WEDDEN OP SPORT

Legaal kansspelSchrijf u in voor de nieuwsbrief

Bet777

Pronostiek Oostende - Standard Luik : Jupiler Pro League 20 December 2015

19/12/2015

Zet Standard zijn opmars richting de top zes voort?

De twintigste speeldag van de Jupiler Pro League brengt ons een interessante ontmoeting tussen revelatie KV Oostende en Standard. KVO acteert al sinds het seizoensbegin op play-off 1 niveau, terwijl Standard de laatste weken aan een opmars bezig is en voeling krijgt met die felbegeerde top-6.

KV Oostende bouwde tot dusver een uitstekende thuisreputatie op. Een verplaatsing naar de kustploeg is dit jaar geen plezierreisje gebleken voor de tegenstand. Op negen thuiswedstrijden haalde de kustjongens maar liefst 21 op 27. Bovendien telt Oostende de topschutter van de Jupiler Pro League in zijn rangen en wisten ze in de laatste acht wedstrijden telkens minstens één keer te scoren. Vorige speeldag werd zo een oververdiend punt behaald op het veld van Anderlecht. KVO had 90 minuten lang het beste van het spel, toch was het Anderlecht dat via Suarez op voorsprong wist te komen. In het laatste deel van de wedstrijd kreeg de paarswitte verdediger Kara nog rood en uit de daaropvolgende vrije trap kon Franck Berrier enig mooi scoren. Zo maakte de Fransman een einde aan een moeilijke periode waarin niet altijd een basisplaats voor hem was weggelegd.

Standard kende een moeizame competitiestart en begon ook aarzelend onder de nieuwe trainer Ferrera met een 1 op 15 tot gevolg. Op een gegeven moment stonden de Rouches zelfs als allerlaatste in het klassement. Ondertussen staat er een organisatie en beginnen ook de offensieve automatismen hun vruchten af te werpen. Standard behaalde 17 punten uit de laatste 8 wedstrijden en staat momenteel al zelfs op een gedeelde zesde plaats met Kortrijk en RC Genk. Op de vorige speeldag ging Club Brugge nog kansloos ten onder op Sclessin met 2-0 met onder andere een doelpunt van man in vorm Dossevi.

We verwachten zeker een interessante wedstrijd. KV Oostende kan terugvallen op stevige automatismen en elke wedstrijd staat er wel iemand anders op die de wedstrijd beslist. Standard is de ploeg in vorm en zal gemotiveerd zijn om zijn opmars verder te zetten. Gezien het thuisvoordeel en de sterke thuisreputatie van KVO dat altijd wel weet te scoren, verwachten we een kleine zege van het nummer drie uit de competitie.

Beste odds aangeboden door bookmakers

De wedstrijd Oostende - Standard Luik vindt Zondag 20 December 2015 om 18:00 uur plaats en u vindt hier de beste kansen zoals die worden gegeven door de sportweddenschappensites op het moment dat wij deze regels schrijven:

Team
Noteringen
Parijs online
Oostende
2.5
Bwin
Gelijkspel
3.5
UnibetBwin
Standard Luik
2.9
Bwin

>> Zet in op deze wedstrijd in Nederlands

Let op, de kansen van de bookmakers veranderen regelmatig afhankelijk van de gedane inzetten door de verschillende deelnemers aan de weddenschap. Nochthans wannneer u uw weddenschap valideert, is de kans vastgelegd en definitief. Wacht dus niet te lang met uw weddenschappen om van de beste kansen te kunnen profiteren.

De prognose hierboven is slechts ter informatie en betrekt niet de verantwoordelijkheid van zijn auteur noch van "Legale Kansspel België".

 
>> Alle prognoses
 
Gok met mate!

Nieuws legale online sportweddenschappen in BelgiŽ

20/07/2019 Pronostiek Sporting de Charleroi - Gent : Jupiler Pro League 28 Juli 2019
Ook in Charleroi en Gandt heeft men de voorbereidingen op een nieuw seizoen in de Jupiler Pro League hopelijk ook goed afgerond. Dat moet ook wel, want de eerste speeldag van 2019-2020 staat al bijna voor de deur. Hoe staan b... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
20/07/2019 Pronostiek AS Eupen - Royal Antwerp FC : Jupiler Pro League 28 Juli 2019
Ook in Eupen en Antwerp staan de spelers van de plaatselijke voetbalteams uit de hoogste divisie vast te trappelen om weer matches te gaan spelen die ergens om gaan. Na de vakantieperiode is er veel getraind en opgebouwd, zij... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
18/07/2019 Pronostiek Racing Genk - KV Mechelen : Super Cup BelgÔe 20 Juli 2019
Een nieuw, en hopelijk spannend seizoen in de Jupiler Pro League staat bijna weer op het punt van beginnen. Als erg prettige opwarmer wordt er op zaterdag 20 juli eerst nog afgetrapt voor de Belgische Super Coupe, de match va... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
>> Al het nieuws van legale online weddenschappen in Belgie
 

  Home > Sportweddenschap > Nieuws sportweddenschappen legaal in BelgiŽ > Pronostiek Oostende - Standard Luik : Jupiler Pro League 20 December 2015