WEDDEN OP SPORT

Legaal kansspelSchrijf u in voor de nieuwsbrief

Bet777.be

Pronostiek Rusland - Saoedi-ArabiŽ : World Cup Russia 14 Juni 2018

30/05/2018

Wie wint de openingswedstrijd van het WK?

Nog maar heel even en dan wordt er afgetrapt voor het Wereldkampioenschap voetbal 2018 dat in Rusland plaats zal vinden. Traditiegetrouw heeft het gastland de eer om het toernooi af te trappen in de openingswedstrijd. Rusland speelt daarin tegen Saudi-ArabiŽ en hoopt natuurlijk om direct de eerste drie punten binnen te halen. Maar lukt dat ook daadwerkelijk of krijgen we direct een verrassing? Een voorbeschouwing.

Rusland

Als gastland wordt er natuurlijk veel van Rusland verwacht, maar de vraag is of dat wel terecht is. Er heeft de laatste jaren namelijk een flinke verjonging plaatsgevonden in het Russische team en dan is het altijd afwachten hoe men gaat presteren op een groot toernooi. In eigen land zal men er echter op gebrand zijn om in ieder geval tot de knockoutfase door te dringen en de loting is daarvoor in ieder geval gunstig. Rusland moet in staat worden geacht om de openingswedstrijd te winnen en daarmee zet je uiteraard direct een belangrijke stap richting kwalificatie voor de achtste finale van het toernooi. Opvallend is trouwens dat bondscoach Sanislav Tjetsjesov voornamelijk kiest voor spelers uit de eigen competitie. Er zijn slechts drie spelers uit 'het buitenland' opgenomen in de selectie.

Saudi-ArabiŽ

In de jaren negentig en kende Saudi-ArabiŽ een prima periode in het interlandvoetbal. Het land wist zich tussen 1994 en 2006 vier keer op rij te kwalificeren voor het eindtoernooi. Daarna lukte het echter niet meer totdat de Nederlandse Bert van Marwijk twee jaar terug als bondscoach werd aangesteld. Hij plaatste zich voor het WK van deze zomer, maar werd vervolgens toch ontslagen. Saudi-ArabiŽ liet de afgelopen tijd zien dat het uitstekend kan voetballen en kan dus wel eens een verrassing worden dit WK. Spits Mohammed Al-Sahlawi is iemand om rekening mee te houden. De goalgetter scoorde in 36 interlands maar liefst 28 keer en mag dus in de gaten worden gehouden.

Voorspelling

De druk zal er vol op staan bij Rusland en het is natuurlijk maar de vraag hoe de spelers daar mee om zullen gaan. We verwachten echter wel dat het gastland deze eerste weedstrijd van het WK zal gaan winnen.

Beste odds aangeboden door bookmakers

De wedstrijd Rusland - Saoedi-ArabiŽ vindt Donderdag 14 Juni 2018 om 17:00 uur plaats en u vindt hier de beste kansen zoals die worden gegeven door de sportweddenschappensites op het moment dat wij deze regels schrijven:

Team Noteringen Parijs online
Rusland 1.35 GoldenPalaceBingoal
Gelijkspel 4.8 UnibetBetfirstCircusGoldenVegas
Saoedi-ArabiŽ 13 LadBrokes

>> Pronostiek World Cup Voetbal 2018 - Winnaar

>> Zet in op deze wedstrijd in Nederlands

Let op, de kansen van de bookmakers veranderen regelmatig afhankelijk van de gedane inzetten door de verschillende deelnemers aan de weddenschap. Nochthans wannneer u uw weddenschap valideert, is de kans vastgelegd en definitief. Wacht dus niet te lang met uw weddenschappen om van de beste kansen te kunnen profiteren.

De prognose hierboven is slechts ter informatie en betrekt niet de verantwoordelijkheid van zijn auteur noch van "Legale Kansspel België".

 
>> Alle prognoses
 

Nieuws legale online sportweddenschappen in BelgiŽ

12/10/2018 Pronostiek Nederland - Duitsland : UEFA Nations League 13 Oktober 2018
Nederland en Duitsland op zoek naar de eerste overwinning in de Nations League Zowel Nederland als Duitsland zijn op zoek naar de eerste overwinning in de Nations League. Nederland verloor met opgeheven hoofd van wereldkamp... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
12/10/2018 Pronostiek BelgiŽ - Nederland : Vriendschappelijke interlands 16 Oktober 2018
127ste interland tussen Belgie en Nederland in het teken van prestige Op dinsdag 16 oktober wordt in het Koning Boudewijnstadion van de Belgische hoofdstad de 127ste interland tussen BelgiŽ en Nederland gespeeld. En dit in ... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
10/10/2018 Pronostiek Frankrijk - IJsland : Vriendschappelijke interlands 11 Oktober 2018
Frankrijk en IJsland Op 11 oktober 2018 spelen Frankrijk en IJsland tegen elkaar in een vriendschappelijk duel. De wedstrijd begint om 21:00 uur en wordt gespeeld in Stade du Roudourou. Dit stadion bevindt zich in Guingamp en... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
>> Al het nieuws van legale online weddenschappen in Belgie
 

  Home > Sportweddenschap > Nieuws sportweddenschappen legaal in BelgiŽ > Pronostiek Rusland - Saoedi-ArabiŽ : World Cup Russia 14 Juni 2018