Legaal Kansspel in België

Speel in het online casino, poker, paardenrennen en sportweddenschappen op websites die geautoriseerd zijn door de Belgische Kansspelcommissie

Legaal Kansspel in België

Pronostiek Racing Genk - AA Gent : Jupiler Pro League 11 Maart 2018

10 maart 2018

KRC Genk tegen AA Gent is een wedstrijd die we niet voor het laatst zullen zien dit seizoen. Beide teams wisten zich immers te plaatsen voor Playoff 1 waar het zal strijden voor de Europese plaatsen. Op deze laatste speeldag van de reguliere competitie kan het alvast een (kleine) tik uitdelen.

KRC Genk: aan een goede reeks bezig

KRC Genk is bezig aan een sterke reeks de laatste weken. Niet alleen haalde het dertien punten uit de laatste vijf wedstrijden, waaronder een gelijkspel op het veld van leider Club Brugge, maar het wist zich ook te plaatsen voor de finale van de Beker van België.

Met een deelname aan Playoff 1 is het seizoen grotendeels gered en kan het op twee manieren nog aan een Europees ticket geraken. Dat de finale van de Beker van Belgie volgende week al plaatsvindt, kan dan ook een invloed hebben op de motivatie voor deze laatste wedstrijd in de competitie.

AA Gent: wisselvallig seizoen

AA Gent staat na een teleurstellende seizoensstart uiteindelijk nog op een goede vierde plaats. Door de kleine achterstand op Anderlecht en Charleroi, de respectieve nummer twee en drie, zal het wellicht nog hopen op de belangrijke tweede plaats die recht geeft op een plaats in de Champions League voorrondes.

Om die strijd goed te starten, wint het best op het veld van Racing Genk. Zeker na de verrassende nederlaag thuis tegen KV Oostende op de vorige speeldag. Het is dan ook typerend voor het seizoen van AA Gent: wisselvallige resultaten.

Pronostiek: AA Gent verliest niet

Deze wedstrijd is een voorbode voor de strijd om de Europese tickets die worden verdeeld de komende weken. Thuisploeg Racing Genk heeft twee manieren om aan een Europees ticket te geraken. De kortste is echter het winnen van de Beker van Belgie. Gezien deze wedstrijd volgende week plaatsvindt, nog voor aanvang van Playoff 1 is de kans reëel dat Genk zijn pijlen mikt op de finale volgende week.

Dat is in het voordeel van AA Gent die zelf nog volop strijdt voor een Europese plaats. We durven dan ook te stellen dat AA Gent niet zal verliezen op het veld van Racing Genk. Een overwinning zou een surplus zijn tegen een rechtstreekse concurrent in Playoff 1. Echter, door de wisselvallige resultaten van de bezoekers en het feit dat ze op verplaatsing spelen, houden we het op een gelijkspel.

Beste odds aangeboden door bookmakers

De wedstrijd Racing Genk - AA Gent vindt Zondag 11 Maart 2018 om 14:30 uur plaats en u vindt hier de beste kansen zoals die worden gegeven door de sportweddenschappensites op het moment dat wij deze regels schrijven:

Team Noteringen Parijs online
Racing Genk 2.25 BetfirstCircus
Gelijkspel 3.5 UnibetBetfirstBwinCircusBingoal
AA Gent 3.4 Circus

>> Zet in op deze wedstrijd in Nederlands

Let op, de kansen van de bookmakers veranderen regelmatig afhankelijk van de gedane inzetten door de verschillende deelnemers aan de weddenschap. Nochthans wannneer u uw weddenschap valideert, is de kans vastgelegd en definitief. Wacht dus niet te lang met uw weddenschappen om van de beste kansen te kunnen profiteren.

Beste Online Bookmakers in België


De prognose hierboven is slechts ter informatie en betrekt niet de verantwoordelijkheid van zijn auteur noch van "Legale Kansspel België".

 

18+ Gokken kan verslavend zijn. Stop op tijd!
Meer info op www.stopoptijd.be

Gok met mate!

Nieuws legale online sportweddenschappen in België

ITIA schorst Kroatische scheidsrechter voor 5,5 jaar

24 maart 2024 — De markt voor online kansspelen in België was een van de eerste online gokmarkten in Europa die gelegaliseerd werd. De regering besloot al in 2010 om over te gaan tot de regulering van de online kan...

Kritiek op UEFA vanwege deal met Betano voor EK 2024

8 maart 2024 — Sinds de regulering van het online gokken in België in 2010 behoren de sportweddenschappen tot de populairste vormen van online kansspelen in ons land. Dat is ook de reden waarom zo veel legale onl...

Stake F1 Team rijdt met andere sponsor tijdens GP van België

3 maart 2024 — Als je ervan houdt om zo nu en dan een weddenschap te plaatsen op je favoriete sport of atleet, dan mag je van geluk spreken dat je in België woont. Het online wedden op sport is hier, net als de r...

Paard van Alex Ferguson wint € 1,1 miljoen in Saudi Arabië

1 maart 2024 — Het online gokken is in België tegenwoordig legaal, maar dat is niet altijd zo geweest. Pas sinds 2010, toen de destijds sterk verouderde Kansspelwet werd bijgewerkt, kunnen Belgische gokkers geld ...

Al het nieuws van online sportweddenschappen in België

© 2024 LEGALE-KANSSPEL-BELGIE.BE - Rechten voorbehouden
Impressum - Privacy - Disclaimer - Affiliate - Verantwoord gokken - Contact
Legale-Kansspel-Belgie.be op Twitter   FLux RSS   Jeu Légal Belgique

21+ Gokken kan verslavend zijn. Stop op tijd! Meer info op www.stopoptijd.be
Gokspelen behelsen risico’s: schulden, afhankelijkheid, isolement. Bel naar 0800 35 777 (gratis nummer).
Gokspelen zijn verboden voor minderjarigen.

-18 -21