WEDDEN OP SPORT

Legaal kansspelSchrijf u in voor de nieuwsbrief

Betfirst

Pronostiek Royal Antwerp FC - Standard Luik : Jupiler Pro League 06 Oktober 2019

05/10/2019

Royal Antwerp en Standard Luik zijn twee clubs die hun zinnen hebben gezet op de top van het klassement, maar beiden hebben ze iets goed te maken na vorige speeldag. Tegen respectievelijk KV Oostende en Sporting Charleroi kwamen ze niet verder dan een gelijkspel. De drie punten zijn dus nodig om het spoor van de toppers niet kwijt te spelen.

Royal Antwerp: aansluiting vinden

De vroege Europese uitschakeling lijkt niet te veel nadelen met zich te hebben meegebracht voor de club uit Antwerpen. De voornaamste doelstelling dit seizoen is de Beker van BelgiŽ, maar ook een plek in Playoff 1. Deze laatste mogen ze niet uit het oog verliezen. Zeker niet na de moeizame bekeroverwinning tegen tweedeklasser Lokeren. Met een vierde plaats houdt Antwerp Club Brugge, Standard en AA Gent in het vizier. Een overwinning tegen Standard zou die kloof helemaal dicht maken.

Standard Luik: op zoek naar titel?

Met de huidige tweede plaats in het klassement zullen ze in Luik al dromen van een mogelijke titelstrijd. Michel Preudhomme weet als geen ander een kampioenenploeg te bouwen en ook dit jaar lijkt zijn team hierin progressie te hebben gemaakt. In thuiswedstrijden maken de Luikenaars indruk. Enkel op verplaatsing lijkt het soms moeilijk op dit elan door te gaan. Zo verloor het al op het veld van STVV en RSC Anderlecht. Vooraleer het echter zich kan voorbereiden op de wedstrijd tegen Antwerp moet het nog op verplaatsing naar Londen voor een Europa League wedstrijd tegen Arsenal.

Antwerp wint dankzij thuisvoordeel

Antwerp tegen Standard Luik is een aantrekkelijke affiche die alle kanten op kan. Toch zijn er een aantal zaken die in het voordeel van de thuisploeg spelen. Allereerst is er het thuisvoordeel en de mindere uitreputatie van de bezoekers. Verder heeft Antwerp ook het voordeel dat het een hele week zich kan voorbereiden op de wedstrijd terwijl Standard eerst nog de Europa League wedstrijd op het veld van Arsenal moet afwerken. De vermoeidheid zou dus wel eens een grote rol kunnen spelen in de uitkomst van deze topper.

Beste odds aangeboden door bookmakers

De wedstrijd Royal Antwerp FC - Standard Luik vindt Zondag 06 Oktober 2019 om 18:00 uur plaats en u vindt hier de beste kansen zoals die worden gegeven door de sportweddenschappensites op het moment dat wij deze regels schrijven:

Team Noteringen Parijs online
Royal Antwerp FC 2.27 LadBrokes
Gelijkspel 3.75 Unibet
Standard Luik 3.3 Unibet

Let op, de kansen van de bookmakers veranderen regelmatig afhankelijk van de gedane inzetten door de verschillende deelnemers aan de weddenschap. Nochthans wannneer u uw weddenschap valideert, is de kans vastgelegd en definitief. Wacht dus niet te lang met uw weddenschappen om van de beste kansen te kunnen profiteren.

Beste Online Bookmakers in BelgiŽDH-betFIRST

*****


Unibet

*****


Ladbrokes

*****

De prognose hierboven is slechts ter informatie en betrekt niet de verantwoordelijkheid van zijn auteur noch van "Legale Kansspel België".

 
>> Alle prognoses
 
Gok met mate!

Nieuws legale online sportweddenschappen in BelgiŽ

18/07/2020 Pronostiek Brighton & Hove Albion - Newcastle United : Premier League 20 Juli 2020
De premier league wedstrijd tussen Brighton & Hove Albion en Newcastle United belooft een spannende wedstrijd te worden. Terwijl de kampioen al beslist is gaat het enkel alleen maar om wie hoger op de ranglijst zal eindigen. ... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
18/07/2020 Pronostiek Sheffield United - Everton : Premier League 20 Juli 2020
Sheffield United - Everton is zeker een wedstrijd dat eenieder naar zal uit kijken. Beide teams hebben een heel goed gebalanceerde team die bij een goede dag ervoor kan zorgen dat de tegenstander het nakijken krijgt. De twee ... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
18/07/2020 Pronostiek Wolverhampton Wanderers - Crystal Palace : Premier League 20 Juli 2020
Wolverhampton Wanderers - Crystal Palace, 20 juli 2020 - een voorspelling De Premier League is na de lockdown maatregelen gelukkig weer in volle gang. Hoewel de stadions leeg zijn en de twaalfde man geen invloed meer uitoefe... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
>> Al het nieuws van legale online weddenschappen in Belgie
 

  Home > Sportweddenschap > Nieuws sportweddenschappen legaal in BelgiŽ > Pronostiek Royal Antwerp FC - Standard Luik : Jupiler Pro League 06 Oktober 2019