WEDDEN OP SPORT

Legaal kansspelSchrijf u in voor de nieuwsbrief

Pronostiek OH Leuven - Standard : Pro League BelgÔe 8 december

06/12/2013

Kan Leuven in eigen huis Standard bedwingen?

Men is nog niet uitgesproken over de ene speelronde in de Jupiler Pro League of de volgende speelronde dient zich al weer aan. Komend weekend neemt Leuven het in eigen huis op tegen koploper Standard Luik. Kan Leuven verrassen met de steun van het eigen fanatieke thuispubliek of weet Standard Luik de winst 'gewoon' naar zich toe te trekken? Een voorbeschouwing.

Leuven
Vorig seizoen wist Leuven keurig in de middenmoot te eindigen en ook dit jaar streeft er weer naar om in de middenmoot te eindigen. Tot nu toe wil dat echter niet echt lukken. Na achttien wedstrijden bezet men de veertiende plaats met slechts vijftien punten. Met een winstpartij kan men echter al direct drie of vier plaatsen stijgen en het is er de ploeg dan ook alles aan gelegen om de wedstrijd tegen Standard Luik winnend af te sluiten. Hiervoor zal men echter tot aan het gaatje moeten gaan. Voor elke vierkante centimeter op het veld zal gevochten moeten worden. Alleen op deze manier is de huidige koploper namelijk te verslaan. Aan het trouwe en zeer fanatieke thuispubliek zal het in ieder geval niet liggen. Zij zullen opnieuw aanwezig zijn om hun club te steunen.

Standard Luik
Standard Luik kent dit seizoen een droomstart. De ploeg blijft maar winnen en staat ongenaakbaar op de eerste plaats. De ploegen die het dichtste bij staan, hebben al een achterstand van vier punten. Trainer Guy Luzon zal er alles aan doen om te voorkomen dat zijn spelers naast hun schoenen gaan lopen en ze tot het bot proberen te motiveren, ook tegen een op dit moment laag geklasseerde ploeg als Leuven. Verliezen of gelijk spelen is voor Standard Luik geen optie, men wil haar voorsprong graag behouden of zelfs uitbreiden.

Voorspelling
Standard Luik is op dit moment de ploeg in vorm. Leuven daarentegen kent wat tegenvallende resultaten. Dat kan echter ook juist een goede motivatie zijn om met veel strijdlust aan deze wedstrijd te beginnen. Daarbij speelt Leuven ook nog eens voor het eigen fanatieke publiek. Toch voorspellen we een overwinning voor Standard.

Beste odds aangeboden door bookmakers

De wedstrijd OH Leuven - Standard de Liège vindt 8 december 2013 om 14:30 uur plaats en u vindt hier de beste kansen zoals die worden gegeven door de sportweddenschappensites op het moment dat wij deze regels schrijven:

Team
Noteringen
Parijs online
OH Leuven
6.00
BetFirstUnibet
Gelijkspel
4.00
Bwin
Standard
1.55
BetFirstUnibet

>> Zet in op deze wedstrijd in Nederlands

Let op, de kansen van de bookmakers veranderen regelmatig afhankelijk van de gedane inzetten door de verschillende deelnemers aan de weddenschap. Nochthans wannneer u uw weddenschap valideert, is de kans vastgelegd en definitief. Wacht dus niet te lang met uw weddenschappen om van de beste kansen te kunnen profiteren.

De prognose hierboven is slechts ter informatie en betrekt niet de verantwoordelijkheid van zijn auteur noch van "Legale Kansspel België".

 
>> Alle prognoses
 
Gok met mate!

Nieuws legale online sportweddenschappen in BelgiŽ

20/07/2019 Pronostiek Sporting de Charleroi - Gent : Jupiler Pro League 28 Juli 2019
Ook in Charleroi en Gandt heeft men de voorbereidingen op een nieuw seizoen in de Jupiler Pro League hopelijk ook goed afgerond. Dat moet ook wel, want de eerste speeldag van 2019-2020 staat al bijna voor de deur. Hoe staan b... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
20/07/2019 Pronostiek AS Eupen - Royal Antwerp FC : Jupiler Pro League 28 Juli 2019
Ook in Eupen en Antwerp staan de spelers van de plaatselijke voetbalteams uit de hoogste divisie vast te trappelen om weer matches te gaan spelen die ergens om gaan. Na de vakantieperiode is er veel getraind en opgebouwd, zij... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
18/07/2019 Pronostiek Racing Genk - KV Mechelen : Super Cup BelgÔe 20 Juli 2019
Een nieuw, en hopelijk spannend seizoen in de Jupiler Pro League staat bijna weer op het punt van beginnen. Als erg prettige opwarmer wordt er op zaterdag 20 juli eerst nog afgetrapt voor de Belgische Super Coupe, de match va... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
>> Al het nieuws van legale online weddenschappen in Belgie
 

  Home > Sportweddenschap > Nieuws sportweddenschappen legaal in BelgiŽ > Pronostiek OH Leuven - Standard : Pro League BelgÔe 8 december