WEDDEN OP SPORT

Legaal kansspelSchrijf u in voor de nieuwsbrief

Pronostiek Portugal - Spanje : World Kup Voetbal 15 Juni 2018

12/06/2018

Kan Europees kampioen Portugal, ook verrassen op het WK?

Kan Europees kampioen Portugal, ook verrassen op het WK?
Op vrijdag 15 juni wordt ook in groep B de aftrap van het WK 2018 gegeven. Marokko, Iran, Spanje en Portugal nemen het tegen elkaar op voor een ticket naar de volgende ronde. Het spreekt voor zich dat Spanje en Europees kampioen Portugal de favorieten in deze groep zijn. Op de eerste speeldag in groep B neemt Portugal het op tegen Spanje. Voor beide ploegen wordt dit een goede test om te zien wat het verdere verloop van het tornooi kan brengen. Een overwinning zal een boost geven voor de rest van het tornooi. Wie de drie punten pakt kan zonder stress toeleven naar de wedstrijden tegen Marokko en Iran.
Natuurlijk is Portugal meer dan Christiano Ronaldo. Toch is het nog maar de vraag of regerend Europees kampioen Portugal, voldoende technisch vernuft heeft om het de sterren van Spanje moeilijk te maken. Kan Christiano Ronaldo, twee jaar na ďzijnĒ EK, nog wat hij in 2016 presteerde? Toch moet je Portugal niet onderschatten. Zeker niet als je kijkt naar de FIFA rangschikking. Portugal staat in deze lijst op nummer vier, liefst vier plaatsen hoger dan concurrent Spanje, dat op plaats 8 prijkt. Ook het teleurstellende EK in 2016, waar Spanje in de kwartfinale met 2-0 werd uitgeschakeld door ItaliŽ, houd je best in je achterhoofd. Toch kan Spanje, met deze gouden lichting, niet nogmaals teleurstellen op een groot tornooi. De druk bij Portugal ligt veel lager en Portugal zal graag de positie van underdog innemen.
Beide ploegen zullen er in ieder geval vol voor gaan. Zoals reeds gezegd zal een overwinning zorgen voor de nodige rust in de rest van de poulefase, wat alle topteams als een welgekomen geschenk zullen zien. Daarnaast hoef er geen afwachtende houding aangenomen te worden. Zelfs bij verlies is er, met wedstrijden tegen Iran en Marokko, nog niets verloren. Verwacht alvast een open wedstrijd met veel kansen en mooi voetbal. Spanje domineert, en Portugal speelt zijn geliefkoosde spel op de snelle tegenaanval. Of Ronaldo terug kan schitteren op een groot tornooi blijft de vraag. Spanje heeft de beste kaarten en pakt na een aantrekkelijke wedstrijd de drie punten.

Beste odds aangeboden door bookmakers

De wedstrijd Portugal - Spanje vindt Vrijdag 15 Juni 2018 om 20:00 uur plaats en u vindt hier de beste kansen zoals die worden gegeven door de sportweddenschappensites op het moment dat wij deze regels schrijven:

Team Noteringen Parijs online
Portugal 4.7 Unibet
Gelijkspel 3.4 Betfirst
Spanje 2 GoldenPalace

>> Pronostiek World Cup Voetbal 2018 - Winnaar

>> Zet in op deze wedstrijd in Nederlands

Let op, de kansen van de bookmakers veranderen regelmatig afhankelijk van de gedane inzetten door de verschillende deelnemers aan de weddenschap. Nochthans wannneer u uw weddenschap valideert, is de kans vastgelegd en definitief. Wacht dus niet te lang met uw weddenschappen om van de beste kansen te kunnen profiteren.

De prognose hierboven is slechts ter informatie en betrekt niet de verantwoordelijkheid van zijn auteur noch van "Legale Kansspel België".

 
>> Alle prognoses
 

Nieuws legale online sportweddenschappen in BelgiŽ

12/10/2018 Pronostiek Nederland - Duitsland : UEFA Nations League 13 Oktober 2018
Nederland en Duitsland op zoek naar de eerste overwinning in de Nations League Zowel Nederland als Duitsland zijn op zoek naar de eerste overwinning in de Nations League. Nederland verloor met opgeheven hoofd van wereldkamp... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
12/10/2018 Pronostiek BelgiŽ - Nederland : Vriendschappelijke interlands 16 Oktober 2018
127ste interland tussen Belgie en Nederland in het teken van prestige Op dinsdag 16 oktober wordt in het Koning Boudewijnstadion van de Belgische hoofdstad de 127ste interland tussen BelgiŽ en Nederland gespeeld. En dit in ... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
10/10/2018 Pronostiek Frankrijk - IJsland : Vriendschappelijke interlands 11 Oktober 2018
Frankrijk en IJsland Op 11 oktober 2018 spelen Frankrijk en IJsland tegen elkaar in een vriendschappelijk duel. De wedstrijd begint om 21:00 uur en wordt gespeeld in Stade du Roudourou. Dit stadion bevindt zich in Guingamp en... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
>> Al het nieuws van legale online weddenschappen in Belgie
 

  Home > Sportweddenschap > Nieuws sportweddenschappen legaal in BelgiŽ > Pronostiek Portugal - Spanje : World Kup Voetbal 15 Juni 2018