WEDDEN OP SPORT

Legaal kansspelSchrijf u in voor de nieuwsbrief

Pronostiek Nederland - Costa Rica : World Cup 2014 wedstrijd 5 juli

01/07/2014

De WK wedstrijd tussen Costa Rica en Nederland op 5 juli 2014

Op 5 juli 2014 vindt de kwartfinale plaats tussen Nederland en Costa Rica. De wedstrijd begint om 22:00 uur. Nederland wist met 2-1 van Mexico te winnen en Costa won na verlenging en penalty's van Griekenland. Costa Rica is natuurlijk de grote verrassing van dit WK. Niemand had verwacht dat dit land in de kwartfinale zou staan, maar het land heeft toch uitstekende resultaten weten te behalen. Daarmee is een plek in de kwartfinale absoluut verdiend. Nederland heeft echter ook prima gevoetbald en lijkt de nare nasmaak van 2 jaar geleden op het EK te hebben weggespoeld.

Nederland

Nederland heeft vriend en vijand weten te verrassen dit WK door de eerste ronde met 9 punten te eindigen. De meeste mensen waren ervan uit gegaan dat Nederland de eerste ronde niet door zou komen, echter werd het tegendeel bewezen. Ook tegen Mexico heeft het land uitstekend weten te voetballen. Opnieuw speelde Arjan Robben een belangrijke rol in deze wedstrijd, maar uiteindelijk waren het Wesley Schneider en Klaas-Jan Huntelaar die de daadwerkelijke doelpunten maakten. Net als de voorgaande wedstrijd tegen Chili heeft Nederland laten zien dat het een stabiele voetbalnatie is geworden, zelfs met een nog enigszins jonge en nieuwe verdediging.

Costa Rica

Costa Rica wist dan niet echt te imponeren tegen Griekenland, de landen gingen lange tijd gelijk op, het heeft wel de kwartfinales van het WK weten te behalen. Dat is op zichzelf al een heel unieke prestatie voor dit land. Deze grote verrassing maakt dat het land erg gevaarlijk kan zijn voor Nederland. Toch maakt Nederland misschien wel de grootste kans om deze wedstrijd te winnen. Het land onder leiding van Louis van Gaal zal daar ook alles aan doen. Iedereen heeft het nog steeds over de schitterende actie van Robin van Perzie en daarom wordt het niet voor niets Nederland zo gegund. Kortom, een spannende wedstrijd die iedereen op het puntje van zijn stoel zal laten zitten.

Beste odds aangeboden door bookmakers

De wedstrijd Nederland - Costa Rica vindt 5 juli 2014 om 22:00 uur plaats en u vindt hier de beste kansen zoals die worden gegeven door de sportweddenschappensites op het moment dat wij deze regels schrijven:

Team
Noteringen
Parijs online
Nederland
1.50
Bwin LadBrokes
Gelijkspel
4.50
BetFirstCircus
Costa Rica
7.50
Unibet

>> Zet in op deze wedstrijd in Nederlands

Let op, de kansen van de bookmakers veranderen regelmatig afhankelijk van de gedane inzetten door de verschillende deelnemers aan de weddenschap. Nochthans wannneer u uw weddenschap valideert, is de kans vastgelegd en definitief. Wacht dus niet te lang met uw weddenschappen om van de beste kansen te kunnen profiteren.

De prognose hierboven is slechts ter informatie en betrekt niet de verantwoordelijkheid van zijn auteur noch van "Legale Kansspel België".

 
>> Alle prognoses
 
Gok met mate!

Nieuws legale online sportweddenschappen in BelgiŽ

09/11/2019 Stressvolle Super Sunday on MeridianBet
Hopelijk heeft u deze zondag niet veel plannen. Zorg voor voldoende versnaperingen zodat u zeker niet het huis uit moet, want vanaf 14u30 tot ongeveer 22u30 zijn er maar liefst vijf absolute topwedstrijden te volgen Ö Een nie... Lees meer

MeridianBet
12/10/2019 Pronostiek Noorwegen - Spanje : Euro 2020 Kwalificatie 12 Oktober 2019
Gaat Noorwegen nog stunten? Noorwegen en Spanje stonden al enkele malen recht tegenover elkaar in verschillende wedstrijden. De laatste drie wedstrijden zijn gewonnen door Spanje. Speeldag 1 stonden deze twee al tegen elkaar... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
09/10/2019 Pronostiek Nederlands - Noord-Ierland : Kwalificatie EURO 2020 10 Oktober 2019
Wie wint Nederland - Ierland? De voetbalwedstrijd Nederland - Ierland is een wedstrijd die, gezien de stand van zaken in groep C, alle kanten op zou kunnen gaan. Het elftal van onze noorderburen heeft ťťn wedstrijd minder ge... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
>> Al het nieuws van legale online weddenschappen in Belgie
 

  Home > Sportweddenschap > Nieuws sportweddenschappen legaal in BelgiŽ > Pronostiek Nederland - Costa Rica : World Cup 2014 wedstrijd 5 juli