WEDDEN OP SPORT

Legaal kansspelSchrijf u in voor de nieuwsbrief

Circus

Pronostiek Rusland - Saoedi-ArabiŽ : World Cup Russia 14 Juni 2018

30/05/2018

Wie wint de openingswedstrijd van het WK?

Nog maar heel even en dan wordt er afgetrapt voor het Wereldkampioenschap voetbal 2018 dat in Rusland plaats zal vinden. Traditiegetrouw heeft het gastland de eer om het toernooi af te trappen in de openingswedstrijd. Rusland speelt daarin tegen Saudi-ArabiŽ en hoopt natuurlijk om direct de eerste drie punten binnen te halen. Maar lukt dat ook daadwerkelijk of krijgen we direct een verrassing? Een voorbeschouwing.

Rusland

Als gastland wordt er natuurlijk veel van Rusland verwacht, maar de vraag is of dat wel terecht is. Er heeft de laatste jaren namelijk een flinke verjonging plaatsgevonden in het Russische team en dan is het altijd afwachten hoe men gaat presteren op een groot toernooi. In eigen land zal men er echter op gebrand zijn om in ieder geval tot de knockoutfase door te dringen en de loting is daarvoor in ieder geval gunstig. Rusland moet in staat worden geacht om de openingswedstrijd te winnen en daarmee zet je uiteraard direct een belangrijke stap richting kwalificatie voor de achtste finale van het toernooi. Opvallend is trouwens dat bondscoach Sanislav Tjetsjesov voornamelijk kiest voor spelers uit de eigen competitie. Er zijn slechts drie spelers uit 'het buitenland' opgenomen in de selectie.

Saudi-ArabiŽ

In de jaren negentig en kende Saudi-ArabiŽ een prima periode in het interlandvoetbal. Het land wist zich tussen 1994 en 2006 vier keer op rij te kwalificeren voor het eindtoernooi. Daarna lukte het echter niet meer totdat de Nederlandse Bert van Marwijk twee jaar terug als bondscoach werd aangesteld. Hij plaatste zich voor het WK van deze zomer, maar werd vervolgens toch ontslagen. Saudi-ArabiŽ liet de afgelopen tijd zien dat het uitstekend kan voetballen en kan dus wel eens een verrassing worden dit WK. Spits Mohammed Al-Sahlawi is iemand om rekening mee te houden. De goalgetter scoorde in 36 interlands maar liefst 28 keer en mag dus in de gaten worden gehouden.

Voorspelling

De druk zal er vol op staan bij Rusland en het is natuurlijk maar de vraag hoe de spelers daar mee om zullen gaan. We verwachten echter wel dat het gastland deze eerste weedstrijd van het WK zal gaan winnen.

Beste odds aangeboden door bookmakers

De wedstrijd Rusland - Saoedi-ArabiŽ vindt Donderdag 14 Juni 2018 om 17:00 uur plaats en u vindt hier de beste kansen zoals die worden gegeven door de sportweddenschappensites op het moment dat wij deze regels schrijven:

Team Noteringen Parijs online
Rusland 1.35 GoldenPalaceBingoal
Gelijkspel 4.8 UnibetBetfirstCircusGoldenVegas
Saoedi-ArabiŽ 13 LadBrokes

>> Pronostiek World Cup Voetbal 2018 - Winnaar

>> Zet in op deze wedstrijd in Nederlands

Let op, de kansen van de bookmakers veranderen regelmatig afhankelijk van de gedane inzetten door de verschillende deelnemers aan de weddenschap. Nochthans wannneer u uw weddenschap valideert, is de kans vastgelegd en definitief. Wacht dus niet te lang met uw weddenschappen om van de beste kansen te kunnen profiteren.

De prognose hierboven is slechts ter informatie en betrekt niet de verantwoordelijkheid van zijn auteur noch van "Legale Kansspel België".

 
>> Alle prognoses
 

Nieuws legale online sportweddenschappen in BelgiŽ

21/12/2018 Pronostiek Zulte Waregem - Sporting de Charleroi : Jupiler Pro League 23 December 201
Wint Charleroi in Waregem? Nog heel even en dan is het winterstop. Ook in de hoogste afdeling van het betaalde voetbal zal de competitie tijdelijk stil liggen. Zo ver is het echter nog niet want aankomend weekeinde staat e... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
21/12/2018 Pronostiek Club Brugge - Royal Antwerp FC : Jupiler Pro League 23 December 2018
Wie wint topper in Brugge? Vlak voor kerst wordt er nog een speelronde afgewerkt in de Belgische Jupiler Pro League. En zeker niet de minste! Er staan namelijk enkele prachtige affiches op het programma. De wedstrijd tussen ... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
15/12/2018 Pronostiek Genk - KV Oostende : Jupiler Pro League 16 December 2018
Aanstaande zondag ontvangt KRC Genk in eigen huis KV Ostende. Genk is de fiere koploper van de Jupiler Pro League. Ostende bivakkeert op de elfde positie. Het verschil in punten tussen beide teams is 17. Kunnen we enige spann... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
>> Al het nieuws van legale online weddenschappen in Belgie
 

  Home > Sportweddenschap > Nieuws sportweddenschappen legaal in BelgiŽ > Pronostiek Rusland - Saoedi-ArabiŽ : World Cup Russia 14 Juni 2018