WEDDEN OP SPORT

Legaal kansspelSchrijf u in voor de nieuwsbrief

Pronostiek Philadelphia Fusion - Paris Eternal : Overwatch League | 11 April 2020

11/04/2020

De wedstrijd tussen Paris Eternal en Philadelphia Fusion op 12 april 2020

Paris Eternal en Philadelphia Fusion komen tegen elkaar uit op het Overwatch toernooi Overwatch League 2020

Meer details over de teams

Philadelphia Fusion is een Amerikaans professioneel Overwatch e-sportteam gevestigd in Philadelphia, Pennsylvania. Fusion nam deel aan de Overwatch League (OWL) en werd lid van de Atlantic South Division van de competitie. Opgericht in 2017, is het team een van de mede- oprichters van de afdeling en het eerste professionele e-sportteam in Pennsylvania. Fusion organiseert in 2020 alle thuiswedstrijden in het Philadelphia Metropolitan Museum en Atlantic City Boardwalk Hall. De Fusion Arena is een arena met 3.500 zitplaatsen in het zuiden van Philadelphia, die vanaf 2021 de permanente residentie van Fusion zal zijn.

Het huidige seizoen van Paris Eternal is het tweede seizoen in het bestaan van het team in de Overwatch League en het eerste met hun hoofdtrainer, Yun "Rush" Hee-won. Het team zal proberen om hun record van 2019, waarbij het zich plaatste voor de play-off proberen verbeteren.

Hun meeste recente resultaten

Het team Philadelphia Fusion won vier van de laatste vijf wedstrijden. Paris Eternal won drie keer. De laatste tien wedstrijden leverden Fusion zes overwinningen op. Paris Eternal zegevierde vier maal. Ze hebben nog maar twee onderlinge duels gehad in het verleden. Ze wonnen elk een wedstrijd.

Onze tips voor een gokje

De meerderheid van de kenner geloven in een overwinning voor Philadelphia Fusion. Ze krijgen een gemiddelde rating van 1.550. De kansen van Paris Eternal worden lager ingeschat met een rating van 2.342. Als je solidair ben met ons dan ga je ervan uit dat Fusion zal zegevieren en waag je een gokje op het team. Het meest winstgevend is natuurlijk inzetten op Paris Eternal, op voorwaarde dat ze winnen.

Beste odds aangeboden door bookmakers

De wedstrijd Philadelphia Fusion - Paris Eternal vindt Zaterdag 11 April 2020 om 21:00 uur plaats en u vindt hier de beste kansen zoals die worden gegeven door de sportweddenschappensites op het moment dat wij deze regels schrijven:

Team
Noteringen
Parijs online
Philadelphia Fusion
2.49
MeridianBet
Paris Eternal
2.4
Unibet

Let op, de kansen van de bookmakers veranderen regelmatig afhankelijk van de gedane inzetten door de verschillende deelnemers aan de weddenschap. Nochthans wannneer u uw weddenschap valideert, is de kans vastgelegd en definitief. Wacht dus niet te lang met uw weddenschappen om van de beste kansen te kunnen profiteren.

De prognose hierboven is slechts ter informatie en betrekt niet de verantwoordelijkheid van zijn auteur noch van "Legale Kansspel België".

 
>> Alle prognoses
 
Gok met mate!

Nieuws legale online sportweddenschappen in BelgiŽ

02/06/2020 Pronostiek Werder Bremen - Eintracht Frankfurt : Bundesliga - Allemagne 03 Juni 2020
Tips & voorspellingen Bij de voorspelling van deze wedstrijd wordt rekening gehouden met verschillende factoren. De laatste wedstrijden, de doelpuntenstatistiek, de stand in de rangschikkenÖ.zijn allemaal elementen waar reke... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
29/05/2020 Pronostiek Mainz 05 - TSG Hoffenheim : Bundesliga Duitsland 30 Mei 2020
Wedstrijdvoorspelling MAINZ tegen HOFFENHEIM In deze wedstrijdvoorspelling van MAINZ tegen HOFFENHEIM in de Bundesliga van Duitsland vergelijken we beide teams. We bekijken hun recente wedstrijden, hun klassement, Ö We gev... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
29/05/2020 Pronostiek Hertha BSC - FC Augsburg : Bundesliga - Duitsland 30 Mei 2020
Voorspelling Hertha Berlijn tegen Augsburg 30 mei 2020 Hertha BSC FC ontvangt in wedstrijddag 29 van de Bundesliga op zaterdag 30 mei, 14.30 uur in Olympiastadion. De gastheren staan momenteel op de 11e plaats en hebben FC ... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
>> Al het nieuws van legale online weddenschappen in Belgie
 

  Home > Sportweddenschap > Nieuws sportweddenschappen legaal in BelgiŽ > Pronostiek Philadelphia Fusion - Paris Eternal : Overwatch League | 11 April 2020