WEDDEN OP SPORT

Legaal kansspelSchrijf u in voor de nieuwsbrief

Pronostiek Noorwegen - Spanje : Euro 2020 Kwalificatie 12 Oktober 2019

12/10/2019

Gaat Noorwegen nog stunten?

Noorwegen en Spanje stonden al enkele malen recht tegenover elkaar in verschillende wedstrijden. De laatste drie wedstrijden zijn gewonnen door Spanje. Speeldag 1 stonden deze twee al tegen elkaar met een winst Spanje. Nu op speeldag 7 komen ze elkaar opnieuw tegen.

Kansen Noorwegen:

Gebaseerd op de laatste wedstrijden zien we dat Noorwegen de helft van de matches heeft gewonnen, de andere helft is gelijkspel. Als je kijkt naar de wedstrijden thuis is het ook 50 /50 winst en verlies.

Noorwegen staat op de 4e plaats in het klassement met 9 punten. Ze hebben twee wedstrijden gewonnen.

Noorwegen zal waarschijnlijk niet door de voorrondes van het EK geraken. De eerste en tweede van elke groep worden rechtstreeks geplaatst.

De laatste keer dat Noorwegen zich kwalificeerde voor het WK in 1998. Dit was het laatste toernooi waarvoor ze zich kwalificeerden.

Kansen Spanje

Gebaseerd op het laatste overzicht van gespeelde wedstrijden zien we dat Spanje 80 procent van de wedstrijden heeft gewonnen. Qua thuiswedstrijden scoort Spanje met 75 % winst in al deze wedstrijden.

Spanje staat als groepswinnaar in groep F met 18 punten. Ze hebben alle 6 de wedstrijden die hieraan vooraf gingen gewonnen.

Spanje heeft vooral kans om als groepswinnaar aan het EK deel te nemen. Ze staan momenteel met 7 punten verschil van de tweede in groep F.

Spanje was ook de gedoodverfde winnaar van het WK maar werd verrassend uitgeschakeld in de 1/8 rondes door Rusland met de strafschoppen.

12 oktober 2019 is een Nationale feestdag in Spanje wat zeker de ploegspirit zal helpen.

Winnaar Noorwegen - Spanje: Spanje

Beste odds aangeboden door bookmakers

De wedstrijd Noorwegen - Spanje vindt Zaterdag 12 Oktober 2019 om 20:45 uur plaats en u vindt hier de beste kansen zoals die worden gegeven door de sportweddenschappensites op het moment dat wij deze regels schrijven:

Team Noteringen Parijs online
Noorwegen 5.5 Betfirst
Gelijkspel 3.9 Bingoal
Spanje 1.66 BetfirstBingoal

Let op, de kansen van de bookmakers veranderen regelmatig afhankelijk van de gedane inzetten door de verschillende deelnemers aan de weddenschap. Nochthans wannneer u uw weddenschap valideert, is de kans vastgelegd en definitief. Wacht dus niet te lang met uw weddenschappen om van de beste kansen te kunnen profiteren.

Beste Online Bookmakers in BelgiŽDH-betFIRST

*****


Unibet

*****


Ladbrokes

*****

De prognose hierboven is slechts ter informatie en betrekt niet de verantwoordelijkheid van zijn auteur noch van "Legale Kansspel België".

 
>> Alle prognoses
 
Gok met mate!

Nieuws legale online sportweddenschappen in BelgiŽ

24/06/2020 Pronostiek Liverpool - Crystal Palace : Premier League 24 Juni 2020
Premier League: voorspelling van de wedstrijd Liverpool tegen Crystal Palace Liverpool kon nog een stap zetten naar een eerste titel sinds 1990 toen ze Crystal Palace verwelkomden in Anfield voor hun eerste wedstrijd achter ... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
19/06/2020 Pronostiek Watford - Leicester City : Premier League 20 Juni 2020
Ontsnapt Watford aan degradatie? Bij de ontmoeting tussen Watford en Leicester City zijn vooral de belangen voor de thuisploeg groot. Boven Vicarage Road zwerft al het gehele seizoen het degradatiespook en met een ze... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
19/06/2020 Pronostiek Brighton - Arsenal : Premier League 20 Juni 2020
Nu het ergste gedeelte van de coronacrisis voorbij lijkt zijn, komt het voetbal in Europa terug op gang. Ook in Engeland vatten ze de competitie opnieuw aan. In dit eerste duel in maanden neemt Brighton & Hove Albion het op t... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
>> Al het nieuws van legale online weddenschappen in Belgie
 

  Home > Sportweddenschap > Nieuws sportweddenschappen legaal in BelgiŽ > Pronostiek Noorwegen - Spanje : Euro 2020 Kwalificatie 12 Oktober 2019