WEDDEN OP SPORT

Legaal kansspelSchrijf u in voor de nieuwsbrief

Betfirst

Pronostiek Sint-Truiden - AS Eupen : Jupiler Pro League 08 Februari 2020

07/02/2020

De ontmoeting tussen Sint-Truiden en AS Eupen is een duel van middenmmotors onder elkaar. STVV gaat op zoek naar een revanche nadat de Kanaries een onverwachte smadelijke nederlaag opliepen in Oostende die ze niet hadden zien aankomen. Bij Eupen kwam de thuisoverwinning tegen hekkensluiter Cercle Brugge als een geschenk uit de hemel gevallen. Door deze zege is de stap naar behoud helemaal gezet.

De droom van Playoff I is volledig opgeborgen

De nederlaag met een Arsenalscore bij Oostende kwam bij de Kanaries wel even binnen. Na de zes op zes die STVV voorafgaand behaalde tegen Kortrijk en Moeskroen, waren de Truienaren nog in de running van een Playoff I plaats. Maar die ambitie is na de nederlaag helemaal in rook opgegaan. Acht punten achterstand op RC Genk met nog zes matchen te gaan, lijkt een onoverbrugbare kloof. Voor STVV rest alleen maar de keuze om al naar volgend seizoen te gaan vooruitblikken. Tegen Eupen kan meteen hier werk van worden gemaakt. Zij zijn voor de thuisaanhang een goede prestatie verschuldigd. Daarnaast kan al werk worden gemaakt met het verwerken van contracten. Enkele versterkingen in elk compartiment van het elftal, dringen zich wel op. Tegen Eupen starten de Kanaries als torenhoge favoriet en het kan de inleiding zijn om een nieuwe zes op zes te halen omdat de week later staartploeg Cercle Brugge op bezoek wordt ontvangen.

Voor Eupen is het degradatiespook bijna verdwenen

Met de thuisoverwinning tegen Cercle Brugge laveert de ploeg uit het Oostkanton niet meer in de kelderverdieping van het klassement. Eupen zal met meer ademruimte de volgende zes competitiewedstrijden kunnen aanvatten. Het behoud is mathematisch nog niet volledig zeker, maar de voorsprong op de laatste van het klassement Cercle Brugge is nu al opgelopen tot elf punten. Hierdoor is de druk van de ketel bij de spelers uit Eupen, die net als thuisploeg STVV in een ontspannen sfeer de resterende wedstrijden kunnen aanvatten. Omdat ze met een relax gevoel aan de aftrap kunnen verschijnen, hopen de bezoekers toch nog gevaarlijk uit de hoek te komen. Met de 'niets moet, alles kan'-mentaliteit is de thuisploeg meteen verwittigd.

Beste odds aangeboden door bookmakers

De wedstrijd Sint-Truiden - AS Eupen vindt Zaterdag 08 Februari 2020 om 20:00 uur plaats en u vindt hier de beste kansen zoals die worden gegeven door de sportweddenschappensites op het moment dat wij deze regels schrijven:

Team Noteringen Parijs online
Sint-Truiden 2.3 LadBrokes
Gelijkspel 3.4 UnibetBetfirst
AS Eupen 3.45 Betfirst

Let op, de kansen van de bookmakers veranderen regelmatig afhankelijk van de gedane inzetten door de verschillende deelnemers aan de weddenschap. Nochthans wannneer u uw weddenschap valideert, is de kans vastgelegd en definitief. Wacht dus niet te lang met uw weddenschappen om van de beste kansen te kunnen profiteren.

De prognose hierboven is slechts ter informatie en betrekt niet de verantwoordelijkheid van zijn auteur noch van "Legale Kansspel België".

 
>> Alle prognoses
 
Gok met mate!

Nieuws legale online sportweddenschappen in BelgiŽ

22/02/2020 Pronostiek Anderlecht - AS Eupen : Jupiler Pro League 23 Februari 2020
Aanstaande zondagavond ontvangt Anderlecht in eigen huis AS Eupen. Hoe staan beide ploegen er voor, met nog vier matches te gaan in deze reguliere Jupiler Pro League competitie? Elke voetballiefhebber herinnert zich nog de d... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
22/02/2020 Pronostiek Club Brugge - Sporting Charleroi : Jupiler Pro League 23 Februari 2020
Zondagmiddag spelen Club Bruges en Charleroi SC tegen elkaar. Je zou dit een topper kunnen noemen. Club staat immers eerste, Charleroi derde. Het verschil in punten bedraagt inmiddels wel al dertien. Wat kunnen we verwachten ... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
20/02/2020 Pronostiek Standard Luik - Royal Antwerp FC : Jupiler Pro League 22 Februari 2020
Zaterdagavond spelen Standard de LiŤge en Royal Antwerp FC tegen elkaar in het weekend van de 27e speeldag van de Jupiler Pro League. Welke belangen staan er voor beide ploegen nog op het spel, vier matches voor het einde van... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
>> Al het nieuws van legale online weddenschappen in Belgie
 

  Home > Sportweddenschap > Nieuws sportweddenschappen legaal in BelgiŽ > Pronostiek Sint-Truiden - AS Eupen : Jupiler Pro League 08 Februari 2020