WEDDEN OP SPORT

Legaal kansspelSchrijf u in voor de nieuwsbrief

Betfirst

Pronostiek Royal Antwerp FC - Sint-Truiden : Jupiler Pro League 01 December 2018

29/11/2018

Wie deze affiche voorafgaand aan het seizoen had gezien, had wellicht weinig interesse gehad. Na zestien speeldagen in de Jupiler Pro League betreft dit echter een erg interessant duel tussen twee teams uit de top zes.

Antwerp: verrassend bovenaan

Eerlijk is eerlijk. Wie de kern ziet van Antwerp FC hoeft niet lang te kijken om te zien dat er heel wat kwaliteit in schuilt. Een plaats in de top zes van het klassement is dus misschien niet zo verrassend. Wat wel verrassend is, is dat Antwerp momenteel op de tweede plaats staat met slechts drie punten achterstand op leider Racing Genk. Hiermee kan Antwerp wellicht als outsider voor de titel worden gezien. Zeker nu de traditionele topclubs het laten afweten. In de laatste zeven wedstrijden verloor het slechts ťťn keer en dat was dan nog tegen de fiere leider.

Sint-Truiden: op weg naar play-off 1?

Dat Sint Truiden goed voetbal speelt zal iedereen beamen. Dat de club effectief aansprak kan maken op een plek in Play-off 1 betwijfelde iedereen. Tot vorig weekend. Op de vorige speeldag versloeg het opnieuw Anderlecht. Hiermee verloor het de laatste twee jaar nog geen enkele keer van de recordkampioen. De overwinning zorgde ervoor dat Sint-Truiden nu stevig in de top zes staat. Het staat net achter Club Brugge en Anderlecht en telt drie punten voorsprong op de nummer zeven in het klassement, AA Gent. STVV speelt een goed seizoen, maar het verloor wel twee van zijn laatste drie uitwedstrijden. En dat was niet tegen de beste tegenstanders. Het verloor op het veld van KV Kortrijk en Charleroi. Enkel op het veld van Eupen nam het de drie punten mee naar huis.

Antwerp verstevigt zijn positie

Twee uitstekend voetballende ploegen in een belangrijke wedstrijd. Dit is een match waar voetballiefhebbers naar uit kijken. Ondanks het feit dat beide teams uitstekende resultaten kunnen voorleggen, geven we het voordeel aan Antwerp. Antwerpen staat niet voor niets op de tweede plaats en de teleurstellende uitreputatie van STVV zien we niet omkeren op de Bosuil. In een felbevochten wedstrijd pakt Antwerp dus drie punten.

Beste odds aangeboden door bookmakers

De wedstrijd Royal Antwerp FC - Sint-Truiden vindt Zaterdag 01 December 2018 om 20:30 uur plaats en u vindt hier de beste kansen zoals die worden gegeven door de sportweddenschappensites op het moment dat wij deze regels schrijven:

Team Noteringen Parijs online
Royal Antwerp FC 1.69 GoldenVegas
Gelijkspel 3.9 GoldenVegas
Sint-Truiden 5.5 UnibetGoldenVegas

Let op, de kansen van de bookmakers veranderen regelmatig afhankelijk van de gedane inzetten door de verschillende deelnemers aan de weddenschap. Nochthans wannneer u uw weddenschap valideert, is de kans vastgelegd en definitief. Wacht dus niet te lang met uw weddenschappen om van de beste kansen te kunnen profiteren.

De prognose hierboven is slechts ter informatie en betrekt niet de verantwoordelijkheid van zijn auteur noch van "Legale Kansspel België".

 
>> Alle prognoses
 
Gok met mate!

Nieuws legale online sportweddenschappen in BelgiŽ

09/11/2019 Stressvolle Super Sunday on MeridianBet
Hopelijk heeft u deze zondag niet veel plannen. Zorg voor voldoende versnaperingen zodat u zeker niet het huis uit moet, want vanaf 14u30 tot ongeveer 22u30 zijn er maar liefst vijf absolute topwedstrijden te volgen Ö Een nie... Lees meer

MeridianBet
12/10/2019 Pronostiek Noorwegen - Spanje : Euro 2020 Kwalificatie 12 Oktober 2019
Gaat Noorwegen nog stunten? Noorwegen en Spanje stonden al enkele malen recht tegenover elkaar in verschillende wedstrijden. De laatste drie wedstrijden zijn gewonnen door Spanje. Speeldag 1 stonden deze twee al tegen elkaar... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
09/10/2019 Pronostiek Nederlands - Noord-Ierland : Kwalificatie EURO 2020 10 Oktober 2019
Wie wint Nederland - Ierland? De voetbalwedstrijd Nederland - Ierland is een wedstrijd die, gezien de stand van zaken in groep C, alle kanten op zou kunnen gaan. Het elftal van onze noorderburen heeft ťťn wedstrijd minder ge... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
>> Al het nieuws van legale online weddenschappen in Belgie
 

  Home > Sportweddenschap > Nieuws sportweddenschappen legaal in BelgiŽ > Pronostiek Royal Antwerp FC - Sint-Truiden : Jupiler Pro League 01 December 2018