WEDDEN OP SPORT

Legaal kansspelSchrijf u in voor de nieuwsbrief

Betfirst

Pronostiek Newcastle - Hull City : Premier league 20 september 2014

20/09/2014

Kan Newcastle wel van Hull City winnen?

Na het geweld in de Champions League en de Europa League staan er komend weekend gewoon weer competitiewedstrijden op het programma. In de Premier League neemt Newcastle United het zaterdag 20 september op tegen Hull City. Beide ploegen lijken voorafgaan aan het seizoen te moeten gaan strijden tegen degradatie en dit zijn dus belangrijke wedstrijden. Kan Newcastle United het thuisvoordeel benutten en de wedstrijd naar zich toe trekken of drukt Hull City Newcastle dieper in de problemen? Een voorbeschouwing.

Newcastle United
Sinds Newcastle United in 2010 na een jaar afwezigheid terugkeerde op het hoogste niveau van het Engelse voetbal, kwam het eigenlijk alleen vorig jaar in de problemen. Twee jaar terug wist men zelfs nog op de vijfde plaats te eindigen in de Premier League, iets wat onmogelijk lijkt als we de ploeg nu bekijken. vorig jaar zorgde men ternauwernood voor lijfsbehoud en ook dit jaar lijkt het op een degradatiestrijd uit te draaien. Na vier competitiewedstrijden staat men namelijk troosteloos onderaan de ranglijst met slechts twee punten. De competitie is echter nog maar net begonnen en er is dus nog genoeg tijd om alles recht te trekken. Daar zou men mee kunnen beginnen in de thuiswedstrijd tegen Hull City, de ploeg die afgelopen jaar wist te promoveren.

Hull City
Hull City kende een zeer opvallend seizoen afgelopen jaar. De ploeg wist op de laatste speeldag te promoveren naar de Premier League, doordat directe concurrent Watford de laatste wedstrijd niet wist te winnen en Hull City zelf gelijk speelde. Een ander opvallend resultaat is de finaleplaats in de FA CUP afgelopen seizoen. Hull City presenteerde zich als een heuse cupfighter en verloor in de finale pas na verlenging van Arsenal. Hull City is het seizoen prima begonnen en heeft uit drie gespeelde wedstrijden vier punten behaald. Met een goed resultaat tegen Newcastle blijft men voorlopig weg van de onderste plaatsen.

Voorspelling
Hoewel Hull City beter in vorm is, denken we dat Newcastle nog steeds een maatje te groot is. Bovendien speelt Newcastle United thuis. We voorspellen daarom dat Newcastle deze wedstrijd zal winnen.

Beste odds aangeboden door bookmakers

De wedstrijd Newcastle - Hull City vindt 20 september 2014 om 16:00 uur plaats en u vindt hier de beste kansen zoals die worden gegeven door de sportweddenschappensites op het moment dat wij deze regels schrijven:

Team
Noteringen
Parijs online
Newcastle United
2.25
Gelijkspel
3.40
Hull City
3.65

>> Zet in op deze wedstrijd in Nederlands

Let op, de kansen van de bookmakers veranderen regelmatig afhankelijk van de gedane inzetten door de verschillende deelnemers aan de weddenschap. Nochthans wannneer u uw weddenschap valideert, is de kans vastgelegd en definitief. Wacht dus niet te lang met uw weddenschappen om van de beste kansen te kunnen profiteren.

De prognose hierboven is slechts ter informatie en betrekt niet de verantwoordelijkheid van zijn auteur noch van "Legale Kansspel België".

 
>> Alle prognoses
 
Gok met mate!

Nieuws legale online sportweddenschappen in BelgiŽ

09/11/2019 Stressvolle Super Sunday on MeridianBet
Hopelijk heeft u deze zondag niet veel plannen. Zorg voor voldoende versnaperingen zodat u zeker niet het huis uit moet, want vanaf 14u30 tot ongeveer 22u30 zijn er maar liefst vijf absolute topwedstrijden te volgen Ö Een nie... Lees meer

MeridianBet
12/10/2019 Pronostiek Noorwegen - Spanje : Euro 2020 Kwalificatie 12 Oktober 2019
Gaat Noorwegen nog stunten? Noorwegen en Spanje stonden al enkele malen recht tegenover elkaar in verschillende wedstrijden. De laatste drie wedstrijden zijn gewonnen door Spanje. Speeldag 1 stonden deze twee al tegen elkaar... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
09/10/2019 Pronostiek Nederlands - Noord-Ierland : Kwalificatie EURO 2020 10 Oktober 2019
Wie wint Nederland - Ierland? De voetbalwedstrijd Nederland - Ierland is een wedstrijd die, gezien de stand van zaken in groep C, alle kanten op zou kunnen gaan. Het elftal van onze noorderburen heeft ťťn wedstrijd minder ge... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
>> Al het nieuws van legale online weddenschappen in Belgie
 

  Home > Sportweddenschap > Nieuws sportweddenschappen legaal in BelgiŽ > Pronostiek Newcastle - Hull City : Premier league 20 september 2014