WEDDEN OP SPORT

Legaal kansspelSchrijf u in voor de nieuwsbrief

Bet777

Pronostiek Sheffield United - Everton : Premier League 20 Juli 2020

18/07/2020

Sheffield United - Everton is zeker een wedstrijd dat eenieder naar zal uit kijken. Beide teams hebben een heel goed gebalanceerde team die bij een goede dag ervoor kan zorgen dat de tegenstander het nakijken krijgt. De twee teams zullen alles in het werk stellen om ervoor te zorgen dat zij met de nodige drie punten naar huis zullen gaan. Binnen 90 minuten zal het allemaal gedaan zijn en zal er een winnaar uit de bus komen of het kan ook zijn dat de twee de punten broederlijk met elkaar moeten delen. Laten we eens kijken naar de twee teams.

Voor en nadelen Sheffield United

Als we kijken naar het doelsaldo van Sheffield United dan kan er opgemerkt worden dat ze in termen van scoren niet zo productief zijn. Ze hebben geen negatief doelsaldo, maar het komt erop neer dat steeds wanneer zij een doelpunt maken, maakt de tegenstander meteen een erbij. Maar als we de laatste vijf wedstrijden van Sheffield United bekijken dan is er wel sprake van een veelbelovende reeks. Ze hebben namelijk van de laatste vijf meer dan helft gewonnen, een verloren en een gelijk gespeeld. Gaande hiervan uit, hebben ze dus wel een gunstig uitgangspunt.

Voor en nadelen Everton

Everton heeft een negatief doelsaldo. Dat geeft alleen maar aan dat zij niet in staat geweest zijn om meer doelpunten te maken dan ze tegen hebben gekregen. En uitgaande van de recente vijf wedstrijden die zijn afgewerkt ziet het er niet zo rooskleurig uit voor Everton. Everton heeft maar 1 wedstrijd kunnen winnen van de laatste vijf die ze hebben gespeeld. Ze hebben drie verloren en een gelijk gespeeld. Dit is zeker geen goede uitgangspunt voor de ploeg uit Liverpool. Maar trainer Ancelotti die het roer bij Everton in handen heeft, kan altijd met zijn expertise voor een verassing zorgen.

De beste kansen

De beste kansen ligt op papier in handen van Sheffield United. Aan de hand van hun prestatie zullen zij als winnaar uit de bus komen. Het is dus afwachten als dit inderdaad ook te zien zal wanneer de wedstrijd al achter de rug is.

Beste odds aangeboden door bookmakers

De wedstrijd Sheffield United - Everton vindt Maandag 20 Juli 2020 om 19:00 uur plaats en u vindt hier de beste kansen zoals die worden gegeven door de sportweddenschappensites op het moment dat wij deze regels schrijven:

Team
Noteringen
Parijs online
Sheffield United
2.2
MeridianBet
Gelijkspel
3.45
Betfirst
Everton
3.7
Betfirst

Let op, de kansen van de bookmakers veranderen regelmatig afhankelijk van de gedane inzetten door de verschillende deelnemers aan de weddenschap. Nochthans wannneer u uw weddenschap valideert, is de kans vastgelegd en definitief. Wacht dus niet te lang met uw weddenschappen om van de beste kansen te kunnen profiteren.

Beste Online Bookmakers in BelgiŽDH-betFIRST

*****


Unibet

*****


Ladbrokes

*****

De prognose hierboven is slechts ter informatie en betrekt niet de verantwoordelijkheid van zijn auteur noch van "Legale Kansspel België".

 
>> Alle prognoses
 
Gok met mate!

Nieuws legale online sportweddenschappen in BelgiŽ

18/07/2020 Pronostiek Brighton & Hove Albion - Newcastle United : Premier League 20 Juli 2020
De premier league wedstrijd tussen Brighton & Hove Albion en Newcastle United belooft een spannende wedstrijd te worden. Terwijl de kampioen al beslist is gaat het enkel alleen maar om wie hoger op de ranglijst zal eindigen. ... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
18/07/2020 Pronostiek Sheffield United - Everton : Premier League 20 Juli 2020
Sheffield United - Everton is zeker een wedstrijd dat eenieder naar zal uit kijken. Beide teams hebben een heel goed gebalanceerde team die bij een goede dag ervoor kan zorgen dat de tegenstander het nakijken krijgt. De twee ... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
18/07/2020 Pronostiek Wolverhampton Wanderers - Crystal Palace : Premier League 20 Juli 2020
Wolverhampton Wanderers - Crystal Palace, 20 juli 2020 - een voorspelling De Premier League is na de lockdown maatregelen gelukkig weer in volle gang. Hoewel de stadions leeg zijn en de twaalfde man geen invloed meer uitoefe... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
>> Al het nieuws van legale online weddenschappen in Belgie
 

  Home > Sportweddenschap > Nieuws sportweddenschappen legaal in BelgiŽ > Pronostiek Sheffield United - Everton : Premier League 20 Juli 2020