WEDDEN OP SPORT

Legaal kansspelSchrijf u in voor de nieuwsbrief

Pronostiek Nederland - Mexico : World Cup 2014 wedstrijd 29 juni

29/06/2014

De WK wedstrijd tussen Mexico en Nederland op 29 juni 2014

Op 29 juni 2014 om 18:00 uur zal de wedstrijd worden gespeeld tussen Nederland en Mexico tijdens het WK in Brazilië. Nederland is dit WK uitstekend begonnen. Het lag niet in de lijn der verwachting dat Nederland de eerste ronde zou doorkomen, maar het land heeft alle 3 de wedstrijden in de eerste ronde weten te winnen. Daarmee heeft het land 9 punten weten te verzamelen en mag het met vol vertrouwen de 8e finale tegemoet zien. Maar ook Mexico heeft zeker niet onaardig gevoetbald en staat daarom terecht in de 8e finale van het WK.

Mexico

Mexico heeft tijdens dit WK ook uitstekend weten te presteren. Het land is in de eerste ronde geëindigd op de 2e plaats. Brazilië heeft de eerste plek weten te veroveren. Mexico heeft daarom prima zaken weten te doen dit WK. Of het land dit ook weet voort te zetten tegen Nederland is natuurlijk een belangrijke vraag. Nederland speelt momenteel subliem voetbal. Zo was de wedstrijd tegen Chili een schitterende wedstrijd om te zien en zal Mexico zeker wat huiverig zijn inzake de confrontatie met Nederland. Het land zal stevig aan de bak moeten komen om de 8e finale door te komen.

Nederland

Nederland speelt verrassend goed dit WK. In 2010 verloor het nog van Spanje en deze vervelende bijsmaak is dit WK volledig weggespoeld. Er werd met maar liefst 5-1 gewonnen door Nederland. De wedstrijd tegen Australië werd met 3-2 in het voordeel beslist van Nederland, terwijl Chili met 2-0 werd verslagen. Nederland maakt dan ook goede kans om 1 van de finalisten te worden tijdens dit WK. De buit is echter nog niet binnen, daarom zal het land zeker aan de bak moeten wil het een plek in de kwartfinales veroveren. In Mexico vindt Nederland een geduchte tegenstander, maar met goed voetbal en een beetje geluk moet deze tegenstander verslagen kunnen worden. Zeker wanneer er gekeken wordt naar de eerdere wedstrijden die gespeeld zijn.

Beste odds aangeboden door bookmakers

De wedstrijd Nederland - Mexico vindt 29 juni 2014 om 18:00 uur plaats en u vindt hier de beste kansen zoals die worden gegeven door de sportweddenschappensites op het moment dat wij deze regels schrijven:

Team
Noteringen
Parijs online
Nederland
2.15
Unibet
Gelijkspel
3.40
BetFirstCircus LadBrokes
Mexico
3.75
LadBrokes

>> Zet in op deze wedstrijd in Nederlands

Let op, de kansen van de bookmakers veranderen regelmatig afhankelijk van de gedane inzetten door de verschillende deelnemers aan de weddenschap. Nochthans wannneer u uw weddenschap valideert, is de kans vastgelegd en definitief. Wacht dus niet te lang met uw weddenschappen om van de beste kansen te kunnen profiteren.

De prognose hierboven is slechts ter informatie en betrekt niet de verantwoordelijkheid van zijn auteur noch van "Legale Kansspel België".

 
>> Alle prognoses
 
Gok met mate!

Nieuws legale online sportweddenschappen in BelgiŽ

09/11/2019 Stressvolle Super Sunday on MeridianBet
Hopelijk heeft u deze zondag niet veel plannen. Zorg voor voldoende versnaperingen zodat u zeker niet het huis uit moet, want vanaf 14u30 tot ongeveer 22u30 zijn er maar liefst vijf absolute topwedstrijden te volgen Ö Een nie... Lees meer

MeridianBet
12/10/2019 Pronostiek Noorwegen - Spanje : Euro 2020 Kwalificatie 12 Oktober 2019
Gaat Noorwegen nog stunten? Noorwegen en Spanje stonden al enkele malen recht tegenover elkaar in verschillende wedstrijden. De laatste drie wedstrijden zijn gewonnen door Spanje. Speeldag 1 stonden deze twee al tegen elkaar... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
09/10/2019 Pronostiek Nederlands - Noord-Ierland : Kwalificatie EURO 2020 10 Oktober 2019
Wie wint Nederland - Ierland? De voetbalwedstrijd Nederland - Ierland is een wedstrijd die, gezien de stand van zaken in groep C, alle kanten op zou kunnen gaan. Het elftal van onze noorderburen heeft ťťn wedstrijd minder ge... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
>> Al het nieuws van legale online weddenschappen in Belgie
 

  Home > Sportweddenschap > Nieuws sportweddenschappen legaal in BelgiŽ > Pronostiek Nederland - Mexico : World Cup 2014 wedstrijd 29 juni