WEDDEN OP SPORT

Legaal kansspelSchrijf u in voor de nieuwsbrief

Bet777.be

Pronostiek Royal Mouscron - Royal Antwerp FC : Jupiler Pro League 11 Augustus 2018

09/08/2018

Wint Moeskroen voor het eerst dit seizoen?

Hoewel het nog maar begin augustus is, staat de derde speelronde in de Jupiler Pro League alweer op het programma. Tijdens de eerste twee speelrondes waren er direct enkele verrassingen te zien. De enige twee ploegen die allebei de wedstrijden wisten te winnen, zijn Anderlecht en Club Brugge. Daarnaast zijn er ook nog ploegen die hun eerste twee wedstrijden allebei verloren. Royal Moeskroen is zo'n ploeg. Het wordt dus hoog tijd om te winnen, wil men niet direct vanaf het begin al tegen degradatie gaan strijden. Aankomend weekend speelt Moeskroen voor eigen publiek tegen Royal Antwerp dat het seizoen een stuk beter is begonnen. Wie van beide ploegen weet deze wedstrijd te winnen? Een voorbeschouwing.

Moeskroen
Moeskroen is inmiddels alweer vier seizoenen lang actief op het hoogste niveau van het Belgisch betaalde voetbal. In die vier seizoenen slaagde de ploeg er iedere keer weer in om degradatie te ontlopen. Soms ging dat vanzelf, soms met kunst en vliegwerk. Moeskroen is dit seizoen echter alles behalve goed beginnen. Na twee gespeelde wedstrijden heeft men namelijk nog geen punt weten te verzamelen. Daar moet echter wel bij gezegd worden dat beide wedstrijden nipt verloren gingen. De eerste wedstrijd tegen Oostende werd met 2-1 verloren. De tweede wedstrijd werd er van Club Brugge verloren ook al was dat met 0-1 ook maar net.

Royal Antwerp
De oudste club van het professionele voetbal in Belgie kent een veel betere start van het seizoen. Antwerp behaalde vorig jaar bij hun terugkeer op het hoogste niveau al een uitstekend resultaat door op de achtste plaats te eindigen. Ook dit seizoen begint men met vier punten uit twee wedstrijden prima. Men wist in die twee wedstrijden echter maar ťťn keer te scoren. De eerste wedstrijd werd er met 0-1 gewonnen van Charleroi en in de tweede wedstrijd speelde men met 0-0 gelijk tegen Kortrijk.

Voorspelling
vooral voor Moeskroen is het van groot belang dat ze deze wedstrijd winnen. We mogen dus een gemotiveerde en felle ploeg verwachten. We vermoeden dat dit ook tot winst zal leiden. Een overwinning voor Moeskroen!

Beste odds aangeboden door bookmakers

De wedstrijd Royal Excel Mouscron - Royal Antwerp FC vindt Zaterdag 11 Augustus 2018 om 20:30 uur plaats en u vindt hier de beste kansen zoals die worden gegeven door de sportweddenschappensites op het moment dat wij deze regels schrijven:

Team Noteringen Parijs online
Royal Excel Mouscron 3.5 Unibet
Gelijkspel 3.6 GoldenVegas
Royal Antwerp FC 2.22 Circus

>> Zet in op deze wedstrijd in Nederlands

Let op, de kansen van de bookmakers veranderen regelmatig afhankelijk van de gedane inzetten door de verschillende deelnemers aan de weddenschap. Nochthans wannneer u uw weddenschap valideert, is de kans vastgelegd en definitief. Wacht dus niet te lang met uw weddenschappen om van de beste kansen te kunnen profiteren.

De prognose hierboven is slechts ter informatie en betrekt niet de verantwoordelijkheid van zijn auteur noch van "Legale Kansspel België".

 
>> Alle prognoses
 

Nieuws legale online sportweddenschappen in BelgiŽ

15/03/2019 Pronostiek KV Oostende - Anderlecht : Jupiler Pro League 17 Maart 2019
Anderlecht wil eventueel puntenverlies van Racing Genk en Club Brugge afstraffen De hartlijders van Anderlecht zijn uit hun lijden verlost. Na wekenlang bibbergeld te moeten betalen, kon de Belgische recordkampioen zich via... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
15/03/2019 Pronostiek Charleroi - AS Eupen : Jupiler Pro League 17 Maart 2019
Op de laatste speeldag van de reguliere competitie neemt Charleroi het thuis op tegen Eupen. Beide teams staan in de middenmoot van het klassement en hebben dus geen doel meer om voor te spelen. Gezien de geringe waarde van P... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
15/03/2019 Pronostiek Zulte Waregem - KRC Genk : Jupiler Pro League 17 Maart 2019
Op de laatste speeldag van de reguliere competitie moet leider Racing Genk nog op bezoek bij Zulte Waregem. Ondanks het grote verschil in het klassement liggen de huidige waardeverschillen dicht bij elkaar. Toch hebben de bez... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
>> Al het nieuws van legale online weddenschappen in Belgie
 

  Home > Sportweddenschap > Nieuws sportweddenschappen legaal in BelgiŽ > Pronostiek Royal Mouscron - Royal Antwerp FC : Jupiler Pro League 11 Augustus 2018