WEDDEN OP SPORT

Legaal kansspelSchrijf u in voor de nieuwsbrief

Betfirst

Pronostiek Nederlands - Noord-Ierland : Kwalificatie EURO 2020 10 Oktober 2019

09/10/2019

Wie wint Nederland - Ierland?

De voetbalwedstrijd Nederland - Ierland is een wedstrijd die, gezien de stand van zaken in groep C, alle kanten op zou kunnen gaan. Het elftal van onze noorderburen heeft ťťn wedstrijd minder gespeeld dan de rest van de groep. Daarnaast kunnen ze bij winst op evenveel punten komen als Duitsland en Ierland, op een gedeelde eerste plaats in de groep. Er hangt dus zeker het een en ander af van deze wedstrijd.

De vorm en blessures

Zowel het Nederlands elftal als het Ierse elftal zitten in een goede vorm. Veel wedstrijden binnen de poule werden gewonnen en de belangrijke spelers zijn er ook in deze confrontatie bij. Het duel wordt gespeeld in stadion De Kuip in Rotterdam, een plek waar het Nederlands Elftal het grootste gedeelte van de hier gespeelde wedstrijden heeft gewonnen.

Onze prognose

De twee landen zijn goed op weg om eerste te worden in de poule. Onze verwachting is dan ook dat het een spannende wedstrijd zal worden waarbij het Nederlands Elftal aan het langste eind zal trekken. Dit omdat zij het thuisvoordeel hebben en tot dusver alle wedstrijden in de kwalificatiereeks hebben gewonnen op het duel met Duitsland na. Het Nederlands elftal is productiever als het gaat om het maken van doelpunten. Beide landen verloren namelijk hun enige verloren wedstrijd van Duitsland. Noord-Ierland werd met 2-0 van het veld gespeeld, waar het Nederlands elftal nipt verloor met 3-2. Naar verwachting zal het Nederlands Elftal dan ook zonder al teveel moeite, in een boeiende wedstrijd, winnen van Ierland.

Beste odds aangeboden door bookmakers

De wedstrijd Nederlands - Noord-Ierland vindt Donderdag 10 Oktober 2019 om 20:45 uur plaats en u vindt hier de beste kansen zoals die worden gegeven door de sportweddenschappensites op het moment dat wij deze regels schrijven:

Team Noteringen Parijs online
Nederlands 1.18 Bingoal
Gelijkspel 7.25 Betfirst
Noord-Ierland 18 Betfirst

Let op, de kansen van de bookmakers veranderen regelmatig afhankelijk van de gedane inzetten door de verschillende deelnemers aan de weddenschap. Nochthans wannneer u uw weddenschap valideert, is de kans vastgelegd en definitief. Wacht dus niet te lang met uw weddenschappen om van de beste kansen te kunnen profiteren.

De prognose hierboven is slechts ter informatie en betrekt niet de verantwoordelijkheid van zijn auteur noch van "Legale Kansspel België".

 
>> Alle prognoses
 
Gok met mate!

Nieuws legale online sportweddenschappen in BelgiŽ

12/10/2019 Pronostiek Noorwegen - Spanje : Euro 2020 Kwalificatie 12 Oktober 2019
Gaat Noorwegen nog stunten? Noorwegen en Spanje stonden al enkele malen recht tegenover elkaar in verschillende wedstrijden. De laatste drie wedstrijden zijn gewonnen door Spanje. Speeldag 1 stonden deze twee al tegen elkaar... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
09/10/2019 Pronostiek Nederlands - Noord-Ierland : Kwalificatie EURO 2020 10 Oktober 2019
Wie wint Nederland - Ierland? De voetbalwedstrijd Nederland - Ierland is een wedstrijd die, gezien de stand van zaken in groep C, alle kanten op zou kunnen gaan. Het elftal van onze noorderburen heeft ťťn wedstrijd minder ge... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
09/10/2019 Pronostiek Belgie - San Marino : Kwalificatie EURO 2020 - 10 Oktober 2019
Belgie -San Marino en het EK ticket Met twee duels in het vooruitzicht tegen San Marino en Kazachstan kan BelgiŽ in normale omstandigheden zich mathematische zekerheid verschaffen om een ticket te bemachtigen voor het EK vol... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
>> Al het nieuws van legale online weddenschappen in Belgie
 

  Home > Sportweddenschap > Nieuws sportweddenschappen legaal in BelgiŽ > Pronostiek Nederlands - Noord-Ierland : Kwalificatie EURO 2020 10 Oktober 2019