WEDDEN OP SPORT

Legaal kansspelSchrijf u in voor de nieuwsbrief

Pronostiek OH Leuven - Standard : Pro League BelgÔe 8 december

06/12/2013

Kan Leuven in eigen huis Standard bedwingen?

Men is nog niet uitgesproken over de ene speelronde in de Jupiler Pro League of de volgende speelronde dient zich al weer aan. Komend weekend neemt Leuven het in eigen huis op tegen koploper Standard Luik. Kan Leuven verrassen met de steun van het eigen fanatieke thuispubliek of weet Standard Luik de winst 'gewoon' naar zich toe te trekken? Een voorbeschouwing.

Leuven
Vorig seizoen wist Leuven keurig in de middenmoot te eindigen en ook dit jaar streeft er weer naar om in de middenmoot te eindigen. Tot nu toe wil dat echter niet echt lukken. Na achttien wedstrijden bezet men de veertiende plaats met slechts vijftien punten. Met een winstpartij kan men echter al direct drie of vier plaatsen stijgen en het is er de ploeg dan ook alles aan gelegen om de wedstrijd tegen Standard Luik winnend af te sluiten. Hiervoor zal men echter tot aan het gaatje moeten gaan. Voor elke vierkante centimeter op het veld zal gevochten moeten worden. Alleen op deze manier is de huidige koploper namelijk te verslaan. Aan het trouwe en zeer fanatieke thuispubliek zal het in ieder geval niet liggen. Zij zullen opnieuw aanwezig zijn om hun club te steunen.

Standard Luik
Standard Luik kent dit seizoen een droomstart. De ploeg blijft maar winnen en staat ongenaakbaar op de eerste plaats. De ploegen die het dichtste bij staan, hebben al een achterstand van vier punten. Trainer Guy Luzon zal er alles aan doen om te voorkomen dat zijn spelers naast hun schoenen gaan lopen en ze tot het bot proberen te motiveren, ook tegen een op dit moment laag geklasseerde ploeg als Leuven. Verliezen of gelijk spelen is voor Standard Luik geen optie, men wil haar voorsprong graag behouden of zelfs uitbreiden.

Voorspelling
Standard Luik is op dit moment de ploeg in vorm. Leuven daarentegen kent wat tegenvallende resultaten. Dat kan echter ook juist een goede motivatie zijn om met veel strijdlust aan deze wedstrijd te beginnen. Daarbij speelt Leuven ook nog eens voor het eigen fanatieke publiek. Toch voorspellen we een overwinning voor Standard.

Beste odds aangeboden door bookmakers

De wedstrijd OH Leuven - Standard de Liège vindt 8 december 2013 om 14:30 uur plaats en u vindt hier de beste kansen zoals die worden gegeven door de sportweddenschappensites op het moment dat wij deze regels schrijven:

Team
Noteringen
Parijs online
OH Leuven
6.00
BetFirstUnibet
Gelijkspel
4.00
Bwin
Standard
1.55
BetFirstUnibet

>> Zet in op deze wedstrijd in Nederlands

Let op, de kansen van de bookmakers veranderen regelmatig afhankelijk van de gedane inzetten door de verschillende deelnemers aan de weddenschap. Nochthans wannneer u uw weddenschap valideert, is de kans vastgelegd en definitief. Wacht dus niet te lang met uw weddenschappen om van de beste kansen te kunnen profiteren.

De prognose hierboven is slechts ter informatie en betrekt niet de verantwoordelijkheid van zijn auteur noch van "Legale Kansspel België".

 
>> Alle prognoses
 
Gok met mate!

Nieuws legale online sportweddenschappen in BelgiŽ

09/11/2019 Stressvolle Super Sunday on MeridianBet
Hopelijk heeft u deze zondag niet veel plannen. Zorg voor voldoende versnaperingen zodat u zeker niet het huis uit moet, want vanaf 14u30 tot ongeveer 22u30 zijn er maar liefst vijf absolute topwedstrijden te volgen Ö Een nie... Lees meer

MeridianBet
12/10/2019 Pronostiek Noorwegen - Spanje : Euro 2020 Kwalificatie 12 Oktober 2019
Gaat Noorwegen nog stunten? Noorwegen en Spanje stonden al enkele malen recht tegenover elkaar in verschillende wedstrijden. De laatste drie wedstrijden zijn gewonnen door Spanje. Speeldag 1 stonden deze twee al tegen elkaar... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
09/10/2019 Pronostiek Nederlands - Noord-Ierland : Kwalificatie EURO 2020 10 Oktober 2019
Wie wint Nederland - Ierland? De voetbalwedstrijd Nederland - Ierland is een wedstrijd die, gezien de stand van zaken in groep C, alle kanten op zou kunnen gaan. Het elftal van onze noorderburen heeft ťťn wedstrijd minder ge... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
>> Al het nieuws van legale online weddenschappen in Belgie
 

  Home > Sportweddenschap > Nieuws sportweddenschappen legaal in BelgiŽ > Pronostiek OH Leuven - Standard : Pro League BelgÔe 8 december