WEDDEN OP SPORT

Legaal kansspelSchrijf u in voor de nieuwsbrief

Betfirst

Pronostiek Racing Genk - KV Mechelen : Super Cup BelgÔe 20 Juli 2019

18/07/2019

Een nieuw, en hopelijk spannend seizoen in de Jupiler Pro League staat bijna weer op het punt van beginnen. Als erg prettige opwarmer wordt er op zaterdag 20 juli eerst nog afgetrapt voor de Belgische Super Coupe, de match van de kampioen tegen de bekerwinnaar van afgelopen voetbalseizoen. Racing Genk neemt het dus op tegen KV Mechelen.

KV Mechelen? Ja, dat was u misschien door de zomer even vergeten, maar zij wisten als team uit de Proximus League de finale van de bekerstrijd te bereiken, een ongekende prestatie. Wie versloegen zij daarin ook weer? Juist, Gandt.

Normaalgesproken zou iedereen inzetten op een overwinning van Genk in deze match om de Super Coupe. Maar wellicht denkt u er anders over als we een opsomming geven van de ploegen die de Mechelenaren uitschakelden in hun route naar die finale. Let op: Royal Antwerp, Sporting Lokeren (okť, de lagere degradant) en Courtroi, alle in ťťn match en alle op verplaatsing! Daarna in de halve eindstrijd, in twee matches, St. Gilloise (inderdaad, ook een ploeg uit de Proximus League) en in de finale dus Gandt, op neutraal terrein in Bruxelles. De spelers van Genk moeten dus absoluut waken voor onderschatting.

Racing Genk werd dus kampioen, met slechts drie verloren matches in de reguliere competitie. Vervolgens haalde FC Bruges twee punten meer in de Championship Play Offs, maar omdat alle onderlinge resultaten uit de reguliere competitie meetelden, hield Genk nog twee punten over.

In hoeverre zijn beide teams al klaar voor deze strijd, terwijl andere ploegen nog een week extra hebben voordat de Jupiler Pro League weer zijn aanvang neemt? Voor KV Mechelen is het een geweldige uitdaging om meteen zijn krachten te meten met Racing Genk. Van de Genkenaren wordt een overwinning verwacht, door de supporters wellicht wel geŽist. Ervaren zij die druk meer dan de spelers van Mechelen, die meer vrijuit kunnen spelen en minder te verliezen hebben? Ik verwacht een leuke match, waarin Genk met moeite wel aan het langste eind zal trekken en de Super Coupe in ontvangst mag nemen.

Beste odds aangeboden door bookmakers

De wedstrijd Racing Genk - KV Mechelen vindt Zaterdag 20 Juli 2019 om 20:30 uur plaats en u vindt hier de beste kansen zoals die worden gegeven door de sportweddenschappensites op het moment dat wij deze regels schrijven:

Team Noteringen Parijs online
Racing Genk 1.4 LadBrokes
Gelijkspel 5 Unibet
KV Mechelen 8.6 Unibet

Let op, de kansen van de bookmakers veranderen regelmatig afhankelijk van de gedane inzetten door de verschillende deelnemers aan de weddenschap. Nochthans wannneer u uw weddenschap valideert, is de kans vastgelegd en definitief. Wacht dus niet te lang met uw weddenschappen om van de beste kansen te kunnen profiteren.

De prognose hierboven is slechts ter informatie en betrekt niet de verantwoordelijkheid van zijn auteur noch van "Legale Kansspel België".

 
>> Alle prognoses
 
Gok met mate!

Nieuws legale online sportweddenschappen in BelgiŽ

24/11/2019 Pronostiek Galatasaray - Club Brugge : Champions League 26 November 2019
Galatasaray - Club Brugge: beide ploegen missen hun draaischijven De clash tussen Galatarasay en Club Brugge in de Champions League zal wellicht beslissen welk team mag overwinteren in de Europa League. Club Brugge prijkt me... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
24/11/2019 Pronostiek Gent - Royal Antwerp FC : Jupiler Pro League 24 November 2019
Een interessante ontmoeting, dat is de match tussen Gent en Royal Antwerp van aanstaande zondagmiddag. Het verschil tussen beide teams is vijf plaatsen op de ranglijst van de Jupiler Pro League maar ook slechts vier punten! ... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
24/11/2019 Pronostiek Anderlecht - KV Kortrijk : Jupiler Pro League 24 November 2019
Komend weekend wordt de 16e speelronde in de Jupiler Pro League afgewerkt. We zijn dus ongeveer halverwege het reguliere seizoen dat zoals altijd wordt afgesloten met de Championship Play-Offs. Zondagavond neemt Anderlecht he... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
>> Al het nieuws van legale online weddenschappen in Belgie
 

  Home > Sportweddenschap > Nieuws sportweddenschappen legaal in BelgiŽ > Pronostiek Racing Genk - KV Mechelen : Super Cup BelgÔe 20 Juli 2019