WEDDEN OP SPORT

Legaal kansspelSchrijf u in voor de nieuwsbrief

Betfirst

Pronostiek Nederland - Costa Rica : World Cup 2014 wedstrijd 5 juli

01/07/2014

De WK wedstrijd tussen Costa Rica en Nederland op 5 juli 2014

Op 5 juli 2014 vindt de kwartfinale plaats tussen Nederland en Costa Rica. De wedstrijd begint om 22:00 uur. Nederland wist met 2-1 van Mexico te winnen en Costa won na verlenging en penalty's van Griekenland. Costa Rica is natuurlijk de grote verrassing van dit WK. Niemand had verwacht dat dit land in de kwartfinale zou staan, maar het land heeft toch uitstekende resultaten weten te behalen. Daarmee is een plek in de kwartfinale absoluut verdiend. Nederland heeft echter ook prima gevoetbald en lijkt de nare nasmaak van 2 jaar geleden op het EK te hebben weggespoeld.

Nederland

Nederland heeft vriend en vijand weten te verrassen dit WK door de eerste ronde met 9 punten te eindigen. De meeste mensen waren ervan uit gegaan dat Nederland de eerste ronde niet door zou komen, echter werd het tegendeel bewezen. Ook tegen Mexico heeft het land uitstekend weten te voetballen. Opnieuw speelde Arjan Robben een belangrijke rol in deze wedstrijd, maar uiteindelijk waren het Wesley Schneider en Klaas-Jan Huntelaar die de daadwerkelijke doelpunten maakten. Net als de voorgaande wedstrijd tegen Chili heeft Nederland laten zien dat het een stabiele voetbalnatie is geworden, zelfs met een nog enigszins jonge en nieuwe verdediging.

Costa Rica

Costa Rica wist dan niet echt te imponeren tegen Griekenland, de landen gingen lange tijd gelijk op, het heeft wel de kwartfinales van het WK weten te behalen. Dat is op zichzelf al een heel unieke prestatie voor dit land. Deze grote verrassing maakt dat het land erg gevaarlijk kan zijn voor Nederland. Toch maakt Nederland misschien wel de grootste kans om deze wedstrijd te winnen. Het land onder leiding van Louis van Gaal zal daar ook alles aan doen. Iedereen heeft het nog steeds over de schitterende actie van Robin van Perzie en daarom wordt het niet voor niets Nederland zo gegund. Kortom, een spannende wedstrijd die iedereen op het puntje van zijn stoel zal laten zitten.

Beste odds aangeboden door bookmakers

De wedstrijd Nederland - Costa Rica vindt 5 juli 2014 om 22:00 uur plaats en u vindt hier de beste kansen zoals die worden gegeven door de sportweddenschappensites op het moment dat wij deze regels schrijven:

Team
Noteringen
Parijs online
Nederland
1.50
Bwin LadBrokes
Gelijkspel
4.50
BetFirstCircus
Costa Rica
7.50
Unibet

>> Zet in op deze wedstrijd in Nederlands

Let op, de kansen van de bookmakers veranderen regelmatig afhankelijk van de gedane inzetten door de verschillende deelnemers aan de weddenschap. Nochthans wannneer u uw weddenschap valideert, is de kans vastgelegd en definitief. Wacht dus niet te lang met uw weddenschappen om van de beste kansen te kunnen profiteren.

De prognose hierboven is slechts ter informatie en betrekt niet de verantwoordelijkheid van zijn auteur noch van "Legale Kansspel België".

 
>> Alle prognoses
 
Gok met mate!

Nieuws legale online sportweddenschappen in BelgiŽ

20/07/2019 Pronostiek Sporting de Charleroi - Gent : Jupiler Pro League 28 Juli 2019
Ook in Charleroi en Gandt heeft men de voorbereidingen op een nieuw seizoen in de Jupiler Pro League hopelijk ook goed afgerond. Dat moet ook wel, want de eerste speeldag van 2019-2020 staat al bijna voor de deur. Hoe staan b... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
20/07/2019 Pronostiek AS Eupen - Royal Antwerp FC : Jupiler Pro League 28 Juli 2019
Ook in Eupen en Antwerp staan de spelers van de plaatselijke voetbalteams uit de hoogste divisie vast te trappelen om weer matches te gaan spelen die ergens om gaan. Na de vakantieperiode is er veel getraind en opgebouwd, zij... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
18/07/2019 Pronostiek Racing Genk - KV Mechelen : Super Cup BelgÔe 20 Juli 2019
Een nieuw, en hopelijk spannend seizoen in de Jupiler Pro League staat bijna weer op het punt van beginnen. Als erg prettige opwarmer wordt er op zaterdag 20 juli eerst nog afgetrapt voor de Belgische Super Coupe, de match va... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
>> Al het nieuws van legale online weddenschappen in Belgie
 

  Home > Sportweddenschap > Nieuws sportweddenschappen legaal in BelgiŽ > Pronostiek Nederland - Costa Rica : World Cup 2014 wedstrijd 5 juli