WEDDEN OP SPORT

Legaal kansspelSchrijf u in voor de nieuwsbrief

Betfirst

Pronostiek Portugal - Ghana : World Cup 2014 wedstrijd 26 juni

25/06/2014

De WK wedstrijd tussen Portugal en Ghana op 26 juni 2014

Op 26 juni 2014 om 18:00 uur zal de wedstrijd worden gespeeld tussen Portugal en Ghana. Dit belooft een interessante wedstrijd te worden. Beide landen maken namelijk nog kans op de 8e finales. Ze hebben slechts 1 punt weten te verzamelen in de eerder 2 gespeelde wedstrijden. Vooral voor Portugal is dit WK tot nu toe een grote teleurstelling. Menigeen had verwacht dat sterspeler Christiano Ronaldo toch wel had weten te vlammen dit WK, maar tot nu toe heeft het nog niet zo mogen zijn. Beide landen zullen daarom het gevecht met elkaar aangaan.

Portugal

Portugal verloor de eerste wedstrijd tegen wedstrijd, maar wist tegen de Verenigde Staten wel gelijk te spelen. Het land zal daarom moeten winnen van Ghana om nog kans te kunnen maken op de 8e finales tijdens dit WK. Het zal een land als Ghana zeker niet mogen onderschatten, want Ghana wist gelijk te spelen tegen het machtige Duitsland. Daardoor is Portugal gewaarschuwd om maar niet te denken dat de overwinning al in the pocket is. Het is de grote vraag of het Portugal het zal lukken om dit WK door te stromen naar de 8e finale in Brazilië.

Ghana

Hoewel Ghana slechts 1 punt heeft weten te verzamelen dit WK, speelt het zeker niet onaardig. Het land verloor dan wel van de Verenigde Staten maar wist wel een gelijkspel in de wacht te slepen tegen Duitsland. Ghana weet echter ook dat het van Portugal zal moeten winnen om enigszins te kunnen maken op de 8e finales. Ghana heeft een klein pluspunt voor op Portugal, want het doelsaldo is wel beter. Voor het eindsaldo zal dat echter niet zoveel uitmaken. Het is belangrijk dat er een overwinning wordt binnengesleept. Het belooft daarmee een adembenemende wedstrijd te worden. Zal Ghana een grootmacht als Portugal van de 8e finales weten te houden, of zal toch het soms verrassende Portugal deze wedstrijd weten te winnen?

Beste odds aangeboden door bookmakers

De wedstrijd Portugal - Ghana vindt 26 juni 2014 om 18:00 uur plaats en u vindt hier de beste kansen zoals die worden gegeven door de sportweddenschappensites op het moment dat wij deze regels schrijven:

Team
Noteringen
Parijs online
Portugal
2.20
BetFirst UnibetCircus LadBrokes
Gelijkspel
3.90
Unibet
Ghana
3.10
LadBrokes

>> Zet in op deze wedstrijd in Nederlands

Let op, de kansen van de bookmakers veranderen regelmatig afhankelijk van de gedane inzetten door de verschillende deelnemers aan de weddenschap. Nochthans wannneer u uw weddenschap valideert, is de kans vastgelegd en definitief. Wacht dus niet te lang met uw weddenschappen om van de beste kansen te kunnen profiteren.

De prognose hierboven is slechts ter informatie en betrekt niet de verantwoordelijkheid van zijn auteur noch van "Legale Kansspel België".

 
>> Alle prognoses
 
Gok met mate!

Nieuws legale online sportweddenschappen in BelgiŽ

20/07/2019 Pronostiek Sporting de Charleroi - Gent : Jupiler Pro League 28 Juli 2019
Ook in Charleroi en Gandt heeft men de voorbereidingen op een nieuw seizoen in de Jupiler Pro League hopelijk ook goed afgerond. Dat moet ook wel, want de eerste speeldag van 2019-2020 staat al bijna voor de deur. Hoe staan b... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
20/07/2019 Pronostiek AS Eupen - Royal Antwerp FC : Jupiler Pro League 28 Juli 2019
Ook in Eupen en Antwerp staan de spelers van de plaatselijke voetbalteams uit de hoogste divisie vast te trappelen om weer matches te gaan spelen die ergens om gaan. Na de vakantieperiode is er veel getraind en opgebouwd, zij... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
18/07/2019 Pronostiek Racing Genk - KV Mechelen : Super Cup BelgÔe 20 Juli 2019
Een nieuw, en hopelijk spannend seizoen in de Jupiler Pro League staat bijna weer op het punt van beginnen. Als erg prettige opwarmer wordt er op zaterdag 20 juli eerst nog afgetrapt voor de Belgische Super Coupe, de match va... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
>> Al het nieuws van legale online weddenschappen in Belgie
 

  Home > Sportweddenschap > Nieuws sportweddenschappen legaal in BelgiŽ > Pronostiek Portugal - Ghana : World Cup 2014 wedstrijd 26 juni