WEDDEN OP SPORT

Legaal kansspelSchrijf u in voor de nieuwsbrief

Pronostiek Royal Antwerp FC - Standard Luik : Jupiler Pro League 06 Oktober 2019

05/10/2019

Royal Antwerp en Standard Luik zijn twee clubs die hun zinnen hebben gezet op de top van het klassement, maar beiden hebben ze iets goed te maken na vorige speeldag. Tegen respectievelijk KV Oostende en Sporting Charleroi kwamen ze niet verder dan een gelijkspel. De drie punten zijn dus nodig om het spoor van de toppers niet kwijt te spelen.

Royal Antwerp: aansluiting vinden

De vroege Europese uitschakeling lijkt niet te veel nadelen met zich te hebben meegebracht voor de club uit Antwerpen. De voornaamste doelstelling dit seizoen is de Beker van BelgiŽ, maar ook een plek in Playoff 1. Deze laatste mogen ze niet uit het oog verliezen. Zeker niet na de moeizame bekeroverwinning tegen tweedeklasser Lokeren. Met een vierde plaats houdt Antwerp Club Brugge, Standard en AA Gent in het vizier. Een overwinning tegen Standard zou die kloof helemaal dicht maken.

Standard Luik: op zoek naar titel?

Met de huidige tweede plaats in het klassement zullen ze in Luik al dromen van een mogelijke titelstrijd. Michel Preudhomme weet als geen ander een kampioenenploeg te bouwen en ook dit jaar lijkt zijn team hierin progressie te hebben gemaakt. In thuiswedstrijden maken de Luikenaars indruk. Enkel op verplaatsing lijkt het soms moeilijk op dit elan door te gaan. Zo verloor het al op het veld van STVV en RSC Anderlecht. Vooraleer het echter zich kan voorbereiden op de wedstrijd tegen Antwerp moet het nog op verplaatsing naar Londen voor een Europa League wedstrijd tegen Arsenal.

Antwerp wint dankzij thuisvoordeel

Antwerp tegen Standard Luik is een aantrekkelijke affiche die alle kanten op kan. Toch zijn er een aantal zaken die in het voordeel van de thuisploeg spelen. Allereerst is er het thuisvoordeel en de mindere uitreputatie van de bezoekers. Verder heeft Antwerp ook het voordeel dat het een hele week zich kan voorbereiden op de wedstrijd terwijl Standard eerst nog de Europa League wedstrijd op het veld van Arsenal moet afwerken. De vermoeidheid zou dus wel eens een grote rol kunnen spelen in de uitkomst van deze topper.

Beste odds aangeboden door bookmakers

De wedstrijd Royal Antwerp FC - Standard Luik vindt Zondag 06 Oktober 2019 om 18:00 uur plaats en u vindt hier de beste kansen zoals die worden gegeven door de sportweddenschappensites op het moment dat wij deze regels schrijven:

Team Noteringen Parijs online
Royal Antwerp FC 2.27 LadBrokes
Gelijkspel 3.75 Unibet
Standard Luik 3.3 Unibet

Let op, de kansen van de bookmakers veranderen regelmatig afhankelijk van de gedane inzetten door de verschillende deelnemers aan de weddenschap. Nochthans wannneer u uw weddenschap valideert, is de kans vastgelegd en definitief. Wacht dus niet te lang met uw weddenschappen om van de beste kansen te kunnen profiteren.

De prognose hierboven is slechts ter informatie en betrekt niet de verantwoordelijkheid van zijn auteur noch van "Legale Kansspel België".

 
>> Alle prognoses
 
Gok met mate!

Nieuws legale online sportweddenschappen in BelgiŽ

12/10/2019 Pronostiek Noorwegen - Spanje : Euro 2020 Kwalificatie 12 Oktober 2019
Gaat Noorwegen nog stunten? Noorwegen en Spanje stonden al enkele malen recht tegenover elkaar in verschillende wedstrijden. De laatste drie wedstrijden zijn gewonnen door Spanje. Speeldag 1 stonden deze twee al tegen elkaar... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
09/10/2019 Pronostiek Nederlands - Noord-Ierland : Kwalificatie EURO 2020 10 Oktober 2019
Wie wint Nederland - Ierland? De voetbalwedstrijd Nederland - Ierland is een wedstrijd die, gezien de stand van zaken in groep C, alle kanten op zou kunnen gaan. Het elftal van onze noorderburen heeft ťťn wedstrijd minder ge... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
09/10/2019 Pronostiek Belgie - San Marino : Kwalificatie EURO 2020 - 10 Oktober 2019
Belgie -San Marino en het EK ticket Met twee duels in het vooruitzicht tegen San Marino en Kazachstan kan BelgiŽ in normale omstandigheden zich mathematische zekerheid verschaffen om een ticket te bemachtigen voor het EK vol... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
>> Al het nieuws van legale online weddenschappen in Belgie
 

  Home > Sportweddenschap > Nieuws sportweddenschappen legaal in BelgiŽ > Pronostiek Royal Antwerp FC - Standard Luik : Jupiler Pro League 06 Oktober 2019