WEDDEN OP SPORT

Legaal kansspelSchrijf u in voor de nieuwsbrief

Pronostiek Royal Antwerp FC - Zulte Waregem : Jupiler Pro League 16 September 2018

14/09/2018

De affiche tussen Royal Antwerp en Zulte Waregem is een interessante, al is het maar door de voorgeschiedenis tussen beide clubs. De CEO van Antwerp, Patrick Decuyper was inmiddels lang ook eigenaar van Zulte Waregem. Zo had hij indertijd ooit het plan om Zulte Waregem met Kortrijk te fusioneren of de club zelfs te verhuizen naar Antwerpen.

Royal Antwerp: bevestigt

Op het veld zal van deze voorgeschiedenis weinig te merken zijn. Wel is een duel tussen Antwerp en Zulte Waregem altijd een leuke match om te volgen. Beide clubs strijden immers voor een plaats bij de top zes waardoor inzet gegarandeerd is. Antwerp staat niet meteen gekend om zijn prachtige voetbal, maar daar zullen de eigen supporters niet om rouwen. Met twaalf punten uit zes wedstrijden staat Antwerp op een mooie vijfde plaats. Hiermee bevestigt het zijn prestaties van vorig seizoen. Op de vorige speeldag wist het nog verdiend een punt uit de brand te slepen op het veld van Anderlecht. Verrassend is wel het doelsaldo van Antwerp. Zo wist Antwerp in zes wedstrijden nog maar vijf doelpunten te maken. Het positieve is dan weer dat het nog maar twee doelpunten slikte.

Zulte Waregem: op zoek naar beter

Door de knappe prestaties in de aanvangsjaren van de club en hun knappe voetbal, heeft Zulte Waregem de harten veroverd van heel wat neutrale toeschouwers. Franky Dury weet jaar na jaar een sterk team te smeden van een voortdurend veranderende spelerskern. Dat het dit jaar opnieuw zal lukken twijfelt niemand aan, alleen heeft zoiets tijd nodig. Toch zullen de drie nederlagen in de laatste wedstrijden wel zijn blijven hangen. Hiermee zet het een povere reeks neer, waarbij de West-Vlamingen dringend op zoek zijn naar een overwinning.

Royal Antwerp versterkt zijn positie

Het doelsaldo van Antwerp verraadt dat het een moeilijk te ontwrichten team is. We zien het huidige Zulte Waregem dan ook nog niet in staat om dit Antwerp echt pijn te doen, waardoor de thuisploeg er in slaagt om zijn sterke positie in het klassement te versterken.

Beste odds aangeboden door bookmakers

De wedstrijd Royal Antwerp FC - Zulte Waregem vindt Zondag 16 September 2018 om 18:00 uur plaats en u vindt hier de beste kansen zoals die worden gegeven door de sportweddenschappensites op het moment dat wij deze regels schrijven:

Team Noteringen Parijs online
Royal Antwerp FC 1.909 BetWay
Gelijkspel 3.85 GoldenVegas
Zulte Waregem 4.2 Bwin

>> Zet in op deze wedstrijd in Nederlands

Let op, de kansen van de bookmakers veranderen regelmatig afhankelijk van de gedane inzetten door de verschillende deelnemers aan de weddenschap. Nochthans wannneer u uw weddenschap valideert, is de kans vastgelegd en definitief. Wacht dus niet te lang met uw weddenschappen om van de beste kansen te kunnen profiteren.

De prognose hierboven is slechts ter informatie en betrekt niet de verantwoordelijkheid van zijn auteur noch van "Legale Kansspel België".

 
>> Alle prognoses
 

Nieuws legale online sportweddenschappen in BelgiŽ

12/02/2019 Pronostiek Tottenham - Borussia Dortmund : Champions League 13 Februari 2019
Deze week staan eindelijk de heenwedstrijden van de achtste finales van de UEFA Champions League op het programma. Na een lange Europese winterstop nemen Het Engelse Tottenham en Duitse Dortmund het tegen elkaar op voor een p... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
12/02/2019 Pronostiek Ajax - Real Madrid : Champions League 13 Februari 2019
Eindelijk is het zover. Na een lange Europese winterstop, beginnen deze week de heenwedstrijden van de achtste finales van de Champions League. Titelhouder Real Madrid reist naar Amsterdam waar het zal opnemen tegen Ajax. Het... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
12/02/2019 Pronostiek AS Roma - FC Porto : Champions League 12 Februari 2019
Met een wedstrijd tussen AS Roma en FC Porto als achtste finale in de Champions League durven we stellen dat dit een clash is tussen twee teams die niet met de eindzege zullen gaan lopen. Maar net door het feit dat een kwartf... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
>> Al het nieuws van legale online weddenschappen in Belgie
 

  Home > Sportweddenschap > Nieuws sportweddenschappen legaal in BelgiŽ > Pronostiek Royal Antwerp FC - Zulte Waregem : Jupiler Pro League 16 September 2018