WEDDEN OP SPORT

Legaal kansspelSchrijf u in voor de nieuwsbrief

Pronostiek Norwich City - Southampton : Premier League 19 Juni 2020

19/06/2020

Ook in de Premier League zijn ze terug begonnen met voetballen na de coronacrisis. We zijn momenteel toe aan de 30e speeldag waar Norwich City het opneemt tegen Southampton.

Norwich City: degradatiespook

De wedstrijd is vooral voor de thuisploeg nog van cruciaal belang. Met slechts 21 punten staat het op de laatste plaats gerangschikt. Wil het niet degraderen naar de Championship, dan zal het dringend punten moeten pakken. Norwich City heeft nog maar vijf overwinningen op zijn naam staan dit seizoen. Vooral doelpunten maken lijkt dit jaar een probleem. Misschien kan het zich wel optrekken aan de overwinning tegen Tottenham in de FA Cup, net voor de stillegging van de competitie.

Southampton: nog niet helemaal veilig

Niet dat Southampton qua punten zo veel hoger staat dan de teams in de degradatiezone, maar het lijkt erop dat Southampton volgend jaar opnieuw in de Premier League zal aantreden. Het staat momenteel op een 14e plaats en telt vijf punten meer dan hun eerste achtervolger. Wellicht kan het in deze laatste wedstrijden nog enkele plaatsen stijgen, maar de linkerkolom lijkt buiten bereik. Southampton kan dus rustig het seizoen uit voetballen en zich richten op volgend seizoen.

Norwich City: houdt hoop levend

In de Premier League kunnen alle wedstrijden alle kanten uit. Dat is al meermaals bewezen. Bij de thuisploeg is het van moeten terwijl de bezoekers zich al kunnen voorbereiden op volgend seizoen. Zeker nu dat de competitie weer wat op gang moet komen, zou dit een voordeel kunnen zijn voor Norwich City. In het eerdere duel won Southampton nipt, maar nu verwachten we dat Norwich de punten thuis zal houden. Op die manier houden ze de hoop op redding nog even levend.

Beste odds aangeboden door bookmakers

De wedstrijd Norwich City - Southampton vindt Vrijdag 19 Juni 2020 om 18:00 uur plaats en u vindt hier de beste kansen zoals die worden gegeven door de sportweddenschappensites op het moment dat wij deze regels schrijven:

Team
Noteringen
Parijs online
Norwich City
3.25
Unibet
Gelijkspel
3.55
Unibet
Southampton
2.3
Unibet

Let op, de kansen van de bookmakers veranderen regelmatig afhankelijk van de gedane inzetten door de verschillende deelnemers aan de weddenschap. Nochthans wannneer u uw weddenschap valideert, is de kans vastgelegd en definitief. Wacht dus niet te lang met uw weddenschappen om van de beste kansen te kunnen profiteren.

Beste Online Bookmakers in BelgiŽDH-betFIRST

*****


Unibet

*****


Ladbrokes

*****

De prognose hierboven is slechts ter informatie en betrekt niet de verantwoordelijkheid van zijn auteur noch van "Legale Kansspel België".

 
>> Alle prognoses
 
Gok met mate!

Nieuws legale online sportweddenschappen in BelgiŽ

24/06/2020 Pronostiek Liverpool - Crystal Palace : Premier League 24 Juni 2020
Premier League: voorspelling van de wedstrijd Liverpool tegen Crystal Palace Liverpool kon nog een stap zetten naar een eerste titel sinds 1990 toen ze Crystal Palace verwelkomden in Anfield voor hun eerste wedstrijd achter ... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
19/06/2020 Pronostiek Watford - Leicester City : Premier League 20 Juni 2020
Ontsnapt Watford aan degradatie? Bij de ontmoeting tussen Watford en Leicester City zijn vooral de belangen voor de thuisploeg groot. Boven Vicarage Road zwerft al het gehele seizoen het degradatiespook en met een ze... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
19/06/2020 Pronostiek Brighton - Arsenal : Premier League 20 Juni 2020
Nu het ergste gedeelte van de coronacrisis voorbij lijkt zijn, komt het voetbal in Europa terug op gang. Ook in Engeland vatten ze de competitie opnieuw aan. In dit eerste duel in maanden neemt Brighton & Hove Albion het op t... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
>> Al het nieuws van legale online weddenschappen in Belgie
 

  Home > Sportweddenschap > Nieuws sportweddenschappen legaal in BelgiŽ > Pronostiek Norwich City - Southampton : Premier League 19 Juni 2020