WEDDEN OP SPORT

Legaal kansspelSchrijf u in voor de nieuwsbrief

Unibet Casino

Pronostiek Sint-Truiden - AS Eupen : Jupiler Pro League 12 Mei 2019

09/05/2019

Ook de groepsfase van de Europa League groepen van de Jupiler League gaat richting einde. Binnenkort weten we welke ploegen BelgiŽ gaan vertegenwoordigen in de Europa League. In groep A ontvangt Saint-Trond a.s. zondag in eigen huis AS Eupen. Hoe staan beide teams er voor en wat zijn hun kansen?

Saint-Trond heef de reguliere competitie, waarin het als zevende eindigde en op slechts twee punten deelname aan de Championship Play-Offs miste, een goed vervolg gegeven. De eerste zes matches bleven de Truidenaren ongeslagen, door drie overwinningen (ook op koploper Charleroi) en drie gelijke spelen. Pas door het verlies van afgelopen weekend, bij Charleroi, moest het de koppositie afstaan aan deze ploeg. Met nog drie matches te gaan is dat ene puntje achterstand echter nog zeker goed te maken.

AS Eupen kunnen we uitgeschakeld noemen voor een ticket voor de finale met als prijs een ticket voor de Europa League. Met nog drie matches te gaan hebben de Eupenaren zes punten achterstand op lijstaanvoerder Charleroi ťn staan alle andere vier ploegen ook boven hen. Vier verliespartijen in zeven matches beloven ook al weinig positiefs.

Saint-Trond beseft dat het zal moeten winnen om kans te blijven maken op die finaleplek. De match in Eupen, in april, eindigde in 1-1 waarmee de Truidenaren nog goed wegkwamen. Na een rode kaart van Teixeira miste Garcia een penalty voor de thuisploeg en nam men een punt mee. Eupen kan deze keer vrijuit spelen, maar zal het waarschijnlijk afleggen tegen de sterke wil van Saint-Trond. Ik verwacht dan ook een kleine overwinning voor deze ploeg.

Beste odds aangeboden door bookmakers

De wedstrijd Sint-Truiden - AS Eupen vindt Zondag 12 Mei 2019 om 20:__ uur plaats en u vindt hier de beste kansen zoals die worden gegeven door de sportweddenschappensites op het moment dat wij deze regels schrijven:

Team Noteringen Parijs online
Sint-Truiden 1.51 BetfirstGoldenPalace
Gelijkspel 4.7 GoldenPalace
AS Eupen 6.25 Unibet

Let op, de kansen van de bookmakers veranderen regelmatig afhankelijk van de gedane inzetten door de verschillende deelnemers aan de weddenschap. Nochthans wannneer u uw weddenschap valideert, is de kans vastgelegd en definitief. Wacht dus niet te lang met uw weddenschappen om van de beste kansen te kunnen profiteren.

De prognose hierboven is slechts ter informatie en betrekt niet de verantwoordelijkheid van zijn auteur noch van "Legale Kansspel België".

 
>> Alle prognoses
 
Gok met mate!

Nieuws legale online sportweddenschappen in BelgiŽ

21/05/2019 Pronostiek KV Kortrijk - Sporting Charleroi : Jupiler Pro League 22 Mei 2019
Deelname aan Europese matches is een stuk dichterbij gekomen voor KV Courtroi en Sporting de Charleroi. Beide wisten als winnaar te eindigen in de twee groepen met zes teams. Woensdagavond ontmoeten ze elkaar. De winnaar van ... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
14/05/2019 Pronostiek Eupen - Beerschot : Jupiler Pro League 15 Mei 2019
Beerschot Wilrijk en Eupen hebben weinig te winnen of te verliezen Beerschot Wilrijk hoopt in de laatste thuismatch van het seizoen nog een vuist te kunnen maken tegen KAS Eupen. Beide teams hebben in deze nacompetitie nog ... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
14/05/2019 Pronostiek KV Oostende - Sint-Truiden : Jupiler Pro League 15 Mei 2019
STVV hooptmet een zege nog de finale van Playoff 2 te halen Sint-Truiden hoopt op een misstap van rechtstreekse rivaal Charleroi om toch nog de finale van Playoff 2 te kunnen halen. Met een verplaatsing tegen Oostende voor d... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
>> Al het nieuws van legale online weddenschappen in Belgie
 

  Home > Sportweddenschap > Nieuws sportweddenschappen legaal in BelgiŽ > Pronostiek Sint-Truiden - AS Eupen : Jupiler Pro League 12 Mei 2019