WEDDEN OP SPORT

Legaal kansspelSchrijf u in voor de nieuwsbrief

Circus

Pronostiek Moeskroen - Zulte Waregem : Jupiler Pro League 23 December 2017

23/12/2017

Wint Zulte weer eens?

Kerst of geen kerst, de competitie in Belgie dendert gewoon door. Voordat de feestdagen definitief aanbreken wordt er eerst nog een complete speelronde afgewerkt. Dat betekent opnieuw enkele belangrijke wedstrijden waarin het erop of eronder wordt voor sommige ploegen. Wat dacht je bijvoorbeeld van de clash tussen Moeskroen en Zulte? Op de ranglijst is er slechts een puntje verschil tussen beide ploegen en natuurlijk kijken ze allebei het liefst omhoog. Maar wie van beide ploegen kan dat na deze ontmoeting ook echt doen? Een voorbeschouwing.

Moeskroen
Hoewel de club nog niet eens zolang bestaat, is Moeskroen in die 13 jaar al behoorlijk succesvol geweest. Vooral sinds 2010 is het sportief voor de wind gegaan. In vier jaar tijd wist men zich namelijk van de Vierde Klasse naar de Eerste Klasse te voetballen. Daarin was Moeskroen de eerste drie jaar vooral bezig met lijfsbehoud. Daar slaagde het overigens ook drie jaar op rij op een uitstekende manier in. Dit jaar gaat het nog beter. Moeskroen is terug te vinden op de tiende plaats van het klassement en wist behoorlijk veel punten te verzamelen. Een strijd tegen degradatie lijkt het dan ook niet te worden, tenzij er een enorm verval komt. Dat leek overigens wel even het geval maar gelukkig werd er vorige week voor het eerst in vijf wedstrijden gewonnen. Oostende was de tegenstander.

Zulte Waregem
Bij Zulte wil het dit seizoen maar niet vlotten. De ploeg wil ontzettend graag meedoen om de bovenste plaatsen en zich kwalificeren voor play-off I. Iedere keer wanneer men in de buurt komt, zet de ploeg een slechte serie neer. Dat is op dit moment overigens ook het geval. Zulte behaalde in de laatste vijf wedstrijden namelijk slechts één schamel punt en daarmee lijkt de vrije val voor de ploeg te zijn ingezet. Langzaam maar zeker raken de play-off plaatsen uit zicht en dus is een resultaat tegen Moeskroen meer dan noodzakelijk om nog iets te bereiken dit seizoen.

Voorspelling
We verwachten een stugge wedstrijd waarin beide ploegen niet willen verliezen. We denken dat het eindigt in een gelijkspel.

 

Beste odds aangeboden door bookmakers

De wedstrijd Moeskroen - Zulte Waregem vindt Zaterdag 23 December 2017 om 18:00 uur plaats en u vindt hier de beste kansen zoals die worden gegeven door de sportweddenschappensites op het moment dat wij deze regels schrijven:

Team
Noteringen
Parijs online
Moeskroen
3.3
LadBrokes
Gelijkspel
3.7
Unibet
Zulte Waregem
2.75
GoldenVegas

>> Zet in op deze wedstrijd in Nederlands

Let op, de kansen van de bookmakers veranderen regelmatig afhankelijk van de gedane inzetten door de verschillende deelnemers aan de weddenschap. Nochthans wannneer u uw weddenschap valideert, is de kans vastgelegd en definitief. Wacht dus niet te lang met uw weddenschappen om van de beste kansen te kunnen profiteren.

De prognose hierboven is slechts ter informatie en betrekt niet de verantwoordelijkheid van zijn auteur noch van "Legale Kansspel België".

 
>> Alle prognoses
 

Nieuws legale online sportweddenschappen in BelgiŽ

21/12/2018 Pronostiek Zulte Waregem - Sporting de Charleroi : Jupiler Pro League 23 December 201
Wint Charleroi in Waregem? Nog heel even en dan is het winterstop. Ook in de hoogste afdeling van het betaalde voetbal zal de competitie tijdelijk stil liggen. Zo ver is het echter nog niet want aankomend weekeinde staat e... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
21/12/2018 Pronostiek Club Brugge - Royal Antwerp FC : Jupiler Pro League 23 December 2018
Wie wint topper in Brugge? Vlak voor kerst wordt er nog een speelronde afgewerkt in de Belgische Jupiler Pro League. En zeker niet de minste! Er staan namelijk enkele prachtige affiches op het programma. De wedstrijd tussen ... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
15/12/2018 Pronostiek Genk - KV Oostende : Jupiler Pro League 16 December 2018
Aanstaande zondag ontvangt KRC Genk in eigen huis KV Ostende. Genk is de fiere koploper van de Jupiler Pro League. Ostende bivakkeert op de elfde positie. Het verschil in punten tussen beide teams is 17. Kunnen we enige spann... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
>> Al het nieuws van legale online weddenschappen in Belgie
 

  Home > Sportweddenschap > Nieuws sportweddenschappen legaal in BelgiŽ > Pronostiek Moeskroen - Zulte Waregem : Jupiler Pro League 23 December 2017