WEDDEN OP SPORT

Legaal kansspelSchrijf u in voor de nieuwsbrief

Pronostiek Newcastle - Aston Villa : Premier League 23 februari 2014

22/02/2014

Rekent Newcastle in eigen huis af met Aston Villa?

Tussen het Champions League geweld door wordt er natuurlijk ook nog gewoon gevoetbald in de nationale competities. In de Engelse Premier League staat 23 februari de wedstrijd tussen Newcastle United en Aston Villa op het programma. Beide ploegen kunnen de punten goed gebruiken. Weet Newcastle de punten in eigen huis te houden of zal Aston Villa er met de buit vandoor gaan? Een voorbeschouwing.

Newcastle United

Tussen de geruchten over de overname van de club door een rijke zakenman door, moet Newcastle United gewoon aan de bak in de thuiswedstrijd tegen Aston Villa. Het is voor de zwart-witten van groot belang om deze wedstrijd te winnen. Daarmee nemen ze immer nog meer afstand van de ploegen die onder hen staan en sluiten ze bovendien aan bij de ploegen die strijden voor een ticket om Europees voetbal. Aston Villa staat slechts enkele plaatsen lager dan Newcastle, maar heeft wel behoorlijk veel punten minder. Newcastle is het dan ook aan haar stand verplicht om deze wedstrijd te winnen, zeker omdat men thuis speelt. Het is overigens al even geleden dat de ploeg voor het laatst won. Vijf wedstrijden geleden won met de uitwedstrijd tegen West ham met 1-3.

Aston Villa

Aston Villa presteert dit seizoen ontzettend wisselvallig in de Premier League. Waar men vorige speelronde een gelijkspel uit het vuur wist te slepen tegen koploper Chelsea, verloor men een week eerder in eigen huis van directe concurrent West Ham United. Overigens heeft Aston Villa, hoewel het op de twaalfde plaats staat, slechts acht punten voorsprong op de hekkensluiter en is het derhalve nog lang niet veilig. Men zal er dus alles aan moeten gaan doen om punten te gaan sprokkelen. Dat zou tijdens deze wedstrijd al kunnen tegen Newcastle, maar dan moet men wel alles geven.

Voorspelling
Het is lastig te voorspellen hoe deze wedstrijd zal verlopen. Toch wagen we ons aan de voorspelling dat Newcastle in eigen huis zal afrekenen met Aston Villa en op deze manier stijgen in de ranglijst en Aston Villa dieper de problemen indrukken.

Beste odds aangeboden door bookmakers

De wedstrijd Newcastle - Aston Villa vindt 23 februari 2014 om 14:30 uur plaats en u vindt hier de beste kansen zoals die worden gegeven door de sportweddenschappensites op het moment dat wij deze regels schrijven:

Team
Noteringen
Parijs online
Newcastle
2.05
BetFirstUnibetBwin
Gelijkspel
3.40
BetFirstUnibet
Aston Villa
3.85
Unibet

>> Zet in op deze wedstrijd in Nederlands

Let op, de kansen van de bookmakers veranderen regelmatig afhankelijk van de gedane inzetten door de verschillende deelnemers aan de weddenschap. Nochthans wannneer u uw weddenschap valideert, is de kans vastgelegd en definitief. Wacht dus niet te lang met uw weddenschappen om van de beste kansen te kunnen profiteren.

De prognose hierboven is slechts ter informatie en betrekt niet de verantwoordelijkheid van zijn auteur noch van "Legale Kansspel België".

 
>> Alle prognoses
 
Gok met mate!

Nieuws legale online sportweddenschappen in BelgiŽ

20/07/2019 Pronostiek Sporting de Charleroi - Gent : Jupiler Pro League 28 Juli 2019
Ook in Charleroi en Gandt heeft men de voorbereidingen op een nieuw seizoen in de Jupiler Pro League hopelijk ook goed afgerond. Dat moet ook wel, want de eerste speeldag van 2019-2020 staat al bijna voor de deur. Hoe staan b... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
20/07/2019 Pronostiek AS Eupen - Royal Antwerp FC : Jupiler Pro League 28 Juli 2019
Ook in Eupen en Antwerp staan de spelers van de plaatselijke voetbalteams uit de hoogste divisie vast te trappelen om weer matches te gaan spelen die ergens om gaan. Na de vakantieperiode is er veel getraind en opgebouwd, zij... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
18/07/2019 Pronostiek Racing Genk - KV Mechelen : Super Cup BelgÔe 20 Juli 2019
Een nieuw, en hopelijk spannend seizoen in de Jupiler Pro League staat bijna weer op het punt van beginnen. Als erg prettige opwarmer wordt er op zaterdag 20 juli eerst nog afgetrapt voor de Belgische Super Coupe, de match va... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
>> Al het nieuws van legale online weddenschappen in Belgie
 

  Home > Sportweddenschap > Nieuws sportweddenschappen legaal in BelgiŽ > Pronostiek Newcastle - Aston Villa : Premier League 23 februari 2014