WEDDEN OP SPORT

Legaal kansspelSchrijf u in voor de nieuwsbrief

Bet777

Pronostiek Roeselare - Westerlo : Proximus League 17 November 2019

16/11/2019

De Proximus League van seizoen 2019-2020 is ongeveer halverwege. De meeste ploegen, met uitzondering van Union en koploper Leuven, hebben 14 matches gespeeld. Bovenin gaat de strijd tussen vooral Virton, Westerlo en het reeds genoemde Leuven. Onderaan zien we Lommel en Roeselare, die samen de laatste plaatsen delen, en net daarboven Sporting Lokeren.

Zondag ontvang Roeselare in eigen stadion Westerlo. Op papier, in punten, lijkt het krachtsverschil behoorlijk groot. Klopt dat ook in de praktijk? Als we naar de laatste vijf matches van beide teams kijken, lijkt het verschil op dit moment erg mee te vallen. Westerlo haalde daarin tien punten, Roeselare slechts ťťn punt minder. Wat dan wel weer in het voordeel van Westerlo spreekt: we hebben het hier over de ploeg die samen met Leuven het best presteert op vreemde bodem. Anderzijds: Roeselare pakt tot nu toe al haar punten thuis.

Westerlo verloor dit seizoen vier maal, de laatste nederlaag was bij koploper Leuven (2-1). Leuven won drie van zijn laatste vijf matches, waardoor het de laatste plaats kon overdragen aan Lommel. Sporting Lokeren staat nog slechts op twee punten afstand ťťn positie hoger in de stand, mede doordat Roeselare de onderlinge match afgelopen weekend met 2-1 won. In oktober werd er met 3-0 gewonnen van Union en zelfs met 3-1 van lijstaanvoerder Leuven.

Ik kijk uit naar deze match. Dit kan een erg leuke krachtmeting zijn tussen een ploeg die strijdt om de koppositie en een team dat langzaam maar zeker omhoog kruipt op de ranglijst. Ik verwacht een gelijkspel.

Beste odds aangeboden door bookmakers

De wedstrijd Roeselare - Westerlo vindt Zondag 17 November 2019 om 20:00 uur plaats en u vindt hier de beste kansen zoals die worden gegeven door de sportweddenschappensites op het moment dat wij deze regels schrijven:

Team Noteringen Parijs online
Roeselare 4.65 Bingoal
Gelijkspel 3.75 Unibet
Westerlo 1.8 Betfirst

Let op, de kansen van de bookmakers veranderen regelmatig afhankelijk van de gedane inzetten door de verschillende deelnemers aan de weddenschap. Nochthans wannneer u uw weddenschap valideert, is de kans vastgelegd en definitief. Wacht dus niet te lang met uw weddenschappen om van de beste kansen te kunnen profiteren.

De prognose hierboven is slechts ter informatie en betrekt niet de verantwoordelijkheid van zijn auteur noch van "Legale Kansspel België".

 
>> Alle prognoses
 
Gok met mate!

Nieuws legale online sportweddenschappen in BelgiŽ

14/01/2020 Unibet : Nodig je vrienden uit en krijg tot 750 euro cash!
Hopelijk heb je al heel wat van onze producten genoten. Misschien heb je wel vrienden die ook zin hebben om eens in een bepaalde sport te wedden of een gokje te wagen in het online casino? Goed nieuws : je kan zelf een beloni... Lees meer

Unibet
24/11/2019 Pronostiek Galatasaray - Club Brugge : Champions League 26 November 2019
Galatasaray - Club Brugge: beide ploegen missen hun draaischijven De clash tussen Galatarasay en Club Brugge in de Champions League zal wellicht beslissen welk team mag overwinteren in de Europa League. Club Brugge prijkt me... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
24/11/2019 Pronostiek Gent - Royal Antwerp FC : Jupiler Pro League 24 November 2019
Een interessante ontmoeting, dat is de match tussen Gent en Royal Antwerp van aanstaande zondagmiddag. Het verschil tussen beide teams is vijf plaatsen op de ranglijst van de Jupiler Pro League maar ook slechts vier punten! ... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
>> Al het nieuws van legale online weddenschappen in Belgie
 

  Home > Sportweddenschap > Nieuws sportweddenschappen legaal in BelgiŽ > Pronostiek Roeselare - Westerlo : Proximus League 17 November 2019