WEDDEN OP SPORT

Legaal kansspelSchrijf u in voor de nieuwsbrief

Pronostiek Oostende - Standard Luik : Jupiler Pro League 20 December 2015

19/12/2015

Zet Standard zijn opmars richting de top zes voort?

De twintigste speeldag van de Jupiler Pro League brengt ons een interessante ontmoeting tussen revelatie KV Oostende en Standard. KVO acteert al sinds het seizoensbegin op play-off 1 niveau, terwijl Standard de laatste weken aan een opmars bezig is en voeling krijgt met die felbegeerde top-6.

KV Oostende bouwde tot dusver een uitstekende thuisreputatie op. Een verplaatsing naar de kustploeg is dit jaar geen plezierreisje gebleken voor de tegenstand. Op negen thuiswedstrijden haalde de kustjongens maar liefst 21 op 27. Bovendien telt Oostende de topschutter van de Jupiler Pro League in zijn rangen en wisten ze in de laatste acht wedstrijden telkens minstens één keer te scoren. Vorige speeldag werd zo een oververdiend punt behaald op het veld van Anderlecht. KVO had 90 minuten lang het beste van het spel, toch was het Anderlecht dat via Suarez op voorsprong wist te komen. In het laatste deel van de wedstrijd kreeg de paarswitte verdediger Kara nog rood en uit de daaropvolgende vrije trap kon Franck Berrier enig mooi scoren. Zo maakte de Fransman een einde aan een moeilijke periode waarin niet altijd een basisplaats voor hem was weggelegd.

Standard kende een moeizame competitiestart en begon ook aarzelend onder de nieuwe trainer Ferrera met een 1 op 15 tot gevolg. Op een gegeven moment stonden de Rouches zelfs als allerlaatste in het klassement. Ondertussen staat er een organisatie en beginnen ook de offensieve automatismen hun vruchten af te werpen. Standard behaalde 17 punten uit de laatste 8 wedstrijden en staat momenteel al zelfs op een gedeelde zesde plaats met Kortrijk en RC Genk. Op de vorige speeldag ging Club Brugge nog kansloos ten onder op Sclessin met 2-0 met onder andere een doelpunt van man in vorm Dossevi.

We verwachten zeker een interessante wedstrijd. KV Oostende kan terugvallen op stevige automatismen en elke wedstrijd staat er wel iemand anders op die de wedstrijd beslist. Standard is de ploeg in vorm en zal gemotiveerd zijn om zijn opmars verder te zetten. Gezien het thuisvoordeel en de sterke thuisreputatie van KVO dat altijd wel weet te scoren, verwachten we een kleine zege van het nummer drie uit de competitie.

Beste odds aangeboden door bookmakers

De wedstrijd Oostende - Standard Luik vindt Zondag 20 December 2015 om 18:00 uur plaats en u vindt hier de beste kansen zoals die worden gegeven door de sportweddenschappensites op het moment dat wij deze regels schrijven:

Team
Noteringen
Parijs online
Oostende
2.5
Bwin
Gelijkspel
3.5
UnibetBwin
Standard Luik
2.9
Bwin

>> Zet in op deze wedstrijd in Nederlands

Let op, de kansen van de bookmakers veranderen regelmatig afhankelijk van de gedane inzetten door de verschillende deelnemers aan de weddenschap. Nochthans wannneer u uw weddenschap valideert, is de kans vastgelegd en definitief. Wacht dus niet te lang met uw weddenschappen om van de beste kansen te kunnen profiteren.

De prognose hierboven is slechts ter informatie en betrekt niet de verantwoordelijkheid van zijn auteur noch van "Legale Kansspel België".

 
>> Alle prognoses
 
Gok met mate!

Nieuws legale online sportweddenschappen in BelgiŽ

09/11/2019 Stressvolle Super Sunday on MeridianBet
Hopelijk heeft u deze zondag niet veel plannen. Zorg voor voldoende versnaperingen zodat u zeker niet het huis uit moet, want vanaf 14u30 tot ongeveer 22u30 zijn er maar liefst vijf absolute topwedstrijden te volgen Ö Een nie... Lees meer

MeridianBet
12/10/2019 Pronostiek Noorwegen - Spanje : Euro 2020 Kwalificatie 12 Oktober 2019
Gaat Noorwegen nog stunten? Noorwegen en Spanje stonden al enkele malen recht tegenover elkaar in verschillende wedstrijden. De laatste drie wedstrijden zijn gewonnen door Spanje. Speeldag 1 stonden deze twee al tegen elkaar... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
09/10/2019 Pronostiek Nederlands - Noord-Ierland : Kwalificatie EURO 2020 10 Oktober 2019
Wie wint Nederland - Ierland? De voetbalwedstrijd Nederland - Ierland is een wedstrijd die, gezien de stand van zaken in groep C, alle kanten op zou kunnen gaan. Het elftal van onze noorderburen heeft ťťn wedstrijd minder ge... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
>> Al het nieuws van legale online weddenschappen in Belgie
 

  Home > Sportweddenschap > Nieuws sportweddenschappen legaal in BelgiŽ > Pronostiek Oostende - Standard Luik : Jupiler Pro League 20 December 2015