WEDDEN OP SPORT

Legaal kansspelSchrijf u in voor de nieuwsbrief

Pronostiek Noorwegen - Spanje : Euro 2020 Kwalificatie 12 Oktober 2019

12/10/2019

Gaat Noorwegen nog stunten?

Noorwegen en Spanje stonden al enkele malen recht tegenover elkaar in verschillende wedstrijden. De laatste drie wedstrijden zijn gewonnen door Spanje. Speeldag 1 stonden deze twee al tegen elkaar met een winst Spanje. Nu op speeldag 7 komen ze elkaar opnieuw tegen.

Kansen Noorwegen:

Gebaseerd op de laatste wedstrijden zien we dat Noorwegen de helft van de matches heeft gewonnen, de andere helft is gelijkspel. Als je kijkt naar de wedstrijden thuis is het ook 50 /50 winst en verlies.

Noorwegen staat op de 4e plaats in het klassement met 9 punten. Ze hebben twee wedstrijden gewonnen.

Noorwegen zal waarschijnlijk niet door de voorrondes van het EK geraken. De eerste en tweede van elke groep worden rechtstreeks geplaatst.

De laatste keer dat Noorwegen zich kwalificeerde voor het WK in 1998. Dit was het laatste toernooi waarvoor ze zich kwalificeerden.

Kansen Spanje

Gebaseerd op het laatste overzicht van gespeelde wedstrijden zien we dat Spanje 80 procent van de wedstrijden heeft gewonnen. Qua thuiswedstrijden scoort Spanje met 75 % winst in al deze wedstrijden.

Spanje staat als groepswinnaar in groep F met 18 punten. Ze hebben alle 6 de wedstrijden die hieraan vooraf gingen gewonnen.

Spanje heeft vooral kans om als groepswinnaar aan het EK deel te nemen. Ze staan momenteel met 7 punten verschil van de tweede in groep F.

Spanje was ook de gedoodverfde winnaar van het WK maar werd verrassend uitgeschakeld in de 1/8 rondes door Rusland met de strafschoppen.

12 oktober 2019 is een Nationale feestdag in Spanje wat zeker de ploegspirit zal helpen.

Winnaar Noorwegen - Spanje: Spanje

Beste odds aangeboden door bookmakers

De wedstrijd Noorwegen - Spanje vindt Zaterdag 12 Oktober 2019 om 20:45 uur plaats en u vindt hier de beste kansen zoals die worden gegeven door de sportweddenschappensites op het moment dat wij deze regels schrijven:

Team Noteringen Parijs online
Noorwegen 5.5 Betfirst
Gelijkspel 3.9 Bingoal
Spanje 1.66 BetfirstBingoal

Let op, de kansen van de bookmakers veranderen regelmatig afhankelijk van de gedane inzetten door de verschillende deelnemers aan de weddenschap. Nochthans wannneer u uw weddenschap valideert, is de kans vastgelegd en definitief. Wacht dus niet te lang met uw weddenschappen om van de beste kansen te kunnen profiteren.

De prognose hierboven is slechts ter informatie en betrekt niet de verantwoordelijkheid van zijn auteur noch van "Legale Kansspel België".

 
>> Alle prognoses
 
Gok met mate!

Nieuws legale online sportweddenschappen in BelgiŽ

24/11/2019 Pronostiek Galatasaray - Club Brugge : Champions League 26 November 2019
Galatasaray - Club Brugge: beide ploegen missen hun draaischijven De clash tussen Galatarasay en Club Brugge in de Champions League zal wellicht beslissen welk team mag overwinteren in de Europa League. Club Brugge prijkt me... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
24/11/2019 Pronostiek Gent - Royal Antwerp FC : Jupiler Pro League 24 November 2019
Een interessante ontmoeting, dat is de match tussen Gent en Royal Antwerp van aanstaande zondagmiddag. Het verschil tussen beide teams is vijf plaatsen op de ranglijst van de Jupiler Pro League maar ook slechts vier punten! ... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
24/11/2019 Pronostiek Anderlecht - KV Kortrijk : Jupiler Pro League 24 November 2019
Komend weekend wordt de 16e speelronde in de Jupiler Pro League afgewerkt. We zijn dus ongeveer halverwege het reguliere seizoen dat zoals altijd wordt afgesloten met de Championship Play-Offs. Zondagavond neemt Anderlecht he... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
>> Al het nieuws van legale online weddenschappen in Belgie
 

  Home > Sportweddenschap > Nieuws sportweddenschappen legaal in BelgiŽ > Pronostiek Noorwegen - Spanje : Euro 2020 Kwalificatie 12 Oktober 2019