WEDDEN OP SPORT

Legaal kansspelSchrijf u in voor de nieuwsbrief

Pronostiek Royal Mouscron - Royal Antwerp FC : Jupiler Pro League 11 Augustus 2018

09/08/2018

Wint Moeskroen voor het eerst dit seizoen?

Hoewel het nog maar begin augustus is, staat de derde speelronde in de Jupiler Pro League alweer op het programma. Tijdens de eerste twee speelrondes waren er direct enkele verrassingen te zien. De enige twee ploegen die allebei de wedstrijden wisten te winnen, zijn Anderlecht en Club Brugge. Daarnaast zijn er ook nog ploegen die hun eerste twee wedstrijden allebei verloren. Royal Moeskroen is zo'n ploeg. Het wordt dus hoog tijd om te winnen, wil men niet direct vanaf het begin al tegen degradatie gaan strijden. Aankomend weekend speelt Moeskroen voor eigen publiek tegen Royal Antwerp dat het seizoen een stuk beter is begonnen. Wie van beide ploegen weet deze wedstrijd te winnen? Een voorbeschouwing.

Moeskroen
Moeskroen is inmiddels alweer vier seizoenen lang actief op het hoogste niveau van het Belgisch betaalde voetbal. In die vier seizoenen slaagde de ploeg er iedere keer weer in om degradatie te ontlopen. Soms ging dat vanzelf, soms met kunst en vliegwerk. Moeskroen is dit seizoen echter alles behalve goed beginnen. Na twee gespeelde wedstrijden heeft men namelijk nog geen punt weten te verzamelen. Daar moet echter wel bij gezegd worden dat beide wedstrijden nipt verloren gingen. De eerste wedstrijd tegen Oostende werd met 2-1 verloren. De tweede wedstrijd werd er van Club Brugge verloren ook al was dat met 0-1 ook maar net.

Royal Antwerp
De oudste club van het professionele voetbal in Belgie kent een veel betere start van het seizoen. Antwerp behaalde vorig jaar bij hun terugkeer op het hoogste niveau al een uitstekend resultaat door op de achtste plaats te eindigen. Ook dit seizoen begint men met vier punten uit twee wedstrijden prima. Men wist in die twee wedstrijden echter maar ťťn keer te scoren. De eerste wedstrijd werd er met 0-1 gewonnen van Charleroi en in de tweede wedstrijd speelde men met 0-0 gelijk tegen Kortrijk.

Voorspelling
vooral voor Moeskroen is het van groot belang dat ze deze wedstrijd winnen. We mogen dus een gemotiveerde en felle ploeg verwachten. We vermoeden dat dit ook tot winst zal leiden. Een overwinning voor Moeskroen!

Beste odds aangeboden door bookmakers

De wedstrijd Royal Excel Mouscron - Royal Antwerp FC vindt Zaterdag 11 Augustus 2018 om 20:30 uur plaats en u vindt hier de beste kansen zoals die worden gegeven door de sportweddenschappensites op het moment dat wij deze regels schrijven:

Team Noteringen Parijs online
Royal Excel Mouscron 3.5 Unibet
Gelijkspel 3.6 GoldenVegas
Royal Antwerp FC 2.22 Circus

>> Zet in op deze wedstrijd in Nederlands

Let op, de kansen van de bookmakers veranderen regelmatig afhankelijk van de gedane inzetten door de verschillende deelnemers aan de weddenschap. Nochthans wannneer u uw weddenschap valideert, is de kans vastgelegd en definitief. Wacht dus niet te lang met uw weddenschappen om van de beste kansen te kunnen profiteren.

De prognose hierboven is slechts ter informatie en betrekt niet de verantwoordelijkheid van zijn auteur noch van "Legale Kansspel België".

 
>> Alle prognoses
 

Nieuws legale online sportweddenschappen in BelgiŽ

12/10/2018 Pronostiek Nederland - Duitsland : UEFA Nations League 13 Oktober 2018
Nederland en Duitsland op zoek naar de eerste overwinning in de Nations League Zowel Nederland als Duitsland zijn op zoek naar de eerste overwinning in de Nations League. Nederland verloor met opgeheven hoofd van wereldkamp... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
12/10/2018 Pronostiek BelgiŽ - Nederland : Vriendschappelijke interlands 16 Oktober 2018
127ste interland tussen Belgie en Nederland in het teken van prestige Op dinsdag 16 oktober wordt in het Koning Boudewijnstadion van de Belgische hoofdstad de 127ste interland tussen BelgiŽ en Nederland gespeeld. En dit in ... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
10/10/2018 Pronostiek Frankrijk - IJsland : Vriendschappelijke interlands 11 Oktober 2018
Frankrijk en IJsland Op 11 oktober 2018 spelen Frankrijk en IJsland tegen elkaar in een vriendschappelijk duel. De wedstrijd begint om 21:00 uur en wordt gespeeld in Stade du Roudourou. Dit stadion bevindt zich in Guingamp en... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
>> Al het nieuws van legale online weddenschappen in Belgie
 

  Home > Sportweddenschap > Nieuws sportweddenschappen legaal in BelgiŽ > Pronostiek Royal Mouscron - Royal Antwerp FC : Jupiler Pro League 11 Augustus 2018