WEDDEN OP SPORT

Legaal kansspelSchrijf u in voor de nieuwsbrief

Pronostiek Peru - Denemarken : World Kup Voetbal 16 Juni 2018

13/06/2018

Wint Denemarken van Peru?

Met het Wereldkampioenschap voetbal voor de deur hoeven de voetballiefhebbers zich deze zomer absoluut niet te vervelen. Het grootste voetbaltoernooi ter wereld wordt dit keer in Rusland georganiseerd. Peru en Denemarken hebben zich allemaal weten te plaatsen voor het eindtoernooi en zijn ook bij elkaar in de poule ingedeeld. Beide landen spelen op 16 juni hun eerste wedstrijd tegen elkaar. Kan ťťn van de landen direct een grote stap zetten richting de volgende ronde door te winnen? Een voorbeschouwing.

Peru
Peru is typisch zo'n voetballand dat nooit onderschat mag worden op een eindtoernooi. Hoewel het geen team vol met wereldsterren is, is het altijd wel een echt team waarbij de spelers voor elkaar door het vuur gaan en alles geven om een goed resultaat te behalen. In totaal kwam het land vier keer uit op een wereldkampioenschap en daarbij wist het zelfs een keer door te dringen tot de kwartfinale. In de Copa America presteerde Peru zelfs nog beter. Dit toernooi wist men namelijk twee keer te winnen. De meest bekende speler van het land is Jefferson Farfan die bij veel Europese clubs heeft gespeeld.

Denemarken
Ook Denemarken is absoluut een land om rekening mee te houden tijdens het WK. De Denen wisten zich overtuigend te kwalificeren voor dit toernooi en hebben in het verleden al eens laten zien dat ze in staat zijn om te stunten op een eindtoernooi. Zo won men in 1992 het Europees Kampioenschap voetbal en drong het elftal van Denemarken in 1998 door tot de kwartfinale van het WK. Grote ster aan de zijde van de Denen is natuurlijk Christian Eriksen. De middenvelder van Tottenham Hotspurs heeft de afgelopen jaren talloze keren laten zien dat hij in staat is om zijn team bij de hand te nemen. Hij kan dan ook in deze wedstrijd een ontzettend belangrijke schakel worden voor Denemarken.

Voorspelling
We denken dat Peru meer passie zal tonen en voor iedere meter op het veld zal vechten. Denemarken beschikt echter over meer voetballend vermogen en we vermoeden dat dat uiteindelijk de doorslag zal gaan geven. We voorspellen daarom een overwinning voor de Denen.

Beste odds aangeboden door bookmakers

De wedstrijd Peru - Denemarken vindt Zaterdag 16 Juni 2018 om 18:00 uur plaats en u vindt hier de beste kansen zoals die worden gegeven door de sportweddenschappensites op het moment dat wij deze regels schrijven:

Team Noteringen Parijs online
Peru 3.25 UnibetCircusGoldenVegas
Gelijkspel 3.3 Betfirst
Denemarken 2.48 GoldenPalace

>> Pronostiek World Cup Voetbal 2018 - Winnaar

>> Zet in op deze wedstrijd in Nederlands

Let op, de kansen van de bookmakers veranderen regelmatig afhankelijk van de gedane inzetten door de verschillende deelnemers aan de weddenschap. Nochthans wannneer u uw weddenschap valideert, is de kans vastgelegd en definitief. Wacht dus niet te lang met uw weddenschappen om van de beste kansen te kunnen profiteren.

De prognose hierboven is slechts ter informatie en betrekt niet de verantwoordelijkheid van zijn auteur noch van "Legale Kansspel België".

 
>> Alle prognoses
 

Nieuws legale online sportweddenschappen in BelgiŽ

12/10/2018 Pronostiek Nederland - Duitsland : UEFA Nations League 13 Oktober 2018
Nederland en Duitsland op zoek naar de eerste overwinning in de Nations League Zowel Nederland als Duitsland zijn op zoek naar de eerste overwinning in de Nations League. Nederland verloor met opgeheven hoofd van wereldkamp... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
12/10/2018 Pronostiek BelgiŽ - Nederland : Vriendschappelijke interlands 16 Oktober 2018
127ste interland tussen Belgie en Nederland in het teken van prestige Op dinsdag 16 oktober wordt in het Koning Boudewijnstadion van de Belgische hoofdstad de 127ste interland tussen BelgiŽ en Nederland gespeeld. En dit in ... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
10/10/2018 Pronostiek Frankrijk - IJsland : Vriendschappelijke interlands 11 Oktober 2018
Frankrijk en IJsland Op 11 oktober 2018 spelen Frankrijk en IJsland tegen elkaar in een vriendschappelijk duel. De wedstrijd begint om 21:00 uur en wordt gespeeld in Stade du Roudourou. Dit stadion bevindt zich in Guingamp en... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
>> Al het nieuws van legale online weddenschappen in Belgie
 

  Home > Sportweddenschap > Nieuws sportweddenschappen legaal in BelgiŽ > Pronostiek Peru - Denemarken : World Kup Voetbal 16 Juni 2018