WEDDEN OP SPORT

Legaal kansspelSchrijf u in voor de nieuwsbrief

Betfirst

Pronostiek Rusland - BelgiŽ : Kwalificatiewedstrijden EK 2020 16 November 2019

15/11/2019

Aanstaande zaterdag wordt de negende match gespeeld in groep I, in de kwalificatiereeks voor het Europees Kampioenschap van 2020. De Rode Duivels gaan op bezoek in Rusland. Om 18.00 uur nemen ze het tegen de Russen op in de Gazprom Arena in Sint Petersburg.

Is dit een belangrijke match? Ja en nee. Het verschil in sterkte tussen deze twee landen en de andere vier is dermate groot dat beide zich al hebben geplaatst voor de eindronde van volgend jaar. Maar beide landenploegen willen graag deze poule winnen. Tevens zal Rusland ongetwijfeld revanche willen nemen voor de nederlaag in BelgiŽ in maart van dit jaar. In Brussel wonnen de Belgen hun thuismatch toen met 3-1. Aleksandr Golovin kreeg toen in de 90e minuut nog zijn tweede gele kaart, niet slim omdat de match toen al verloren was.

BelgiŽ wist ook alle andere matches in deze groep te winnen en staat daarom fier bovenaan met 24 punten uit acht matches. Er werd maar liefst 30 keer gescoord en de Rode Duivels hoefden slechts ťťn tegendoelpunt te incasseren, zeer overtuigende cijfers. De Russen wonnen ook al hun overige matches en hebben dus drie punten minder dan de Belgen. 27 gemaakte doelpunten en maar vier tegentreffers maken ook een mooi doelsaldo.

Ik verwacht dat de Russen er alles aan gaan doen om deze match te winnen, ook omdat de Belgen in hun laatste match in deze groep, thuis tegen Cyprus, geen punten meer zullen verspelen. Het Russische publiek zal dit ook eisen van hun team. De Rode Duivels kunnen vrijuit spelen maar willen zeker ongeslagen blijven. Ik denk dat deze match zal eindigen in een gelijkspel.

Beste odds aangeboden door bookmakers

De wedstrijd Rusland - BelgiŽ vindt Zaterdag 16 November 2019 om 18:00 uur plaats en u vindt hier de beste kansen zoals die worden gegeven door de sportweddenschappensites op het moment dat wij deze regels schrijven:

Team Noteringen Parijs online
Rusland 3.85 Unibet
Gelijkspel 3.8 Unibet
BelgiŽ 2.1 Betfirst

Let op, de kansen van de bookmakers veranderen regelmatig afhankelijk van de gedane inzetten door de verschillende deelnemers aan de weddenschap. Nochthans wannneer u uw weddenschap valideert, is de kans vastgelegd en definitief. Wacht dus niet te lang met uw weddenschappen om van de beste kansen te kunnen profiteren.

Beste Online Bookmakers in BelgiŽDH-betFIRST

*****


Unibet

*****


Ladbrokes

*****

De prognose hierboven is slechts ter informatie en betrekt niet de verantwoordelijkheid van zijn auteur noch van "Legale Kansspel België".

 
>> Alle prognoses
 
Gok met mate!

Nieuws legale online sportweddenschappen in BelgiŽ

18/07/2020 Pronostiek Brighton & Hove Albion - Newcastle United : Premier League 20 Juli 2020
De premier league wedstrijd tussen Brighton & Hove Albion en Newcastle United belooft een spannende wedstrijd te worden. Terwijl de kampioen al beslist is gaat het enkel alleen maar om wie hoger op de ranglijst zal eindigen. ... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
18/07/2020 Pronostiek Sheffield United - Everton : Premier League 20 Juli 2020
Sheffield United - Everton is zeker een wedstrijd dat eenieder naar zal uit kijken. Beide teams hebben een heel goed gebalanceerde team die bij een goede dag ervoor kan zorgen dat de tegenstander het nakijken krijgt. De twee ... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
18/07/2020 Pronostiek Wolverhampton Wanderers - Crystal Palace : Premier League 20 Juli 2020
Wolverhampton Wanderers - Crystal Palace, 20 juli 2020 - een voorspelling De Premier League is na de lockdown maatregelen gelukkig weer in volle gang. Hoewel de stadions leeg zijn en de twaalfde man geen invloed meer uitoefe... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
>> Al het nieuws van legale online weddenschappen in Belgie
 

  Home > Sportweddenschap > Nieuws sportweddenschappen legaal in BelgiŽ > Pronostiek Rusland - BelgiŽ : Kwalificatiewedstrijden EK 2020 16 November 2019