WEDDEN OP SPORT

Legaal kansspelSchrijf u in voor de nieuwsbrief

Pronostiek Sint-Truiden - AS Eupen : Jupiler Pro League 04 November 2017

04/11/2017

Wat in de voorbije jaren een degradatieduel was, is dit jaar een wedstrijd waarbij Sint-Truiden strijdt om zijn plaats in Playoff 1. Eupen daarentegen strijd dan wel weer voor het behoud. Of de positie van beide teams ook een klasseverschil betekenen valt af te wachten.

Sint-Truiden

Tegen de verwachtingen in dingt Sint-Truiden mee om een plaats in Playoff 1. Hiermee is het een van de verrassingen van dit seizoen. Het teert vooral op een sterke thuisreputatie waarbij de kunstgrasmat ongetwijfeld een grote rol speelt. Ondanks een zware nederlaag op het veld van leider Club Brugge, haalt het in de laatste vijf wedstrijden zeven punten. Een iets mindere reeks gevolgd na hun sterke competitiestart. Onder trainer Jonas de Roeck speelt STVV frivool voetbal en kan het de rest van de competitie zorgeloos spelen. Misschien levert dat hen nog een Playoff 1 plaats op.

AS Eupen

De club uit de Oostkantons spelen jaarlijks tegen de degradatie, maar echt in nauwe schoentjes komen ze niet vaak. Meestal leggen ze het de grote teams thuis nog eens vuur aan de schenen daarbij. Eupen staat op een voorlaatste plaats, enkel nog gevolgd door KV Mechelen en ziet dus stilletjes aan het degradatiespook opduiken. Zeker omdat iedereen verwacht dat Mechelen wel nog zijn opmars kent. Het haalde wel vijf punten uit de laatste vijf wedstrijden, waaronder een grote overwinning tegen KV Mechelen.

Sint-Truiden favoriet

Een thuisvoordeel en een betere positie in het klassement zorgt ervoor dat we Sint-Truiden als favoriet beschouwen voor deze wedstrijd. Een overwinning zou ervoor zorgen dat de Limburgers in het spoor blijven van de topclubs en zijn kansen op Playoff 1 gaaf houdt. AS Eupen daarentegen speelt op verplaatsing vaak zijn minste wedstrijden. Toch moeten we voorzichtig zijn met een voorspelling waarbij we Sint-Truiden een makkelijke overwinning toedichten. Eupen kan bij momenten verrassend uit de hoek komen. Echter, door het feit dat Sint-Truiden niet alleen punten pakt, maar ook verrassend goed speelt, zien we de thuisploeg de drie punten naar zich toe trekken.

Beste odds aangeboden door bookmakers

De wedstrijd Sint-Truiden - AS Eupen vindt Zaterdag 04 November 2017 om 20:00 uur plaats en u vindt hier de beste kansen zoals die worden gegeven door de sportweddenschappensites op het moment dat wij deze regels schrijven:

Team
Noteringen
Parijs online
Sint-Truiden
1.83
GoldenPalaceCircusGoldenVegasBingoal
Gelijkspel
4
LadBrokesCircusGoldenVegas
AS Eupen
4.5
Unibet

>> Zet in op deze wedstrijd in Nederlands

Let op, de kansen van de bookmakers veranderen regelmatig afhankelijk van de gedane inzetten door de verschillende deelnemers aan de weddenschap. Nochthans wannneer u uw weddenschap valideert, is de kans vastgelegd en definitief. Wacht dus niet te lang met uw weddenschappen om van de beste kansen te kunnen profiteren.

De prognose hierboven is slechts ter informatie en betrekt niet de verantwoordelijkheid van zijn auteur noch van "Legale Kansspel België".

 
>> Alle prognoses
 
Gok met mate!

Nieuws legale online sportweddenschappen in BelgiŽ

20/07/2019 Pronostiek Sporting de Charleroi - Gent : Jupiler Pro League 28 Juli 2019
Ook in Charleroi en Gandt heeft men de voorbereidingen op een nieuw seizoen in de Jupiler Pro League hopelijk ook goed afgerond. Dat moet ook wel, want de eerste speeldag van 2019-2020 staat al bijna voor de deur. Hoe staan b... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
20/07/2019 Pronostiek AS Eupen - Royal Antwerp FC : Jupiler Pro League 28 Juli 2019
Ook in Eupen en Antwerp staan de spelers van de plaatselijke voetbalteams uit de hoogste divisie vast te trappelen om weer matches te gaan spelen die ergens om gaan. Na de vakantieperiode is er veel getraind en opgebouwd, zij... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
18/07/2019 Pronostiek Racing Genk - KV Mechelen : Super Cup BelgÔe 20 Juli 2019
Een nieuw, en hopelijk spannend seizoen in de Jupiler Pro League staat bijna weer op het punt van beginnen. Als erg prettige opwarmer wordt er op zaterdag 20 juli eerst nog afgetrapt voor de Belgische Super Coupe, de match va... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
>> Al het nieuws van legale online weddenschappen in Belgie
 

  Home > Sportweddenschap > Nieuws sportweddenschappen legaal in BelgiŽ > Pronostiek Sint-Truiden - AS Eupen : Jupiler Pro League 04 November 2017