WEDDEN OP SPORT

Legaal kansspelSchrijf u in voor de nieuwsbrief

Pronostiek Sint Truiden - Club Brugge : Jupiler Pro League 24 Juli 2015

22/07/2015

De wedstrijd tussen Sint Truiden en FC Bruges

Op 24 juli 2015 wordt weer een van de eerste wedstrijden gespeeld in de Jupiler Pro League. De wedstrijd tussen Sint Truiden en FC Bruges belooft een enerverende wedstrijd te worden. De wedstrijd begint om 20:30 uur en wordt gespeeld in het stadion Stayen te Sint-Truiden. Beide clubs hebben dit nieuwe seizoen nog geen enkele wedstrijd gespeeld in de Jupiler Pro League en dat betekent dat er nog van alles mogelijk is. Beide clubs maken evenveel kans om te winnen. Hoewel FC Bruges er misschien wat beter voorstaat dan Sint Truiden, zeker als er gekeken wordt naar het afgelopen seizoen.

Sint Truiden
De laatste wedstrijd tussen deze twee clubs vond plaats op 11 december 2011. Dit is ruim 4,5 jaar geleden en door de jaren heen zijn beide clubs flink veranderd. Niet alleen qua samenstelling, maar ook zeker qua kwaliteiten. FC Bruges wist de laatste wedstrijd met 1-0 te winnen en dus zal Sint Truiden er alles aan doen om deze wedstrijd revanche te nemen. Of dat daadwerkelijk gaat gebeuren, valt te betwijfelen, maar de hoop mag er zeker zijn. Sint Truiden is namelijk een ploeg die het verdiend om deze openingswedstrijd tegen FC Bruges te winnen.

FC Bruges
FC Bruges weet wat nodig is om een voetbalwedstrijd te kunnen winnen. Niet voor niets staat de ploeg gerangschikt op de tweede positie in de Jupiler Pro League. Vorig seizoen heeft de club uitstekende zaken gedaan. Zal het de club uit Brugge lukken om ook dit seizoen weer zo goed te presteren of zal de ploeg in eerste instantie het onderspit moeten delven tegen een club als Sint Truiden? De tijd zal het uitwijzen. Er is van alles mogelijk en dat maakt deze wedstrijd tussen FC Bruges en Sint Truiden extra spannend.

Beste odds aangeboden door bookmakers

De wedstrijd Sint Truiden - Club Brugge vindt Vrijdag 24 Juli 2015 om 20:30 uur plaats en u vindt hier de beste kansen zoals die worden gegeven door de sportweddenschappensites op het moment dat wij deze regels schrijven:

Team
Noteringen
Parijs online
Sint Truiden
4.75
Bwin
Gelijkspel
4.2
Bwin
Club Brugge
1.73
GoldenPalace

>> Zet in op deze wedstrijd in Nederlands

Let op, de kansen van de bookmakers veranderen regelmatig afhankelijk van de gedane inzetten door de verschillende deelnemers aan de weddenschap. Nochthans wannneer u uw weddenschap valideert, is de kans vastgelegd en definitief. Wacht dus niet te lang met uw weddenschappen om van de beste kansen te kunnen profiteren.

De prognose hierboven is slechts ter informatie en betrekt niet de verantwoordelijkheid van zijn auteur noch van "Legale Kansspel België".

 
>> Alle prognoses
 
Gok met mate!

Nieuws legale online sportweddenschappen in BelgiŽ

09/11/2019 Stressvolle Super Sunday on MeridianBet
Hopelijk heeft u deze zondag niet veel plannen. Zorg voor voldoende versnaperingen zodat u zeker niet het huis uit moet, want vanaf 14u30 tot ongeveer 22u30 zijn er maar liefst vijf absolute topwedstrijden te volgen Ö Een nie... Lees meer

MeridianBet
12/10/2019 Pronostiek Noorwegen - Spanje : Euro 2020 Kwalificatie 12 Oktober 2019
Gaat Noorwegen nog stunten? Noorwegen en Spanje stonden al enkele malen recht tegenover elkaar in verschillende wedstrijden. De laatste drie wedstrijden zijn gewonnen door Spanje. Speeldag 1 stonden deze twee al tegen elkaar... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
09/10/2019 Pronostiek Nederlands - Noord-Ierland : Kwalificatie EURO 2020 10 Oktober 2019
Wie wint Nederland - Ierland? De voetbalwedstrijd Nederland - Ierland is een wedstrijd die, gezien de stand van zaken in groep C, alle kanten op zou kunnen gaan. Het elftal van onze noorderburen heeft ťťn wedstrijd minder ge... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
>> Al het nieuws van legale online weddenschappen in Belgie
 

  Home > Sportweddenschap > Nieuws sportweddenschappen legaal in BelgiŽ > Pronostiek Sint Truiden - Club Brugge : Jupiler Pro League 24 Juli 2015