WEDDEN OP SPORT

Legaal kansspelSchrijf u in voor de nieuwsbrief

Pronostiek Royal Antwerp FC - Zulte Waregem : Jupiler Pro League 16 September 2018

14/09/2018

De affiche tussen Royal Antwerp en Zulte Waregem is een interessante, al is het maar door de voorgeschiedenis tussen beide clubs. De CEO van Antwerp, Patrick Decuyper was inmiddels lang ook eigenaar van Zulte Waregem. Zo had hij indertijd ooit het plan om Zulte Waregem met Kortrijk te fusioneren of de club zelfs te verhuizen naar Antwerpen.

Royal Antwerp: bevestigt

Op het veld zal van deze voorgeschiedenis weinig te merken zijn. Wel is een duel tussen Antwerp en Zulte Waregem altijd een leuke match om te volgen. Beide clubs strijden immers voor een plaats bij de top zes waardoor inzet gegarandeerd is. Antwerp staat niet meteen gekend om zijn prachtige voetbal, maar daar zullen de eigen supporters niet om rouwen. Met twaalf punten uit zes wedstrijden staat Antwerp op een mooie vijfde plaats. Hiermee bevestigt het zijn prestaties van vorig seizoen. Op de vorige speeldag wist het nog verdiend een punt uit de brand te slepen op het veld van Anderlecht. Verrassend is wel het doelsaldo van Antwerp. Zo wist Antwerp in zes wedstrijden nog maar vijf doelpunten te maken. Het positieve is dan weer dat het nog maar twee doelpunten slikte.

Zulte Waregem: op zoek naar beter

Door de knappe prestaties in de aanvangsjaren van de club en hun knappe voetbal, heeft Zulte Waregem de harten veroverd van heel wat neutrale toeschouwers. Franky Dury weet jaar na jaar een sterk team te smeden van een voortdurend veranderende spelerskern. Dat het dit jaar opnieuw zal lukken twijfelt niemand aan, alleen heeft zoiets tijd nodig. Toch zullen de drie nederlagen in de laatste wedstrijden wel zijn blijven hangen. Hiermee zet het een povere reeks neer, waarbij de West-Vlamingen dringend op zoek zijn naar een overwinning.

Royal Antwerp versterkt zijn positie

Het doelsaldo van Antwerp verraadt dat het een moeilijk te ontwrichten team is. We zien het huidige Zulte Waregem dan ook nog niet in staat om dit Antwerp echt pijn te doen, waardoor de thuisploeg er in slaagt om zijn sterke positie in het klassement te versterken.

Beste odds aangeboden door bookmakers

De wedstrijd Royal Antwerp FC - Zulte Waregem vindt Zondag 16 September 2018 om 18:00 uur plaats en u vindt hier de beste kansen zoals die worden gegeven door de sportweddenschappensites op het moment dat wij deze regels schrijven:

Team Noteringen Parijs online
Royal Antwerp FC 1.909 BetWay
Gelijkspel 3.85 GoldenVegas
Zulte Waregem 4.2 Bwin

>> Zet in op deze wedstrijd in Nederlands

Let op, de kansen van de bookmakers veranderen regelmatig afhankelijk van de gedane inzetten door de verschillende deelnemers aan de weddenschap. Nochthans wannneer u uw weddenschap valideert, is de kans vastgelegd en definitief. Wacht dus niet te lang met uw weddenschappen om van de beste kansen te kunnen profiteren.

De prognose hierboven is slechts ter informatie en betrekt niet de verantwoordelijkheid van zijn auteur noch van "Legale Kansspel België".

 
>> Alle prognoses
 
Gok met mate!

Nieuws legale online sportweddenschappen in BelgiŽ

08/06/2019 Pronostiek Griekenland - ItaliŽ : Euro 2020 Kwalificatie 08 juni 2019
In kwalificatiegroep J, de voorronde voor het Europees kampioenschap voetbal van 2020, vindt zaterdag een interessante ontmoeting plaats. De algemene verwachting is dat ItaliŽ zich zonder probleem als de nummer ťťn zal ... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
08/06/2019 Pronostiek BelgÔe - Kazachstan : Euro 2020 Kwalificatie 08 juni 2019
Dit weekend wordt de finale van de Nations League gespeeld. Landenploegen die zich niet hebben geplaatst voor de halve finales hiervan, spelen in plaats daarvan hun volgende matches in de kwalificatiegroepen voor het Eu... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
08/06/2019 Pronostiek Turkije - Frankrijk : Euro 2020 Kwalificatie 08 juni 2019
Ook in groep H van de kwalificatie voor de Europese Kampioenschappen van volgend jaar wordt dit weekend de derde speelronde afgewerkt. Een match die in het oog springt en die veel aandacht zal trekken is die tussen Turk... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
>> Al het nieuws van legale online weddenschappen in Belgie
 

  Home > Sportweddenschap > Nieuws sportweddenschappen legaal in BelgiŽ > Pronostiek Royal Antwerp FC - Zulte Waregem : Jupiler Pro League 16 September 2018