WEDDEN OP SPORT

Legaal kansspelSchrijf u in voor de nieuwsbrief

Pronostiek Newcastle - Hull City : Premier league 20 september 2014

20/09/2014

Kan Newcastle wel van Hull City winnen?

Na het geweld in de Champions League en de Europa League staan er komend weekend gewoon weer competitiewedstrijden op het programma. In de Premier League neemt Newcastle United het zaterdag 20 september op tegen Hull City. Beide ploegen lijken voorafgaan aan het seizoen te moeten gaan strijden tegen degradatie en dit zijn dus belangrijke wedstrijden. Kan Newcastle United het thuisvoordeel benutten en de wedstrijd naar zich toe trekken of drukt Hull City Newcastle dieper in de problemen? Een voorbeschouwing.

Newcastle United
Sinds Newcastle United in 2010 na een jaar afwezigheid terugkeerde op het hoogste niveau van het Engelse voetbal, kwam het eigenlijk alleen vorig jaar in de problemen. Twee jaar terug wist men zelfs nog op de vijfde plaats te eindigen in de Premier League, iets wat onmogelijk lijkt als we de ploeg nu bekijken. vorig jaar zorgde men ternauwernood voor lijfsbehoud en ook dit jaar lijkt het op een degradatiestrijd uit te draaien. Na vier competitiewedstrijden staat men namelijk troosteloos onderaan de ranglijst met slechts twee punten. De competitie is echter nog maar net begonnen en er is dus nog genoeg tijd om alles recht te trekken. Daar zou men mee kunnen beginnen in de thuiswedstrijd tegen Hull City, de ploeg die afgelopen jaar wist te promoveren.

Hull City
Hull City kende een zeer opvallend seizoen afgelopen jaar. De ploeg wist op de laatste speeldag te promoveren naar de Premier League, doordat directe concurrent Watford de laatste wedstrijd niet wist te winnen en Hull City zelf gelijk speelde. Een ander opvallend resultaat is de finaleplaats in de FA CUP afgelopen seizoen. Hull City presenteerde zich als een heuse cupfighter en verloor in de finale pas na verlenging van Arsenal. Hull City is het seizoen prima begonnen en heeft uit drie gespeelde wedstrijden vier punten behaald. Met een goed resultaat tegen Newcastle blijft men voorlopig weg van de onderste plaatsen.

Voorspelling
Hoewel Hull City beter in vorm is, denken we dat Newcastle nog steeds een maatje te groot is. Bovendien speelt Newcastle United thuis. We voorspellen daarom dat Newcastle deze wedstrijd zal winnen.

Beste odds aangeboden door bookmakers

De wedstrijd Newcastle - Hull City vindt 20 september 2014 om 16:00 uur plaats en u vindt hier de beste kansen zoals die worden gegeven door de sportweddenschappensites op het moment dat wij deze regels schrijven:

Team
Noteringen
Parijs online
Newcastle United
2.25
Gelijkspel
3.40
Hull City
3.65

>> Zet in op deze wedstrijd in Nederlands

Let op, de kansen van de bookmakers veranderen regelmatig afhankelijk van de gedane inzetten door de verschillende deelnemers aan de weddenschap. Nochthans wannneer u uw weddenschap valideert, is de kans vastgelegd en definitief. Wacht dus niet te lang met uw weddenschappen om van de beste kansen te kunnen profiteren.

De prognose hierboven is slechts ter informatie en betrekt niet de verantwoordelijkheid van zijn auteur noch van "Legale Kansspel België".

 
>> Alle prognoses
 
Gok met mate!

Nieuws legale online sportweddenschappen in BelgiŽ

20/07/2019 Pronostiek Sporting de Charleroi - Gent : Jupiler Pro League 28 Juli 2019
Ook in Charleroi en Gandt heeft men de voorbereidingen op een nieuw seizoen in de Jupiler Pro League hopelijk ook goed afgerond. Dat moet ook wel, want de eerste speeldag van 2019-2020 staat al bijna voor de deur. Hoe staan b... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
20/07/2019 Pronostiek AS Eupen - Royal Antwerp FC : Jupiler Pro League 28 Juli 2019
Ook in Eupen en Antwerp staan de spelers van de plaatselijke voetbalteams uit de hoogste divisie vast te trappelen om weer matches te gaan spelen die ergens om gaan. Na de vakantieperiode is er veel getraind en opgebouwd, zij... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
18/07/2019 Pronostiek Racing Genk - KV Mechelen : Super Cup BelgÔe 20 Juli 2019
Een nieuw, en hopelijk spannend seizoen in de Jupiler Pro League staat bijna weer op het punt van beginnen. Als erg prettige opwarmer wordt er op zaterdag 20 juli eerst nog afgetrapt voor de Belgische Super Coupe, de match va... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
>> Al het nieuws van legale online weddenschappen in Belgie
 

  Home > Sportweddenschap > Nieuws sportweddenschappen legaal in BelgiŽ > Pronostiek Newcastle - Hull City : Premier league 20 september 2014