WEDDEN OP SPORT

Legaal kansspelSchrijf u in voor de nieuwsbrief

Circus

Pronostiek Royal Antwerp FC - Waasland-Beveren : Jupiler Pro League 15 December 2018

14/12/2018

Blijft Royal Antwerp winnen?

Het leuke van de Belgische voetbalcompetitie is dat er ieder jaar weer verrassingen te noteren zijn. Ook dit jaar zijn er weer een aantal ploegen die totaal onverwacht bovenin meedraaien of die juist ondanks de hoge verwachtingen nauwelijks presteren en zelfs op moeten gaan passen voor degradatie. Daardoor zijn de wedstrijden iedere week opnieuw weer hartstikke leuk en spannend. Ook komend weekeinde staat er weer een volledige speelronde op het programma. Royal Antwerp, dat ver boven verwachting presteert, ontvangt dan Waasland-Beveren. Wint de thuisploeg opnieuw? Een voorbeschouwing.

Royal Antwerp

Iedere neutrale voetballer zal blij zijn dat Royal Antwerp terug is op het hoogste niveau. Deze historische club hoort natuurlijk gewoon in de Jupiler Pro League thuis. Dat ze het direct ook zo goed zouden doen, hadden echter weinig kenners verwacht. We zijn al ruim over de helft van de competitie heen en Royal Antwerp staat op een uitstekende tweede plaats van het klassement. Veel beter kan het natuurlijk niet, al is het gat met koploper Genk wel al vijf punten. Afgelopen tijd leek de klad er een beetje in te komen bij de promovendus maar verleden week werd er weer overtuigend met 0-3 gewonnen bij Cercle Brugge. Als men bovenin mee wil blijven draaien, moet er in ieder geval van de kleintjes gewonnen worden en komend weekeinde komt er zo'n kleintje op bezoek.

Waasland-Beveren

Waasland-Beveren zal dit seizoen namelijk moeten vechten tegen degradatie. De ploeg staat op de voorlaatste plaats van het klassement met 14 punten uit 15 gespeelde wedstrijden. Daarmee heeft het drie punten meer dan de nummer laatst Lokeren en dus is de overwinning van afgelopen week op Club Brugge ontzettend belangrijk geweest. Daarmee geeft Waasland-Beveren overigens direct een waarschuwing af: ook als topploeg heb je van ons niet automatisch gewonnen. We kunnen deze wedstrijd dan ook een felle en gemotiveerde ploeg verwachten die alles doet voor de punten.

Voorspelling

Royal Antwerp heeft meer kwaliteit en beschikt ook nog eens over het thuisvoordeel deze wedstrijd. We verwachten daarom dat ze het niet al te lastig gaan krijgen tegen Waasland-Beveren. Daarom voorspellen we een overwinning voor Antwerp.

Beste odds aangeboden door bookmakers

De wedstrijd Royal Antwerp FC - Waasland-Beveren vindt Zaterdag 15 December 2018 om 20:30 uur plaats en u vindt hier de beste kansen zoals die worden gegeven door de sportweddenschappensites op het moment dat wij deze regels schrijven:

Team Noteringen Parijs online
Royal Antwerp FC 1.37 CircusGoldenVegas
Gelijkspel 5.25 GoldenVegas
Waasland-Beveren 9.6 Unibet

Let op, de kansen van de bookmakers veranderen regelmatig afhankelijk van de gedane inzetten door de verschillende deelnemers aan de weddenschap. Nochthans wannneer u uw weddenschap valideert, is de kans vastgelegd en definitief. Wacht dus niet te lang met uw weddenschappen om van de beste kansen te kunnen profiteren.

De prognose hierboven is slechts ter informatie en betrekt niet de verantwoordelijkheid van zijn auteur noch van "Legale Kansspel België".

 
>> Alle prognoses
 

Nieuws legale online sportweddenschappen in BelgiŽ

15/03/2019 Pronostiek KV Oostende - Anderlecht : Jupiler Pro League 17 Maart 2019
Anderlecht wil eventueel puntenverlies van Racing Genk en Club Brugge afstraffen De hartlijders van Anderlecht zijn uit hun lijden verlost. Na wekenlang bibbergeld te moeten betalen, kon de Belgische recordkampioen zich via... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
15/03/2019 Pronostiek Charleroi - AS Eupen : Jupiler Pro League 17 Maart 2019
Op de laatste speeldag van de reguliere competitie neemt Charleroi het thuis op tegen Eupen. Beide teams staan in de middenmoot van het klassement en hebben dus geen doel meer om voor te spelen. Gezien de geringe waarde van P... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
15/03/2019 Pronostiek Zulte Waregem - KRC Genk : Jupiler Pro League 17 Maart 2019
Op de laatste speeldag van de reguliere competitie moet leider Racing Genk nog op bezoek bij Zulte Waregem. Ondanks het grote verschil in het klassement liggen de huidige waardeverschillen dicht bij elkaar. Toch hebben de bez... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
>> Al het nieuws van legale online weddenschappen in Belgie
 

  Home > Sportweddenschap > Nieuws sportweddenschappen legaal in BelgiŽ > Pronostiek Royal Antwerp FC - Waasland-Beveren : Jupiler Pro League 15 December 2018