uit de Gaverbeek van ondergeschikt belang is. Zij hebben in feite niets meer te winnen of te verliezen en kunnen zich al focussen naar het volgende seizoen toe.

Beste odds aangeboden door bookmakers

De wedstrijd Moeskroen - Zulte Waregem vindt Zondag 05 Mei 2019 om 20:00 uur plaats en u vindt hier de beste kansen zoals die worden gegeven door de sportweddenschappensites op het moment dat wij deze regels schrijven:

Team Noteringen Parijs online
Moeskroen 2.15 UnibetBetfirst
Gelijkspel 3.95 UnibetGoldenPalace
Zulte Waregem 3.2 LadBrokes

Let op, de kansen van de bookmakers veranderen regelmatig afhankelijk van de gedane inzetten door de verschillende deelnemers aan de weddenschap. Nochthans wannneer u uw weddenschap valideert, is de kans vastgelegd en definitief. Wacht dus niet te lang met uw weddenschappen om van de beste kansen te kunnen profiteren.

De prognose hierboven is slechts ter informatie en betrekt niet de verantwoordelijkheid van zijn auteur noch van "Legale Kansspel België".

 
>> Alle prognoses
 
Gok met mate!

Nieuws legale online sportweddenschappen in BelgiŽ

21/05/2019 Pronostiek KV Kortrijk - Sporting Charleroi : Jupiler Pro League 22 Mei 2019
Deelname aan Europese matches is een stuk dichterbij gekomen voor KV Courtroi en Sporting de Charleroi. Beide wisten als winnaar te eindigen in de twee groepen met zes teams. Woensdagavond ontmoeten ze elkaar. De winnaar van ... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
14/05/2019 Pronostiek Eupen - Beerschot : Jupiler Pro League 15 Mei 2019
Beerschot Wilrijk en Eupen hebben weinig te winnen of te verliezen Beerschot Wilrijk hoopt in de laatste thuismatch van het seizoen nog een vuist te kunnen maken tegen KAS Eupen. Beide teams hebben in deze nacompetitie nog ... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
14/05/2019 Pronostiek KV Oostende - Sint-Truiden : Jupiler Pro League 15 Mei 2019
STVV hooptmet een zege nog de finale van Playoff 2 te halen Sint-Truiden hoopt op een misstap van rechtstreekse rivaal Charleroi om toch nog de finale van Playoff 2 te kunnen halen. Met een verplaatsing tegen Oostende voor d... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
>> Al het nieuws van legale online weddenschappen in Belgie
 

  Home > Sportweddenschap > Nieuws sportweddenschappen legaal in BelgiŽ > Pronostiek Moeskroen - Zulte Waregem : Jupiler Pro League 05 Mei 2019