WEDDEN OP SPORT

Legaal kansspelSchrijf u in voor de nieuwsbrief

Pronostiek SC Freiburg - Borussia Mönchengladbach : Bundesliga Duistland 05 Juni 2020

05/06/2020

SC Freiburg - Borussia Mönchengladbach, 5-6-2020 - een voorspelling

Nu de Bundesliga na de corona-lockdown weer van start is gegaan, mogen we ons de komende tijd verheugen op een aantal hopelijk bloedstollend spannende wedstrijden. Vrijdag 5 juni ontmoeten de nummers vier en acht uit de Bundesliga elkaar in het mooie Schwarzwald stadion van Freiburg. Natuurlijk is het even wennen, spelen zonder publiek. Waar SC Freiburg normaliter een licht voordeel zou hebben door de steun van het fanatieke thuispubliek, zullen de spelers de gezangen en spreekkoren van de "twaalfde man" nu moeten ontberen.

Laten we eens kijken naar de prestaties van beide teams in de aanloop naar deze wedstrijd. SC Freiburg heeft twee thuiswedstrijden achter de rug, respectievelijk tegen Werder Bremen en Bayern Leverkusen. Beide wedstrijden werden door de equipe van Christian Streich met 1-0 verloren. In de uitwedstrijden tegen RB Leipzig en Eintracht Frankfurt wist Freiburg er een remise uit te slepen. Het team is uiteraard gespitst op eindelijk weer een thuisoverwinning en als spits Nils Petersen eenmaal goed in stelling is gebracht, zal hij beslist trefzeker blijken.

Borussia Mönchengladbach kwam in de wedstrijd tegen Werder Bremen niet verder dan een doelpuntloos gelijkspel, maar wist wel de strijd tegen Eintracht Frankfurt, Union Berlin en Bayern Leverkusen winnend af te sluiten. De "Borussen" van manager Marco Rose lijken de beste kaarten in handen te hebben. De huidige nummer vier van de Bundesliga staat bekend als een elftal dat geen enkele strijd uit de weg gaat. De solide keepende Yann Sommer is niet eenvoudig te verslaan en de ervaren verdediging laat zich niet snel van zijn stuk brengen.

De wedstrijd begint op 5 juni om 19:30 uur. Borussia Mönchengladbach zal de zegereeks voort willen zetten en heeft in Freiburg geen nadeel van het toch niet aanwezige publiek. Van Freiburg mogen we verwachten dat ze gebrand zijn op hun eerste thuisoverwinning na de tijdelijke pauze en met name van spits Nils Petersen verwachten we weer een aantal briljante acties. Toch is het maken van een voorspelling niet eenvoudig, omdat beide teams nog bezig zijn hun oude wedstrijdritme te vinden. Wij voorspellen een spannende wedstrijd, die ons inziens wel zal eindigen in een gelijkspel.

Beste odds aangeboden door bookmakers

De wedstrijd SC Freiburg - Borussia Mönchengladbach vindt Vrijdag 05 Juni 2020 om 19:00 uur plaats en u vindt hier de beste kansen zoals die worden gegeven door de sportweddenschappensites op het moment dat wij deze regels schrijven:

Team
Noteringen
Parijs online
SC Freiburg
4.5
Betfirst
Gelijkspel
4.2
Unibet
Borussia Mönchengladbach
1.76
Betfirst

Let op, de kansen van de bookmakers veranderen regelmatig afhankelijk van de gedane inzetten door de verschillende deelnemers aan de weddenschap. Nochthans wannneer u uw weddenschap valideert, is de kans vastgelegd en definitief. Wacht dus niet te lang met uw weddenschappen om van de beste kansen te kunnen profiteren.

Beste Online Bookmakers in BelgiëDH-betFIRST

*****


Unibet

*****


Ladbrokes

*****

De prognose hierboven is slechts ter informatie en betrekt niet de verantwoordelijkheid van zijn auteur noch van "Legale Kansspel België".

 
>> Alle prognoses
 
Gok met mate!

Nieuws legale online sportweddenschappen in België

24/06/2020 Pronostiek Liverpool - Crystal Palace : Premier League 24 Juni 2020
Premier League: voorspelling van de wedstrijd Liverpool tegen Crystal Palace Liverpool kon nog een stap zetten naar een eerste titel sinds 1990 toen ze Crystal Palace verwelkomden in Anfield voor hun eerste wedstrijd achter ... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
19/06/2020 Pronostiek Watford - Leicester City : Premier League 20 Juni 2020
Ontsnapt Watford aan degradatie? Bij de ontmoeting tussen Watford en Leicester City zijn vooral de belangen voor de thuisploeg groot. Boven Vicarage Road zwerft al het gehele seizoen het degradatiespook en met een ze... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
19/06/2020 Pronostiek Brighton - Arsenal : Premier League 20 Juni 2020
Nu het ergste gedeelte van de coronacrisis voorbij lijkt zijn, komt het voetbal in Europa terug op gang. Ook in Engeland vatten ze de competitie opnieuw aan. In dit eerste duel in maanden neemt Brighton & Hove Albion het op t... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
>> Al het nieuws van legale online weddenschappen in Belgie
 

  Home > Sportweddenschap > Nieuws sportweddenschappen legaal in België > Pronostiek SC Freiburg - Borussia Mönchengladbach : Bundesliga Duistland 05 Juni 2020