WEDDEN OP SPORT

Legaal kansspelSchrijf u in voor de nieuwsbrief

Betfirst

Pronostiek RC Genk - Club Brugge : Pro League BelgÔe 9 februari 2014

06/02/2014

Een spannende voetbalwedstrijd tussen Genk en FC Bruges

Op 9 februari 2014 om 18:00 zal er een belangrijke wedstrijd worden gespeeld in de Jupiler Pro League. Er wordt dan om de overwinning gestreden door Genk en FC Bruges. In de eerdere wedstrijden die zijn gespeeld tussen deze 2 voetbalploegen, is gebleken dat de ploegen aan elkaar gewaagd zijn. Er is ongeveer evenveel gewonnen, als verloren en gelijk gespeeld. Wie aan de winnende kant zal zijn, is dus niet heel gemakkelijk te voorspelen. Daarom belooft deze wedstrijd een spannende wedstrijd te worden. FC Bruges staat op dit moment op de derde plek in de Jupiler Pro League, terwijl Genk de vijfde plaats in neemt. Er zit 9 punten verschil tussen de 2 ploegen, dus het is belangrijk dat Genk de overwinning behaald.

Genk

De voetbalploeg Genk komt uit het schitterende Genk in België. De voetbalploeg is opgericht in 1923. Het Cristal Arena is het station waar Genk zijn thuisbasis heeft. De trainer van Genk is de Nederland Mario Been. Sinds 2012 staat Mario Been aan het roer van deze voetbalploeg. Op dit moment staat Genk op de vijfde plek in de Jupiler Pro League. Er worden dus goede zaken gedaan. Alleen zal het van FC Bruges moeten winnen om verder te kunnen stijgen. Dat zal betekenen dat er goed gevoetbald moet worden.

FC Bruges

FC Bruges is opgericht in 1891. De club speelt in de kleuren blauw en zwart. De thuisbasis van de voetbalploeg is het Jan Breydelstadion. Hier is plaats voor ruim 30.000 voetbalsupporters. De trainer van FC Bruges is Michel Preud'homme. Sinds het seizoen 1959/1960 speelt de club onafgebroken in de Jupiler Pro League. Op dit moment worden er ook uitstekende zaken gedaan. Want de voetbalclub neemt de derde plaats in Jupiler Pro League in. Sinds 2010 is de voetbalploeg elke keer op de tweede of vierde plek geëindigd. Wil de voetbalclub de derde plaats behouden, dan zal er goed gevoetbald moeten worden op 9 februari 2014 om 18:00 uur.

Beste odds aangeboden door bookmakers

De wedstrijd RC Genk - Club Brugge vindt 9 februari 2014 om 18:00 uur plaats en u vindt hier de beste kansen zoals die worden gegeven door de sportweddenschappensites op het moment dat wij deze regels schrijven:

Team
Noteringen
Parijs online
RC Genk
2.25
Unibet
Gelijkspel
3.30
BetFirstUnibet
Club Brugge
3.20
BetFirst

>> Zet in op deze wedstrijd in Nederlands

Let op, de kansen van de bookmakers veranderen regelmatig afhankelijk van de gedane inzetten door de verschillende deelnemers aan de weddenschap. Nochthans wannneer u uw weddenschap valideert, is de kans vastgelegd en definitief. Wacht dus niet te lang met uw weddenschappen om van de beste kansen te kunnen profiteren.

De prognose hierboven is slechts ter informatie en betrekt niet de verantwoordelijkheid van zijn auteur noch van "Legale Kansspel België".

 
>> Alle prognoses
 
Gok met mate!

Nieuws legale online sportweddenschappen in BelgiŽ

20/07/2019 Pronostiek Sporting de Charleroi - Gent : Jupiler Pro League 28 Juli 2019
Ook in Charleroi en Gandt heeft men de voorbereidingen op een nieuw seizoen in de Jupiler Pro League hopelijk ook goed afgerond. Dat moet ook wel, want de eerste speeldag van 2019-2020 staat al bijna voor de deur. Hoe staan b... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
20/07/2019 Pronostiek AS Eupen - Royal Antwerp FC : Jupiler Pro League 28 Juli 2019
Ook in Eupen en Antwerp staan de spelers van de plaatselijke voetbalteams uit de hoogste divisie vast te trappelen om weer matches te gaan spelen die ergens om gaan. Na de vakantieperiode is er veel getraind en opgebouwd, zij... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
18/07/2019 Pronostiek Racing Genk - KV Mechelen : Super Cup BelgÔe 20 Juli 2019
Een nieuw, en hopelijk spannend seizoen in de Jupiler Pro League staat bijna weer op het punt van beginnen. Als erg prettige opwarmer wordt er op zaterdag 20 juli eerst nog afgetrapt voor de Belgische Super Coupe, de match va... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
>> Al het nieuws van legale online weddenschappen in Belgie
 

  Home > Sportweddenschap > Nieuws sportweddenschappen legaal in BelgiŽ > Pronostiek RC Genk - Club Brugge : Pro League BelgÔe 9 februari 2014