WEDDEN OP SPORT

Legaal kansspelSchrijf u in voor de nieuwsbrief

Pronostiek Mouscron - Zulte Waregem : Jupiler Pro League 08 December 2018

07/12/2018

Wie wint de clash in Moeskroen?

December is altijd een drukke en volle maand voor de voetballiefhebbers en natuurlijk ook voor de voetballers zelf. Er worden volop wedstrijden gespeeld waardoor er nauwelijks tijd is om te herstellen van de vorige wedstrijd. Ook in de Jupiler Pro League staat er komend weekeinde weer een volledige speelronde op het programma. Daarin staat ook een belangrijke clash in de onderste regionen van de ranglijst op het programma. Moeskroen, dat op de veertiende plaats staat, ontvangt namelijk nummer dertien van de ranglijst Zulte Waregem. Wie van beide ploegen weet te winnen en neemt daarmee voorlopig afscheid van de onderste regionen? Een voorbeschouwing.

Moeskroen

Moeskroen slaagde er vorig jaar opnieuw knap in om in de Jupiler Pro League te blijven. Men eindigde zelfs in de middenmoot en kwam gedurende het seizoen nauwelijks in de problemen. Dat kan van dit seizoen helaas niet gezegd worden. We zijn over de helft van de competitie heen en Moeskroen staat gevaarlijk dicht bij de rode streept. Men heeft zelfs slechts twee punten meer weten te behalen dan de onderste twee ploegen tot dusver. De punten zijn dus meer dan nodig en waar kun je ze beter halen dan voor eigen publiek ťn tegen een directe concurrent? Zulte Waregem staat namelijk een plaatsje hoger en kan achterhaald worden bij een overwinning. We mogen dus een fel en gemotiveerd Moeskroen aan de aftrap verwachten.

Zulte Waregem

Het lijkt de nieuwe realiteit voor Zulte Waregem te zijn. De ploeg is ver weggezakt en speelt ondertussen voor lijfsbehoud in plaats van voor de titel zoals enkele jaren geleden. Zulte wist uit de eerste zeventien wedstrijden slechts zestien punten te halen en staat daarmee drie punten hoger dan Moeskroen. Bij een verlies wordt het nog dieper in de problemen gedrukt en dat mag dus absoluut niet gebeuren. Dat lijkt echter lastig te worden aangezien het ook nog een uitwedstrijd betreft. Zulte Waregem heeft de vorm gelukkig wel mee. Uit de laatste drie wedstrijden werden zeven punten gehaald.

Voorspelling

We denken dat deze wedstrijd geen winnaar gaat krijgen en dat het zal gaan eindigen in een gelijkspel. Puntendeling dus!

Beste odds aangeboden door bookmakers

De wedstrijd Mouscron - Zulte Waregem vindt Zaterdag 08 December 2018 om 20:00 uur plaats en u vindt hier de beste kansen zoals die worden gegeven door de sportweddenschappensites op het moment dat wij deze regels schrijven:

Team Noteringen Parijs online
Mouscron 2.65 GoldenVegas
Gelijkspel 3.7 Unibet
Zulte Waregem 2.65 GoldenVegas

Let op, de kansen van de bookmakers veranderen regelmatig afhankelijk van de gedane inzetten door de verschillende deelnemers aan de weddenschap. Nochthans wannneer u uw weddenschap valideert, is de kans vastgelegd en definitief. Wacht dus niet te lang met uw weddenschappen om van de beste kansen te kunnen profiteren.

De prognose hierboven is slechts ter informatie en betrekt niet de verantwoordelijkheid van zijn auteur noch van "Legale Kansspel België".

 
>> Alle prognoses
 

Nieuws legale online sportweddenschappen in BelgiŽ

12/02/2019 Pronostiek Tottenham - Borussia Dortmund : Champions League 13 Februari 2019
Deze week staan eindelijk de heenwedstrijden van de achtste finales van de UEFA Champions League op het programma. Na een lange Europese winterstop nemen Het Engelse Tottenham en Duitse Dortmund het tegen elkaar op voor een p... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
12/02/2019 Pronostiek Ajax - Real Madrid : Champions League 13 Februari 2019
Eindelijk is het zover. Na een lange Europese winterstop, beginnen deze week de heenwedstrijden van de achtste finales van de Champions League. Titelhouder Real Madrid reist naar Amsterdam waar het zal opnemen tegen Ajax. Het... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
12/02/2019 Pronostiek AS Roma - FC Porto : Champions League 12 Februari 2019
Met een wedstrijd tussen AS Roma en FC Porto als achtste finale in de Champions League durven we stellen dat dit een clash is tussen twee teams die niet met de eindzege zullen gaan lopen. Maar net door het feit dat een kwartf... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
>> Al het nieuws van legale online weddenschappen in Belgie
 

  Home > Sportweddenschap > Nieuws sportweddenschappen legaal in BelgiŽ > Pronostiek Mouscron - Zulte Waregem : Jupiler Pro League 08 December 2018