WEDDEN OP SPORT

Legaal kansspelSchrijf u in voor de nieuwsbrief

Pronostiek Rusland - KroatiŽ : World Kup Voetbal 07 Juli 2018

06/07/2018

Op deze zaterdagavond kruisen de paden van gastland Rusland en het technisch sterke KroatiŽ elkaar in Adler. Zal het de Russen na de strafschoppenserie tegen Spanje lukken om opnieuw een sterker geachte ploeg uit te schakelen?

In de groepsfase bleek de vrees dat Rusland op het wereldkampioenschap voetbal in eigen land niet ver zou komen niet terecht. De Russen wonnen in hun eerste match met maar liefst 5-0 van Saudi-ArabiŽ, een wat vertekende uitslag omdat dat de Arabieren in aanvang het betere spel lieten zien. De score liep in de tweede helft ongewoon hoog op. Daarna wist het Russische team ook Egypte, nu mťt doelpuntenkoning Salah, te verslaan, met 3-1. In de laatste wedstrijd van poule A moesten de Russen echter het onderspit delven tegen de sterke Uruguayanen: met 3-0 moeste ze zich gewonnen geven. De achtste finales waren echter bereikt! Daarin eindigde de match tegen de beter spelende Spanjaarden in 1-1, en kreeg het counterende Rusland een onverwachte beloning door de penaltyís beter te nemen.

De Kroaten maken het hele toernooi al een sterke indruk. In de groepsfase werd er niet heel verrassend gewonnen van zowel Nigeria (2-0) als IJsland (2-1). Tussen deze twee matches in, werden echter ook de Argentijnen met 3-0 terug naar hun hotelkamers gestuurd. Uiteraard werd KroatiŽ daarmee overtuigend groepswinnaar van poule D, met zeven doelpunten voor en slechts ťťn tegen. In de achtste finales werd gelijkgespeeld tegen Denemarken, waarbij de Kroaten een penalty misten. Ook hier moesten strafschoppen de beslissing brengen, waarbij beide keepers een paar keer een sta-in-de-weg bleken voor de veldspelers die een penalty namen. KroatiŽ deed dat net iets beter en plaatste zich voor deze kwartfinale.

Ik verwacht dat dit geen spectaculaire wedstrijd word, waarin de Russen zich vooral bezig zullen houden met verdedigen, en ondertussen loeren op een kans. Het thuispubliek zal hen daarbij steunen, maar ik denk dat de technisch betere Kroaten toch dat doelpunt zal weten te maken, dat het gastland op de knieŽn krijgt. 

Beste odds aangeboden door bookmakers

De wedstrijd Rusland - KroatiŽ vindt Zaterdag 07 Juli 2018 om 19:00 uur plaats en u vindt hier de beste kansen zoals die worden gegeven door de sportweddenschappensites op het moment dat wij deze regels schrijven:

Team Noteringen Parijs online
Rusland 4 Betfirst
Gelijkspel 3.1 Betfirst
KroatiŽ 2.25 Unibet

>> Pronostiek World Cup Voetbal 2018 - Winnaar

>> Zet in op deze wedstrijd in Nederlands

Let op, de kansen van de bookmakers veranderen regelmatig afhankelijk van de gedane inzetten door de verschillende deelnemers aan de weddenschap. Nochthans wannneer u uw weddenschap valideert, is de kans vastgelegd en definitief. Wacht dus niet te lang met uw weddenschappen om van de beste kansen te kunnen profiteren.

De prognose hierboven is slechts ter informatie en betrekt niet de verantwoordelijkheid van zijn auteur noch van "Legale Kansspel België".

 
>> Alle prognoses
 

Nieuws legale online sportweddenschappen in BelgiŽ

12/02/2019 Pronostiek Tottenham - Borussia Dortmund : Champions League 13 Februari 2019
Deze week staan eindelijk de heenwedstrijden van de achtste finales van de UEFA Champions League op het programma. Na een lange Europese winterstop nemen Het Engelse Tottenham en Duitse Dortmund het tegen elkaar op voor een p... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
12/02/2019 Pronostiek Ajax - Real Madrid : Champions League 13 Februari 2019
Eindelijk is het zover. Na een lange Europese winterstop, beginnen deze week de heenwedstrijden van de achtste finales van de Champions League. Titelhouder Real Madrid reist naar Amsterdam waar het zal opnemen tegen Ajax. Het... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
12/02/2019 Pronostiek AS Roma - FC Porto : Champions League 12 Februari 2019
Met een wedstrijd tussen AS Roma en FC Porto als achtste finale in de Champions League durven we stellen dat dit een clash is tussen twee teams die niet met de eindzege zullen gaan lopen. Maar net door het feit dat een kwartf... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
>> Al het nieuws van legale online weddenschappen in Belgie
 

  Home > Sportweddenschap > Nieuws sportweddenschappen legaal in BelgiŽ > Pronostiek Rusland - KroatiŽ : World Kup Voetbal 07 Juli 2018