WEDDEN OP SPORT

Legaal kansspelSchrijf u in voor de nieuwsbrief

Circus

Pronostiek Royal Excel Mouscron - OH Leuven : Jupiler Pro League 18 Mei 2018

16/05/2018

Voor heel wat teams is dit de match te veel. Wellicht is dit ook het geval voor Moeskroen en OH Leuven die op de laatste speeldag van Playoff 2 nog tegen elkaar moeten spelen zonder inzet.

Royal Excel Mouscron

Moeskroen begon het seizoen als een van de grootste revelaties. Tijdens de seizoensstart was het de enige ploeg die in het spoor bleef van en kon winnen van kampioen Club Brugge. Uiteindelijk kenden de Henegouwers nog een forse dip die hen uiteindelijk op een vertrouwelijke plaats deed terechtkomen: net boven de degradatiezone. Ondanks helemaal achteraan geŽindigd te zijn, kende Moeskroen een rustig seizoen, net door die goede start. In Playoff 2 begonnen ze niet slecht, maar bleken KV Kortrijk en Zulte Waregem een maatje te groot. Maar ongetwijfeld liggen ze daar in Moeskroen niet wakker van.

OH Leuven

OH Leuven is een van de drie tweedeklassers die in Playoff 2 terechtkwamen na het winnen van de periodetitel. Met kleppers als KV Kortrijk en Zulte Waregem zal OH Leuven geen grote ambities hebben gekoesterd, maar eerder hebben uitgekeken naar de krachtmeting met teams uit een hogere divisie. Met negen punten uit evenveel wedstrijden was de campagne geen hoogvlieger. Het won wel de thuiswedstrijd tegen Moeskroen en kon in de openingswedstrijd Zulte Waregem op eigen veld in bedwang houden.

Billijk gelijkspel

Op papier durven we te stellen dat beide clubs aan elkaar gewaagd zijn, ondanks het verschil in divisie. Zeker omdat Moeskroen een ploeg is die al een hele tijd in mindere vorm zit en wellicht al bezig is met het volgende seizoen. Bij OH Leuven zal dat niet erg anders zijn, maar ze kunnen hun wel nog ťťn keer tonen op het hoogste niveau. Wellicht wordt dit een match zonder echte gedrevenheid bij de 22 acteurs, dus we vermoeden dat het een wedstrijd wordt die op een gelijkspel eindigt.

Beste odds aangeboden door bookmakers

De wedstrijd Royal Excel Mouscron - OH Leuven vindt Vrijdag 18 Mei 2018 om 20:30 uur plaats en u vindt hier de beste kansen zoals die worden gegeven door de sportweddenschappensites op het moment dat wij deze regels schrijven:

Team Noteringen Parijs online
Royal Excel Mouscron 1.95 Betfirst
Gelijkspel 3.75 BetfirstCircusGoldenVegas
OH Leuven 4.1 CircusGoldenVegas

>> Zet in op deze wedstrijd in Nederlands

Let op, de kansen van de bookmakers veranderen regelmatig afhankelijk van de gedane inzetten door de verschillende deelnemers aan de weddenschap. Nochthans wannneer u uw weddenschap valideert, is de kans vastgelegd en definitief. Wacht dus niet te lang met uw weddenschappen om van de beste kansen te kunnen profiteren.

De prognose hierboven is slechts ter informatie en betrekt niet de verantwoordelijkheid van zijn auteur noch van "Legale Kansspel België".

 
>> Alle prognoses
 

Nieuws legale online sportweddenschappen in BelgiŽ

15/08/2018 Pronostiek Antwerpen - Club Brugge : behoudt Club het maximum ? | 19 Augustus 2018
The Great Old met een blitzstart Waar Antwerpen vorig seizoen zijn rentree in de hoogste afdeling zeker en vast niet gemist heeft is het dit seizoen pas echt met een blitzstart begonnen. Met een mooie 7 op 9 draaien ze mee b... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
15/08/2018 Pronostiek Anderlecht - Royal Excel Mouscron : Jupiler Pro League 17 Augustus 2018
Gaat Anderlecht het maximum van de punten behouden tegen hekkensluiter Moeskroen? Het new look Anderlecht zit duidelijk in de lift. Na drie speeldagen telt de ploeg van Hein Vanhaezebrouck nog steeds het maximum van de punte... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
15/08/2018 KV Kortrijk - KV Oostende : gevecht om niet achterop te geraken - 18 Augustus 2018
KV Kortrijk: opendeurdag achterin KV Kortrijk kan met een 1 op 9 absoluut niet tevreden zijn over de seizoensstart en hetzelfde kan gezegd worden over de 7 tegendoelpunten. Verzachtende factor voor trainer De Boeck in het li... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
>> Al het nieuws van legale online weddenschappen in Belgie
 

  Home > Sportweddenschap > Nieuws sportweddenschappen legaal in BelgiŽ > Pronostiek Royal Excel Mouscron - OH Leuven : Jupiler Pro League 18 Mei 2018