WEDDEN OP SPORT

Legaal kansspelSchrijf u in voor de nieuwsbrief

Betfirst

Pronostiek Racing Genk - Zulte Waregem : Jupiler Pro League 10 Augustus 2019

09/08/2019

Racing Genk - Zulte Waregem is een ontmoeting tussen twee ploegen die nog niet de juiste vormcurve hebben gevonden. Genk leed de eerste seizoensnederlaag in Mechelen en zal voor het thuispubliek belust zijn op een revanche. Zulte Waregem moet zich herstellen van een fikse pandoering bij Club Brugge. Twee ploegen die vorige competitiedag in de touwen lagen.

Thuisreputatie in ere houden

Uittredend kampioen Racing Genk leed op het veld van KV Mechelen de eerste competitienederlaag nadat ze twee weken eerder vlotjes wonnen van de Maneblussers tijdens de Supercup. Trainer Felice Mazzu was dan ook in alle staten en ontgoocheld hoe de nederlaag tot stand kwam. Een flets Genk zal uit een andere vaatje moeten tappen tegen Zulte Waregem om de drie punten binnen te rijven. Blijkbaar is er duidelijk onrust in de kleedkamer in verband met het mogelijk vertrek van Sander Berge en Alli Samatta. Er is vanuit ItaliŽ heel veel belangstelling voor het Noorse goudhaantje. Zaak is dat de kopzorgen over een mogelijke transfer, niet de boventoon gaat voeren. Het thuispubliek hoopt op een revanche van hun ploeg na die smadelijke nederlaag. Een tweede thuisoverwinning zou opnieuw voor rust kunnen zorgen. Opnieuw punten kwijt spelen tegen Zulte zou in de Limburgse rangen hard over komen.

Hopen op de eerste punten

Met de billen bloot. Dat is het minste wat je kon zeggen na de smadelijke 6-0 nederlaag tegen Club Brugge. Trainer Dury beseft heel goed dat er nog heel wat werk voor de boeg is om zijn ploeg op de rails te krijgen. Als klap op de vuurpijl kwam er nog een dubieuze rode kaart van Olivier Deschacht daar bovenop. Zulte ligt momenteel in de hoek waar de klappen vallen. Het is vooral de rug rechten wanneer de verplaatsing naar Limburg moet worden gemaakt. Trainer Franky Dury heeft afgelopen week al heel wat mentaal oplapwerk moeten verrichten. Het mag duidelijk zijn dat de Westvlamingen nog op zoek moeten gaan naar enkele versterkingen om de competitie zonder kleerscheuren door te komen. Met het treffen tegen Genk in het vooruitzicht, lijkt de hoop om de eerste punten te pakken erg klein.

Beste odds aangeboden door bookmakers

De wedstrijd Racing Genk - Zulte Waregem vindt Zaterdag 10 Augustus 2019 om 20:30 uur plaats en u vindt hier de beste kansen zoals die worden gegeven door de sportweddenschappensites op het moment dat wij deze regels schrijven:

Team Noteringen Parijs online
Racing Genk 1.25 LadBrokesCircusGoldenVegasBingoal
Gelijkspel 7 UnibetBetWay
Zulte Waregem 12 LadBrokes

Let op, de kansen van de bookmakers veranderen regelmatig afhankelijk van de gedane inzetten door de verschillende deelnemers aan de weddenschap. Nochthans wannneer u uw weddenschap valideert, is de kans vastgelegd en definitief. Wacht dus niet te lang met uw weddenschappen om van de beste kansen te kunnen profiteren.

De prognose hierboven is slechts ter informatie en betrekt niet de verantwoordelijkheid van zijn auteur noch van "Legale Kansspel België".

 
>> Alle prognoses
 
Gok met mate!

Nieuws legale online sportweddenschappen in BelgiŽ

24/11/2019 Pronostiek Galatasaray - Club Brugge : Champions League 26 November 2019
Galatasaray - Club Brugge: beide ploegen missen hun draaischijven De clash tussen Galatarasay en Club Brugge in de Champions League zal wellicht beslissen welk team mag overwinteren in de Europa League. Club Brugge prijkt me... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
24/11/2019 Pronostiek Gent - Royal Antwerp FC : Jupiler Pro League 24 November 2019
Een interessante ontmoeting, dat is de match tussen Gent en Royal Antwerp van aanstaande zondagmiddag. Het verschil tussen beide teams is vijf plaatsen op de ranglijst van de Jupiler Pro League maar ook slechts vier punten! ... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
24/11/2019 Pronostiek Anderlecht - KV Kortrijk : Jupiler Pro League 24 November 2019
Komend weekend wordt de 16e speelronde in de Jupiler Pro League afgewerkt. We zijn dus ongeveer halverwege het reguliere seizoen dat zoals altijd wordt afgesloten met de Championship Play-Offs. Zondagavond neemt Anderlecht he... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
>> Al het nieuws van legale online weddenschappen in Belgie
 

  Home > Sportweddenschap > Nieuws sportweddenschappen legaal in BelgiŽ > Pronostiek Racing Genk - Zulte Waregem : Jupiler Pro League 10 Augustus 2019