WEDDEN OP SPORT

Legaal kansspelSchrijf u in voor de nieuwsbrief

Pronostiek Sint Truiden - Club Brugge : Jupiler Pro League 24 Juli 2015

22/07/2015

De wedstrijd tussen Sint Truiden en FC Bruges

Op 24 juli 2015 wordt weer een van de eerste wedstrijden gespeeld in de Jupiler Pro League. De wedstrijd tussen Sint Truiden en FC Bruges belooft een enerverende wedstrijd te worden. De wedstrijd begint om 20:30 uur en wordt gespeeld in het stadion Stayen te Sint-Truiden. Beide clubs hebben dit nieuwe seizoen nog geen enkele wedstrijd gespeeld in de Jupiler Pro League en dat betekent dat er nog van alles mogelijk is. Beide clubs maken evenveel kans om te winnen. Hoewel FC Bruges er misschien wat beter voorstaat dan Sint Truiden, zeker als er gekeken wordt naar het afgelopen seizoen.

Sint Truiden
De laatste wedstrijd tussen deze twee clubs vond plaats op 11 december 2011. Dit is ruim 4,5 jaar geleden en door de jaren heen zijn beide clubs flink veranderd. Niet alleen qua samenstelling, maar ook zeker qua kwaliteiten. FC Bruges wist de laatste wedstrijd met 1-0 te winnen en dus zal Sint Truiden er alles aan doen om deze wedstrijd revanche te nemen. Of dat daadwerkelijk gaat gebeuren, valt te betwijfelen, maar de hoop mag er zeker zijn. Sint Truiden is namelijk een ploeg die het verdiend om deze openingswedstrijd tegen FC Bruges te winnen.

FC Bruges
FC Bruges weet wat nodig is om een voetbalwedstrijd te kunnen winnen. Niet voor niets staat de ploeg gerangschikt op de tweede positie in de Jupiler Pro League. Vorig seizoen heeft de club uitstekende zaken gedaan. Zal het de club uit Brugge lukken om ook dit seizoen weer zo goed te presteren of zal de ploeg in eerste instantie het onderspit moeten delven tegen een club als Sint Truiden? De tijd zal het uitwijzen. Er is van alles mogelijk en dat maakt deze wedstrijd tussen FC Bruges en Sint Truiden extra spannend.

Beste odds aangeboden door bookmakers

De wedstrijd Sint Truiden - Club Brugge vindt Vrijdag 24 Juli 2015 om 20:30 uur plaats en u vindt hier de beste kansen zoals die worden gegeven door de sportweddenschappensites op het moment dat wij deze regels schrijven:

Team
Noteringen
Parijs online
Sint Truiden
4.75
Bwin
Gelijkspel
4.2
Bwin
Club Brugge
1.73
GoldenPalace

>> Zet in op deze wedstrijd in Nederlands

Let op, de kansen van de bookmakers veranderen regelmatig afhankelijk van de gedane inzetten door de verschillende deelnemers aan de weddenschap. Nochthans wannneer u uw weddenschap valideert, is de kans vastgelegd en definitief. Wacht dus niet te lang met uw weddenschappen om van de beste kansen te kunnen profiteren.

De prognose hierboven is slechts ter informatie en betrekt niet de verantwoordelijkheid van zijn auteur noch van "Legale Kansspel België".

 
>> Alle prognoses
 
Gok met mate!

Nieuws legale online sportweddenschappen in BelgiŽ

20/07/2019 Pronostiek Sporting de Charleroi - Gent : Jupiler Pro League 28 Juli 2019
Ook in Charleroi en Gandt heeft men de voorbereidingen op een nieuw seizoen in de Jupiler Pro League hopelijk ook goed afgerond. Dat moet ook wel, want de eerste speeldag van 2019-2020 staat al bijna voor de deur. Hoe staan b... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
20/07/2019 Pronostiek AS Eupen - Royal Antwerp FC : Jupiler Pro League 28 Juli 2019
Ook in Eupen en Antwerp staan de spelers van de plaatselijke voetbalteams uit de hoogste divisie vast te trappelen om weer matches te gaan spelen die ergens om gaan. Na de vakantieperiode is er veel getraind en opgebouwd, zij... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
18/07/2019 Pronostiek Racing Genk - KV Mechelen : Super Cup BelgÔe 20 Juli 2019
Een nieuw, en hopelijk spannend seizoen in de Jupiler Pro League staat bijna weer op het punt van beginnen. Als erg prettige opwarmer wordt er op zaterdag 20 juli eerst nog afgetrapt voor de Belgische Super Coupe, de match va... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
>> Al het nieuws van legale online weddenschappen in Belgie
 

  Home > Sportweddenschap > Nieuws sportweddenschappen legaal in BelgiŽ > Pronostiek Sint Truiden - Club Brugge : Jupiler Pro League 24 Juli 2015