WEDDEN OP SPORT

Legaal kansspelSchrijf u in voor de nieuwsbrief

Pronostiek Royal Excel Moeskroen - Cercle Brugge : Jupiler Pro League 06 April 2019

06/04/2019

De revelatie van 2019 tegen het slechtste team dit jaar in 1A

De affiche in Playoff 2 tussen Moeskroen en Cercle Brugge is ťťn van twee uitersten. In de reguliere competitie was Moeskroen sinds 2019 in 1A de beste ploeg van het land. Maar blijkbaar is het vet van de soep. Twee nederlagen op rij in Playoff 2 zetten de jongens van trainer Bernd Storck opnieuw met beide voeten op de grond. Cercle Brugge anderzijds is momenteel de slechtste ploeg van 2019 in de hoogste afdeling. Met 4 op 39 en geen overwinning dit jaar, kan je maar moeilijk tevreden zijn. Beide teams staan te trappelen om de negatieve spiraal om te buigen.

Moeskroen hoopt opnieuw aan te knopen met een zege

Het mag duidelijk zijn dat Moeskroen snakt naar het einde van de competitie. Het team van de Duitse trainer Bernd Storck heeft na de zegereeks als beste ploeg van het land in 2019 duidelijk een beetje gas terug genomen. Het heilig vuur en de grinta van de jongste weken is blijkbaar verdwenen. Dat werd overduidelijk wanneer 1B-team Union een welverdiende overwinning wegkaapte op Cannonier waar weinig op af te dingen viel. Moeskroen kon enkele verzachtende omstandigheden inroepen. Goudhaantje Taiwo Awonyi gaf noodgedwongen geblesseerd verstek. Hij was niet de enige die moest toekijken. Ook smaakmakers Leye, Benson en Ammalah hadden letselproblemen. Met een nul op zes is Moeskroen in Playoff 2 de verrassende hekkensluiter. Moeskroen zal zo vlug mogelijk de nul van de tabellen willen vegen.

Cercle Brugge is nog steeds op zoek naar de eerste overwinning in 2019

Cercle Brugge zit heel duidelijk in de hoek waar de klappen vallen. Het is van 16 december 2018 tegen Anderlecht geleden dat de laatste overwinning werd behaald. Tegen Waregem leek eindelijk een nieuwe zege in de maak, maar in de slotminuut kreeg Cercle opnieuw het deksel op de neus na een doelpuntenregen met 3-3 als eindstand. Je kan maar moeilijk spreken over de wet van Murphy als je een schamele 4 op 39 laat optekenen. Afwachten hoe de Brugse spelers opnieuw deze mentale tik hebben verteerd. Eerherstel is meer dan een understatement.

Beste odds aangeboden door bookmakers

De wedstrijd Royal Excel Moeskroen - Cercle Brugge vindt Zaterdag 06 April 2019 om 20:00 uur plaats en u vindt hier de beste kansen zoals die worden gegeven door de sportweddenschappensites op het moment dat wij deze regels schrijven:

Team Noteringen Parijs online
Royal Excel Moeskroen 2 Betfirst
Gelijkspel 3.85 GoldenPalace
Cercle Brugge 3.95 Unibet

Let op, de kansen van de bookmakers veranderen regelmatig afhankelijk van de gedane inzetten door de verschillende deelnemers aan de weddenschap. Nochthans wannneer u uw weddenschap valideert, is de kans vastgelegd en definitief. Wacht dus niet te lang met uw weddenschappen om van de beste kansen te kunnen profiteren.

De prognose hierboven is slechts ter informatie en betrekt niet de verantwoordelijkheid van zijn auteur noch van "Legale Kansspel België".

 
>> Alle prognoses
 

Nieuws legale online sportweddenschappen in BelgiŽ

13/04/2019 Pronostiek Sint-Truiden - KV Oostende : Jupiler Pro League 13 April 2019
Kan STVV de favoriete rol tegen Oostende waar maken? Leider Sint-Truiden ontvangt zaterdag KV Oostende in Playoff 2. Na het gelijkspel tegen Westerlo zullen de Kanaries alles op alles zetten om opnieuw aan te knopen met een... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
13/04/2019 Pronostiek Beerschot Wilrijk - AS Eupen : Jupiler Pro League 13 April 2019
Twee teams die op zoek zijn naar een revanche Het duel tussen Beerschot Wilrijk en Eupen is niet zomaar een ontmoeting. Er staat ook prestige op het spel. Met een ťťn op negen voor Beerschot en een drie op negen voor Eupen ... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
13/04/2019 Pronostiek Zulte Waregem - Excel Mouscron : Jupiler Pro League 13 April 2019
Beide ploegen op zoek naar eerherstel na de recente nederlagen Zowel Zulte Waregem als Moeskroen hadden wellicht een ander scenario in gedachten bij de start van Playoff 2. Beide teams likten afgelopen week hun wonden na de... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
>> Al het nieuws van legale online weddenschappen in Belgie
 

  Home > Sportweddenschap > Nieuws sportweddenschappen legaal in BelgiŽ > Pronostiek Royal Excel Moeskroen - Cercle Brugge : Jupiler Pro League 06 April 2019