WEDDEN OP SPORT

Legaal kansspelSchrijf u in voor de nieuwsbrief

Pronostiek Royal Antwerp FC - Sint-Truiden : Jupiler Pro League 01 December 2018

29/11/2018

Wie deze affiche voorafgaand aan het seizoen had gezien, had wellicht weinig interesse gehad. Na zestien speeldagen in de Jupiler Pro League betreft dit echter een erg interessant duel tussen twee teams uit de top zes.

Antwerp: verrassend bovenaan

Eerlijk is eerlijk. Wie de kern ziet van Antwerp FC hoeft niet lang te kijken om te zien dat er heel wat kwaliteit in schuilt. Een plaats in de top zes van het klassement is dus misschien niet zo verrassend. Wat wel verrassend is, is dat Antwerp momenteel op de tweede plaats staat met slechts drie punten achterstand op leider Racing Genk. Hiermee kan Antwerp wellicht als outsider voor de titel worden gezien. Zeker nu de traditionele topclubs het laten afweten. In de laatste zeven wedstrijden verloor het slechts ťťn keer en dat was dan nog tegen de fiere leider.

Sint-Truiden: op weg naar play-off 1?

Dat Sint Truiden goed voetbal speelt zal iedereen beamen. Dat de club effectief aansprak kan maken op een plek in Play-off 1 betwijfelde iedereen. Tot vorig weekend. Op de vorige speeldag versloeg het opnieuw Anderlecht. Hiermee verloor het de laatste twee jaar nog geen enkele keer van de recordkampioen. De overwinning zorgde ervoor dat Sint-Truiden nu stevig in de top zes staat. Het staat net achter Club Brugge en Anderlecht en telt drie punten voorsprong op de nummer zeven in het klassement, AA Gent. STVV speelt een goed seizoen, maar het verloor wel twee van zijn laatste drie uitwedstrijden. En dat was niet tegen de beste tegenstanders. Het verloor op het veld van KV Kortrijk en Charleroi. Enkel op het veld van Eupen nam het de drie punten mee naar huis.

Antwerp verstevigt zijn positie

Twee uitstekend voetballende ploegen in een belangrijke wedstrijd. Dit is een match waar voetballiefhebbers naar uit kijken. Ondanks het feit dat beide teams uitstekende resultaten kunnen voorleggen, geven we het voordeel aan Antwerp. Antwerpen staat niet voor niets op de tweede plaats en de teleurstellende uitreputatie van STVV zien we niet omkeren op de Bosuil. In een felbevochten wedstrijd pakt Antwerp dus drie punten.

Beste odds aangeboden door bookmakers

De wedstrijd Royal Antwerp FC - Sint-Truiden vindt Zaterdag 01 December 2018 om 20:30 uur plaats en u vindt hier de beste kansen zoals die worden gegeven door de sportweddenschappensites op het moment dat wij deze regels schrijven:

Team Noteringen Parijs online
Royal Antwerp FC 1.69 GoldenVegas
Gelijkspel 3.9 GoldenVegas
Sint-Truiden 5.5 UnibetGoldenVegas

Let op, de kansen van de bookmakers veranderen regelmatig afhankelijk van de gedane inzetten door de verschillende deelnemers aan de weddenschap. Nochthans wannneer u uw weddenschap valideert, is de kans vastgelegd en definitief. Wacht dus niet te lang met uw weddenschappen om van de beste kansen te kunnen profiteren.

De prognose hierboven is slechts ter informatie en betrekt niet de verantwoordelijkheid van zijn auteur noch van "Legale Kansspel België".

 
>> Alle prognoses
 
Gok met mate!

Nieuws legale online sportweddenschappen in BelgiŽ

20/07/2019 Pronostiek Sporting de Charleroi - Gent : Jupiler Pro League 28 Juli 2019
Ook in Charleroi en Gandt heeft men de voorbereidingen op een nieuw seizoen in de Jupiler Pro League hopelijk ook goed afgerond. Dat moet ook wel, want de eerste speeldag van 2019-2020 staat al bijna voor de deur. Hoe staan b... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
20/07/2019 Pronostiek AS Eupen - Royal Antwerp FC : Jupiler Pro League 28 Juli 2019
Ook in Eupen en Antwerp staan de spelers van de plaatselijke voetbalteams uit de hoogste divisie vast te trappelen om weer matches te gaan spelen die ergens om gaan. Na de vakantieperiode is er veel getraind en opgebouwd, zij... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
18/07/2019 Pronostiek Racing Genk - KV Mechelen : Super Cup BelgÔe 20 Juli 2019
Een nieuw, en hopelijk spannend seizoen in de Jupiler Pro League staat bijna weer op het punt van beginnen. Als erg prettige opwarmer wordt er op zaterdag 20 juli eerst nog afgetrapt voor de Belgische Super Coupe, de match va... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
>> Al het nieuws van legale online weddenschappen in Belgie
 

  Home > Sportweddenschap > Nieuws sportweddenschappen legaal in BelgiŽ > Pronostiek Royal Antwerp FC - Sint-Truiden : Jupiler Pro League 01 December 2018