WEDDEN OP SPORT

Legaal kansspelSchrijf u in voor de nieuwsbrief

Bet777

Pronostiek Real Madrid - FC Barcelone : Voetball Spanje 23 maart 2014

21/03/2014

Wie wint El Classico?

Voetbalcompetities in heel Europa gaan richting het einde toe en daarom wordt het elke speelronde spannender. In de hoogste afdeling van het Spaanse voetbal is de strijd om het kampioenschap ongekend spannend. Naast Barcelona en Real Madrid heeft ook Atletico Madrid zich nadrukkelijk laten zien als titelkandidaat. Komend weekeinde wordt de belangrijkste wedstrijd van het jaar gespeeld in Spanje. Real Madrid neemt het in eigen huis op tegen aartsrivaal Barcelona, oftewel el classico. Kan Madrid wraak nemen voor de nederlaag die het eerder dit seizoen in Barcelona leed en nog verder uitlopen of weet Barcelona de titelstrijd nog spannender te maken? Een voorbeschouwing.

Real Madrid
Real Madrid kent een ongelooflijk sterk seizoen. Zowel in de competitie als in de Champions League lijkt alles vanzelf te gaan. Ook de miljoenenaankoop Garrath Bale is na een stroef begin gewend geraakt in Madrid en wordt elke wedstrijd belangrijker voor Real Madrid. Ook topspeler Christiano Ronaldo is dit jaar in bloedvorm. In de competitie staat men dan ook stijf bovenaan met 70 punten uit 28 wedstrijden. Atletico Madrid en Barcelona volgen op respectievelijk drie en vier punten afstand. Real kan dus een belangrijke slag slaan in de strijd om de titel. Wanneer men van Barcelona weet te winnen, wordt de voorsprong uitgebreid naar zeven punten en lijkt men definitief van Barcelona verlost te zijn dit seizoen.

Barcelona
Sommige kenners menen dat het beste voetbal van Barcelona eraf is en dat men toe is aan verjonging. Dat de ploeg nog lang niet is uitgespeeld liet het onlangs echter nog zien in de Champions League wedstrijd tegen Manchester City. Om de goede vorm te bevestigen werd in de laatste gespeelde speelronde Osasuna aan de kant gezet met maar liefst 7-0. Lionel Messi scoorde hattrick en liet daarmee zien dat ook hij op tijd in vorm is. Barcelona heeft in ieder geval meer dan genoeg kwaliteit om het Real Madrid ontzettend lastig te maken.

Voorspelling
De clash tussen Real Madrid en Barcelona kan natuurlijk altijd alle kanten op. Omdat Real thuis speelt, voorspellen we echter een overwinning voor De Koninklijken.

Beste odds aangeboden door bookmakers

De wedstrijd Real Madrid - FC Barcelone vindt 23 maart 2014 om 21:00 uur plaats en u vindt hier de beste kansen zoals die worden gegeven door de sportweddenschappensites op het moment dat wij deze regels schrijven:

Team
Noteringen
Parijs online
Real Madrid
2.22
Unibet
Gelijkspel
3.70
BetFirstBwin
FC Barcelone
3.25
BetFirstBwin

>> Zet in op deze wedstrijd in Nederlands

Let op, de kansen van de bookmakers veranderen regelmatig afhankelijk van de gedane inzetten door de verschillende deelnemers aan de weddenschap. Nochthans wannneer u uw weddenschap valideert, is de kans vastgelegd en definitief. Wacht dus niet te lang met uw weddenschappen om van de beste kansen te kunnen profiteren.

De prognose hierboven is slechts ter informatie en betrekt niet de verantwoordelijkheid van zijn auteur noch van "Legale Kansspel België".

 
>> Alle prognoses
 
Gok met mate!

Nieuws legale online sportweddenschappen in BelgiŽ

09/11/2019 Stressvolle Super Sunday on MeridianBet
Hopelijk heeft u deze zondag niet veel plannen. Zorg voor voldoende versnaperingen zodat u zeker niet het huis uit moet, want vanaf 14u30 tot ongeveer 22u30 zijn er maar liefst vijf absolute topwedstrijden te volgen Ö Een nie... Lees meer

MeridianBet
12/10/2019 Pronostiek Noorwegen - Spanje : Euro 2020 Kwalificatie 12 Oktober 2019
Gaat Noorwegen nog stunten? Noorwegen en Spanje stonden al enkele malen recht tegenover elkaar in verschillende wedstrijden. De laatste drie wedstrijden zijn gewonnen door Spanje. Speeldag 1 stonden deze twee al tegen elkaar... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
09/10/2019 Pronostiek Nederlands - Noord-Ierland : Kwalificatie EURO 2020 10 Oktober 2019
Wie wint Nederland - Ierland? De voetbalwedstrijd Nederland - Ierland is een wedstrijd die, gezien de stand van zaken in groep C, alle kanten op zou kunnen gaan. Het elftal van onze noorderburen heeft ťťn wedstrijd minder ge... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
>> Al het nieuws van legale online weddenschappen in Belgie
 

  Home > Sportweddenschap > Nieuws sportweddenschappen legaal in BelgiŽ > Pronostiek Real Madrid - FC Barcelone : Voetball Spanje 23 maart 2014