WEDDEN OP SPORT

Legaal kansspelSchrijf u in voor de nieuwsbrief

Pronostiek Sint-Truiden - Mouscron : Jupiler Pro League 06 Oktober 2018

05/10/2018

Sint Truiden en Moeskroen is een wedstrijd waarbij de meeste supporters niet gaan likkebaarden. Toch is het voor beide teams een erg belangrijk duel. Moeskroen heeft de punten dringend nodig, terwijl STVV zich in de top zes probeert te murwen.

Sint Truiden: op zoek naar Playoff 1

De Anderlechtkiller van vorig seizoen heeft dit jaar opnieuw zijn reputatie bevestigt. Het hield de recordkampioen op een doelpuntenloos gelijkspel ondanks het feit dat ze 70 minuten lang met een man minder op het veld stonden. Met dit punt zal STVV ongetwijfeld erg blij geweest zijn. Na negen speeldagen verloor het nog maar een keer en daarmee prijkt het op de zevende plaats. Stiekem hopen ze deze trend verder te zetten en zich bij de top zes te scharen die recht heeft op een ticket voor Playoff 1. Hun grote voordeel is dat er van druk geen sprake is.

Moeskroen: degradatiefavoriet

Druk is dan weer iets wat ze bij Moeskroen wel kennen. Nog voor de start van het seizoen voorspelden kenners dat Moeskroen het wel eens erg lastig zou kunnen hebben om het behoud te verzekeren. Na negen speeldagen lijken de kenners gelijk te hebben. Moeskroen behaalde slechts vier punten en kon enkel winnen van KV Kortrijk. De druk begint dus stilletjes aan groter te worden bij de Henegouwers. De komende weken neemt Moeskroen het op tegen onder meer Cercle en Zulte Waregem, twee wedstrijden waarbij een overwinning cruciaal is.

Sint Truiden: goed voetbal beloond

De voorbije speeldagen toonde Sint Truiden erg goed voetbal op de mat. Hun grote nadeel echter is dat het kunstgras op Staaien van erg slechte kwaliteit is en net daarom een nadeel kan zijn. Goed voetbal zullen we dus niet hoeven te verwachten. Al zeker niet met een team als Moeskroen als tegenstander. Toch zien we STVV de drie punten thuis houden en een sprong maken in het klassement. Al was het maar omdat ze beloond dienen te worden voor het goede voetbal dat ze de laatste weken op de Belgische velden hebben laten zien.

Beste odds aangeboden door bookmakers

De wedstrijd Sint-Truiden - Mouscron vindt Zaterdag 06 Oktober 2018 om 20:00 uur plaats en u vindt hier de beste kansen zoals die worden gegeven door de sportweddenschappensites op het moment dat wij deze regels schrijven:

Team Noteringen Parijs online
Sint-Truiden 1.57 BetfirstCircusGoldenVegas
Gelijkspel 4.5 GoldenVegas
Mouscron 5.75 UnibetGoldenVegas

>> Zet in op deze wedstrijd in Nederlands

Let op, de kansen van de bookmakers veranderen regelmatig afhankelijk van de gedane inzetten door de verschillende deelnemers aan de weddenschap. Nochthans wannneer u uw weddenschap valideert, is de kans vastgelegd en definitief. Wacht dus niet te lang met uw weddenschappen om van de beste kansen te kunnen profiteren.

De prognose hierboven is slechts ter informatie en betrekt niet de verantwoordelijkheid van zijn auteur noch van "Legale Kansspel België".

 
>> Alle prognoses
 

Nieuws legale online sportweddenschappen in BelgiŽ

12/10/2018 Pronostiek Nederland - Duitsland : UEFA Nations League 13 Oktober 2018
Nederland en Duitsland op zoek naar de eerste overwinning in de Nations League Zowel Nederland als Duitsland zijn op zoek naar de eerste overwinning in de Nations League. Nederland verloor met opgeheven hoofd van wereldkamp... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
12/10/2018 Pronostiek BelgiŽ - Nederland : Vriendschappelijke interlands 16 Oktober 2018
127ste interland tussen Belgie en Nederland in het teken van prestige Op dinsdag 16 oktober wordt in het Koning Boudewijnstadion van de Belgische hoofdstad de 127ste interland tussen BelgiŽ en Nederland gespeeld. En dit in ... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
10/10/2018 Pronostiek Frankrijk - IJsland : Vriendschappelijke interlands 11 Oktober 2018
Frankrijk en IJsland Op 11 oktober 2018 spelen Frankrijk en IJsland tegen elkaar in een vriendschappelijk duel. De wedstrijd begint om 21:00 uur en wordt gespeeld in Stade du Roudourou. Dit stadion bevindt zich in Guingamp en... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
>> Al het nieuws van legale online weddenschappen in Belgie
 

  Home > Sportweddenschap > Nieuws sportweddenschappen legaal in BelgiŽ > Pronostiek Sint-Truiden - Mouscron : Jupiler Pro League 06 Oktober 2018