WEDDEN OP SPORT

Legaal kansspelSchrijf u in voor de nieuwsbrief

Pronostiek Roeselare - Westerlo : Proximus League 17 November 2019

16/11/2019

De Proximus League van seizoen 2019-2020 is ongeveer halverwege. De meeste ploegen, met uitzondering van Union en koploper Leuven, hebben 14 matches gespeeld. Bovenin gaat de strijd tussen vooral Virton, Westerlo en het reeds genoemde Leuven. Onderaan zien we Lommel en Roeselare, die samen de laatste plaatsen delen, en net daarboven Sporting Lokeren.

Zondag ontvang Roeselare in eigen stadion Westerlo. Op papier, in punten, lijkt het krachtsverschil behoorlijk groot. Klopt dat ook in de praktijk? Als we naar de laatste vijf matches van beide teams kijken, lijkt het verschil op dit moment erg mee te vallen. Westerlo haalde daarin tien punten, Roeselare slechts ťťn punt minder. Wat dan wel weer in het voordeel van Westerlo spreekt: we hebben het hier over de ploeg die samen met Leuven het best presteert op vreemde bodem. Anderzijds: Roeselare pakt tot nu toe al haar punten thuis.

Westerlo verloor dit seizoen vier maal, de laatste nederlaag was bij koploper Leuven (2-1). Leuven won drie van zijn laatste vijf matches, waardoor het de laatste plaats kon overdragen aan Lommel. Sporting Lokeren staat nog slechts op twee punten afstand ťťn positie hoger in de stand, mede doordat Roeselare de onderlinge match afgelopen weekend met 2-1 won. In oktober werd er met 3-0 gewonnen van Union en zelfs met 3-1 van lijstaanvoerder Leuven.

Ik kijk uit naar deze match. Dit kan een erg leuke krachtmeting zijn tussen een ploeg die strijdt om de koppositie en een team dat langzaam maar zeker omhoog kruipt op de ranglijst. Ik verwacht een gelijkspel.

Beste odds aangeboden door bookmakers

De wedstrijd Roeselare - Westerlo vindt Zondag 17 November 2019 om 20:00 uur plaats en u vindt hier de beste kansen zoals die worden gegeven door de sportweddenschappensites op het moment dat wij deze regels schrijven:

Team Noteringen Parijs online
Roeselare 4.65 Bingoal
Gelijkspel 3.75 Unibet
Westerlo 1.8 Betfirst

Let op, de kansen van de bookmakers veranderen regelmatig afhankelijk van de gedane inzetten door de verschillende deelnemers aan de weddenschap. Nochthans wannneer u uw weddenschap valideert, is de kans vastgelegd en definitief. Wacht dus niet te lang met uw weddenschappen om van de beste kansen te kunnen profiteren.

Beste Online Bookmakers in BelgiŽDH-betFIRST

*****


Unibet

*****


Ladbrokes

*****

De prognose hierboven is slechts ter informatie en betrekt niet de verantwoordelijkheid van zijn auteur noch van "Legale Kansspel België".

 
>> Alle prognoses
 
Gok met mate!

Nieuws legale online sportweddenschappen in BelgiŽ

18/07/2020 Pronostiek Brighton & Hove Albion - Newcastle United : Premier League 20 Juli 2020
De premier league wedstrijd tussen Brighton & Hove Albion en Newcastle United belooft een spannende wedstrijd te worden. Terwijl de kampioen al beslist is gaat het enkel alleen maar om wie hoger op de ranglijst zal eindigen. ... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
18/07/2020 Pronostiek Sheffield United - Everton : Premier League 20 Juli 2020
Sheffield United - Everton is zeker een wedstrijd dat eenieder naar zal uit kijken. Beide teams hebben een heel goed gebalanceerde team die bij een goede dag ervoor kan zorgen dat de tegenstander het nakijken krijgt. De twee ... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
18/07/2020 Pronostiek Wolverhampton Wanderers - Crystal Palace : Premier League 20 Juli 2020
Wolverhampton Wanderers - Crystal Palace, 20 juli 2020 - een voorspelling De Premier League is na de lockdown maatregelen gelukkig weer in volle gang. Hoewel de stadions leeg zijn en de twaalfde man geen invloed meer uitoefe... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
>> Al het nieuws van legale online weddenschappen in Belgie
 

  Home > Sportweddenschap > Nieuws sportweddenschappen legaal in BelgiŽ > Pronostiek Roeselare - Westerlo : Proximus League 17 November 2019