WEDDEN OP SPORT

Legaal kansspelSchrijf u in voor de nieuwsbrief

Pronostiek Racing Genk - Sporting Charleroi : Jupiler Pro League 13 Mei 2018

13/05/2018

Op zondag 13 mei is de voorlaatste ronde van de Championship Play Offs van de Jupiler Pro League, de Belgische nationale voetbalcompetitie. Alle drie de wedstrijden worden gelijktijdig afgewerkt, de aftrap is om 18.00 uur.

Voor beide ploegen staat er nog erg veel op het spel: Anderlecht zal absoluut moeten winnen in Gent, om nog kans op het kampioenschap van BelgiŽ te behouden. Wel is het daarbij afhankelijk van het resultaat van Bruges, dat vijf punten voorsprong heeft op Anderlecht, maar een moeilijke avond tegemoet gaat bij LiŤge. Gent begon de Championship Play Offs erg goed maar zal alles in het werk moeten stellen om hun huidige vierde plaats te behouden, waarmee het zich kwalificeert voor de finale van de Europa League Play Offs. Zowel Charleroi als Genk liggen echter op de loer. Gent kan zich dus niet nog een misstap veroorloven.

Gent eindigde in de normale competitie op een vijfde positie, Anderlecht op de tweede. Gent kon geen vervolg geven op de goede start van deze Play Offs, en pakte de laatste weken weinig punten. Anderlecht presteert wisselvallig: het won vier keer, maar het verloor ook vier keer en is bezig aan een erg matige serie. Het opvallende is dat beide ploegen uit even goed presteerden als thuis.

In de reguliere competitie was Gent thuis erg sterk, na Bruges was het de best presterende thuisploeg van de Jupiler Pro League. In uitwedstrijden was het een gemiddelde ploeg. Daarom was het behoorlijk verrassend dat Gent op 1 april met 0-2 won bij Anderlecht. Omdat er voor beide ploegen erg veel op het spel staat verwacht ik een spannende wedstrijd, waarin vooral Anderlecht risico zal moeten nemen om nog kans te maken op de titel. Anderzijds zal Gent absoluut niet willen verliezen. Ik verwacht veel strijd in een match die eindigt met een gelijkspel, al schieten beide ploegen daar waarschijnlijk weinig mee op.

Beste odds aangeboden door bookmakers

De wedstrijd Racing Genk - Sporting Charleroi vindt Zondag 13 Mei 2018 om 18:00 uur plaats en u vindt hier de beste kansen zoals die worden gegeven door de sportweddenschappensites op het moment dat wij deze regels schrijven:

Team Noteringen Parijs online
Racing Genk 2.4 Bingoal
Gelijkspel 4.3 CircusGoldenVegas
Sporting Charleroi 6 CircusGoldenVegas

>> Zet in op deze wedstrijd in Nederlands

Let op, de kansen van de bookmakers veranderen regelmatig afhankelijk van de gedane inzetten door de verschillende deelnemers aan de weddenschap. Nochthans wannneer u uw weddenschap valideert, is de kans vastgelegd en definitief. Wacht dus niet te lang met uw weddenschappen om van de beste kansen te kunnen profiteren.

De prognose hierboven is slechts ter informatie en betrekt niet de verantwoordelijkheid van zijn auteur noch van "Legale Kansspel België".

 
>> Alle prognoses
 

Nieuws legale online sportweddenschappen in BelgiŽ

21/12/2018 Pronostiek Zulte Waregem - Sporting de Charleroi : Jupiler Pro League 23 December 201
Wint Charleroi in Waregem? Nog heel even en dan is het winterstop. Ook in de hoogste afdeling van het betaalde voetbal zal de competitie tijdelijk stil liggen. Zo ver is het echter nog niet want aankomend weekeinde staat e... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
21/12/2018 Pronostiek Club Brugge - Royal Antwerp FC : Jupiler Pro League 23 December 2018
Wie wint topper in Brugge? Vlak voor kerst wordt er nog een speelronde afgewerkt in de Belgische Jupiler Pro League. En zeker niet de minste! Er staan namelijk enkele prachtige affiches op het programma. De wedstrijd tussen ... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
15/12/2018 Pronostiek Genk - KV Oostende : Jupiler Pro League 16 December 2018
Aanstaande zondag ontvangt KRC Genk in eigen huis KV Ostende. Genk is de fiere koploper van de Jupiler Pro League. Ostende bivakkeert op de elfde positie. Het verschil in punten tussen beide teams is 17. Kunnen we enige spann... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
>> Al het nieuws van legale online weddenschappen in Belgie
 

  Home > Sportweddenschap > Nieuws sportweddenschappen legaal in BelgiŽ > Pronostiek Racing Genk - Sporting Charleroi : Jupiler Pro League 13 Mei 2018