WEDDEN OP SPORT

Legaal kansspelSchrijf u in voor de nieuwsbrief

Stanleybet

Pronostiek Sint-Truiden - KV Oostende : Jupiler Pro League 13 April 2019

13/04/2019

Kan STVV de favoriete rol tegen Oostende waar maken?

Leider Sint-Truiden ontvangt zaterdag KV Oostende in Playoff 2. Na het gelijkspel tegen Westerlo zullen de Kanaries alles op alles zetten om opnieuw aan te knopen met een thuisoverwinning. Kustploeg Oostende zit alleszins 'in the winning mood'. Twee overwinningen op rij doet deugd. De kustboys willen Sint-Truiden met het nodige zelfvertrouwen gaan bekampen. Het thuisvoordeel zou wel eens bepalend kunnen zijn in het eindresultaat.

STVV wil de favorietenrol blijven waar maken

In Playoff 2 is STVV de torenhoge favoriet. Met een zeven op negen heeft het team van trainer Marc Brys zijn start in deze nacompetitie niet gemist. Zij staan op de eerste plaats en kunnen hun voorsprong uitdiepen tot vier punten tegen Oostende. Dan zal wel moeten worden gewonnen tegen de kustploeg op eigen terrein. De Kanaries doen er alles aan om in schoonheid de competitie af te sluiten nadat op het laatste nippertje een ticket voor playoff 1 werd gemist. Bij eventuele thuiswinst, zet STVV alleszins een belangrijke stap voor een finaleplaats in playoff 2. De Haspengouwers zijn er zich degelijk van bewust dit sowieso tot een goed einde te brengen.

Een opsteker van formaat voor Oostende met een zes op zes

Oostende heeft twee overwinningen na elkaar in de wacht gesleept. Dat is een opsteker van formaat na een min of meer snertseizoen. Door de overwinning tegen Beerschot Wilrijk is de kustploeg op ťťn punt genaderd van STVV. De verplaatsing naar Sint-Truiden staat in het teken van de leidersplaats. Nochtans zal Oostende gehavend aan de aftrap moeten verschijnen. Fernando Canesin zal noodgedwongen verstek moeten geven voor deze cruciale wedstrijd. Hij liep een scheurtje aan de adductoren op en is out voor drie weken. Ook Aristote Nkaka is hoogst twijfelachtig met een knieblessure. Hetzelfde geldt voor Tom De Sutter die last heeft van een ontstoken teennagel. Gelukkig is het niet allemaal kommer en kwel. Brecht Capon traint weer voluit mee en zou wel eens zijn opwachting na lange tijd blessureleed kunnen maken. Voor D'Haese en Jonckheere komt de ontmoeting nog iets te vroeg. Met ťťn punt tegen STVV zou KVO heel tevreden zijn.

Beste odds aangeboden door bookmakers

De wedstrijd Sint-Truiden - KV Oostende vindt Zaterdag 13 April 2019 om 20:00 uur plaats en u vindt hier de beste kansen zoals die worden gegeven door de sportweddenschappensites op het moment dat wij deze regels schrijven:

Team Noteringen Parijs online
Sint-Truiden 1.72 GoldenPalace
Gelijkspel 4.33 LadBrokes
KV Oostende 5 Unibet

Let op, de kansen van de bookmakers veranderen regelmatig afhankelijk van de gedane inzetten door de verschillende deelnemers aan de weddenschap. Nochthans wannneer u uw weddenschap valideert, is de kans vastgelegd en definitief. Wacht dus niet te lang met uw weddenschappen om van de beste kansen te kunnen profiteren.

De prognose hierboven is slechts ter informatie en betrekt niet de verantwoordelijkheid van zijn auteur noch van "Legale Kansspel België".

 
>> Alle prognoses
 

Nieuws legale online sportweddenschappen in BelgiŽ

13/04/2019 Pronostiek Sint-Truiden - KV Oostende : Jupiler Pro League 13 April 2019
Kan STVV de favoriete rol tegen Oostende waar maken? Leider Sint-Truiden ontvangt zaterdag KV Oostende in Playoff 2. Na het gelijkspel tegen Westerlo zullen de Kanaries alles op alles zetten om opnieuw aan te knopen met een... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
13/04/2019 Pronostiek Beerschot Wilrijk - AS Eupen : Jupiler Pro League 13 April 2019
Twee teams die op zoek zijn naar een revanche Het duel tussen Beerschot Wilrijk en Eupen is niet zomaar een ontmoeting. Er staat ook prestige op het spel. Met een ťťn op negen voor Beerschot en een drie op negen voor Eupen ... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
13/04/2019 Pronostiek Zulte Waregem - Excel Mouscron : Jupiler Pro League 13 April 2019
Beide ploegen op zoek naar eerherstel na de recente nederlagen Zowel Zulte Waregem als Moeskroen hadden wellicht een ander scenario in gedachten bij de start van Playoff 2. Beide teams likten afgelopen week hun wonden na de... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
>> Al het nieuws van legale online weddenschappen in Belgie
 

  Home > Sportweddenschap > Nieuws sportweddenschappen legaal in BelgiŽ > Pronostiek Sint-Truiden - KV Oostende : Jupiler Pro League 13 April 2019