WEDDEN OP SPORT

Legaal kansspelSchrijf u in voor de nieuwsbrief

Pronostiek Nederland - Duitsland : UEFA Nations League 13 Oktober 2018

12/10/2018

Nederland en Duitsland op zoek naar de eerste overwinning in de Nations League

Zowel Nederland als Duitsland zijn op zoek naar de eerste overwinning in de Nations League. Nederland verloor met opgeheven hoofd van wereldkampioen Frankrijk in de eerste wedstrijd met 2-1 cijfers. De Duitsers konden in eigen huis geen afstand nemen van de Fransen en bleven steken op een brilscore. Beide landenteams zijn naarstig op zoek naar een eerste overwinning. Vooral vanuit Duitse hoek zit er heel wat druk op de ketel na de totale afgang in het afgelopen WK in Rusland. Nederland zou wel eens als scherprechter de positie van bondscoach LŲw kunnen ondermijnen bij een mogelijke nederlaag van de Mannschaft.

Vier nieuwkomers in de Oranje selectie

In de definitieve selectie van het Nederlands elftal zijn maar liefst 4 debutanten opgenomen. De coach van Oranje Ronald Koeman heeft Denzel Dumfries, Pablo Rosario, Arnaut Danjuma Groeneveld en Steven Bergwijn opgeroepen.

Vooral Denzal Dumfries doet heel wat wenkbrauwen fronsen in de definitieve selectie, omdat hij niet eens bij de voorselectie zat. Koeman heeft de 22-jarige speler alsnog opgeroepen na zijn goede wedstrijd met PSV in de Champions League. Ook voor Club Brugge speler Arnaut Danjuma Groeneveld is deze oproeping voor de nationale ploeg een onverwacht geschenk uit de hemel. Afvallers zijn Kenny Tete (blessure), Terence Kongolo (blessure), Wout Weghorst, Justin Kluivert, Ruud Vormer, Timothy Fosu-Mensah en Justin Bijlow.

Voor Oranjetrainer Ronald Koeman is deze ontmoeting een ideale parameter om te kijken hoever Nederland momenteel staat. Een fonkelnieuw team vormen met een nieuwe lichting opkomend voetbaltalent is de hoofdopdracht de eerstkomende maanden met als hoofddoel de kwalificatie voor het EK in 2020 voor ogen.

Alle ogen gericht op Joachim LŲw

Trainer LŲw vertrouwt op de selectie die hij na het debacle in Rusland samenstelde in september. De Duitse coach voegde slechts een naam bij de selectie toe. Geen onbekende in Nederland. Mark Uth, de gewezen aanvaller van Heerenveen die in 2015 de overstap naar de Bundesliga bij Hoffenheim maakte. Inmiddels speelt hij bij Schalke 04. De goaltjesjager kent de Nederlandse competitie als zijn broekzak. Voor Duitsland is de ontmoeting tegen Nederland de tweede echte waardemeter na het WK. De Mannschaft zal er alles aan doen om een overwinning in de wacht te slepen en zo de critici de mond te snoeren.

Beste odds aangeboden door bookmakers

De wedstrijd Nederland - Duitsland vindt Zaterdag 13 Oktober 2018 om 20:45 uur plaats en u vindt hier de beste kansen zoals die worden gegeven door de sportweddenschappensites op het moment dat wij deze regels schrijven:

Team Noteringen Parijs online
Nederland 3.45 Unibet
Gelijkspel 3.6 UnibetBetfirst
Duitsland 2.2 Unibet

>> Zet in op deze wedstrijd in Nederlands

Let op, de kansen van de bookmakers veranderen regelmatig afhankelijk van de gedane inzetten door de verschillende deelnemers aan de weddenschap. Nochthans wannneer u uw weddenschap valideert, is de kans vastgelegd en definitief. Wacht dus niet te lang met uw weddenschappen om van de beste kansen te kunnen profiteren.

De prognose hierboven is slechts ter informatie en betrekt niet de verantwoordelijkheid van zijn auteur noch van "Legale Kansspel België".

 
>> Alle prognoses
 

Nieuws legale online sportweddenschappen in BelgiŽ

13/12/2018 Pronostiek AA Gent - Sporting Charleroi : Jupiler Pro League 14 December 2018
Stormt Charleroi de top zes binnen? Het jaar nadert langzaam maar zeker zijn einde maar de Jupiler Pro League is gelukkig nog lang niet afgelopen. Wel zijn we in de hoogste afdeling van het Belgische voetbal inmiddels ruim o... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
13/12/2018 Pronostiek Club Brugge - KV Kortrijk : Jupiler Pro League 15 December 2018
Weet Kortrijk ook van Club Brugge punten af te pakken? Hoewel de winter in zicht is en we richting de kerst gaan, zijn we in de Jupiler Pro League inmiddels al ruim over de helft van het reguliere seizoen heen. Dat heeft natu... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
13/12/2018 Pronostiek Sporting Lokeren - Sint-Truiden : Jupiler Pro League 15 December 2018
In de Jupiler Pro League speelt Sporting Lokeren aanstaande zaterdag een thuismatch tegen Saint Trond. Als we kijken naar de ranglijst lijkt de uitslag van deze match al van tevoren vast te staan. Lokeren is immers de laagst ... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
>> Al het nieuws van legale online weddenschappen in Belgie
 

  Home > Sportweddenschap > Nieuws sportweddenschappen legaal in BelgiŽ > Pronostiek Nederland - Duitsland : UEFA Nations League 13 Oktober 2018