WEDDEN OP SPORT

Legaal kansspelSchrijf u in voor de nieuwsbrief

Bet777.be

Pronostiek Sint-Truiden - Mouscron : Jupiler Pro League 06 Oktober 2018

05/10/2018

Sint Truiden en Moeskroen is een wedstrijd waarbij de meeste supporters niet gaan likkebaarden. Toch is het voor beide teams een erg belangrijk duel. Moeskroen heeft de punten dringend nodig, terwijl STVV zich in de top zes probeert te murwen.

Sint Truiden: op zoek naar Playoff 1

De Anderlechtkiller van vorig seizoen heeft dit jaar opnieuw zijn reputatie bevestigt. Het hield de recordkampioen op een doelpuntenloos gelijkspel ondanks het feit dat ze 70 minuten lang met een man minder op het veld stonden. Met dit punt zal STVV ongetwijfeld erg blij geweest zijn. Na negen speeldagen verloor het nog maar een keer en daarmee prijkt het op de zevende plaats. Stiekem hopen ze deze trend verder te zetten en zich bij de top zes te scharen die recht heeft op een ticket voor Playoff 1. Hun grote voordeel is dat er van druk geen sprake is.

Moeskroen: degradatiefavoriet

Druk is dan weer iets wat ze bij Moeskroen wel kennen. Nog voor de start van het seizoen voorspelden kenners dat Moeskroen het wel eens erg lastig zou kunnen hebben om het behoud te verzekeren. Na negen speeldagen lijken de kenners gelijk te hebben. Moeskroen behaalde slechts vier punten en kon enkel winnen van KV Kortrijk. De druk begint dus stilletjes aan groter te worden bij de Henegouwers. De komende weken neemt Moeskroen het op tegen onder meer Cercle en Zulte Waregem, twee wedstrijden waarbij een overwinning cruciaal is.

Sint Truiden: goed voetbal beloond

De voorbije speeldagen toonde Sint Truiden erg goed voetbal op de mat. Hun grote nadeel echter is dat het kunstgras op Staaien van erg slechte kwaliteit is en net daarom een nadeel kan zijn. Goed voetbal zullen we dus niet hoeven te verwachten. Al zeker niet met een team als Moeskroen als tegenstander. Toch zien we STVV de drie punten thuis houden en een sprong maken in het klassement. Al was het maar omdat ze beloond dienen te worden voor het goede voetbal dat ze de laatste weken op de Belgische velden hebben laten zien.

Beste odds aangeboden door bookmakers

De wedstrijd Sint-Truiden - Mouscron vindt Zaterdag 06 Oktober 2018 om 20:00 uur plaats en u vindt hier de beste kansen zoals die worden gegeven door de sportweddenschappensites op het moment dat wij deze regels schrijven:

Team Noteringen Parijs online
Sint-Truiden 1.57 BetfirstCircusGoldenVegas
Gelijkspel 4.5 GoldenVegas
Mouscron 5.75 UnibetGoldenVegas

>> Zet in op deze wedstrijd in Nederlands

Let op, de kansen van de bookmakers veranderen regelmatig afhankelijk van de gedane inzetten door de verschillende deelnemers aan de weddenschap. Nochthans wannneer u uw weddenschap valideert, is de kans vastgelegd en definitief. Wacht dus niet te lang met uw weddenschappen om van de beste kansen te kunnen profiteren.

De prognose hierboven is slechts ter informatie en betrekt niet de verantwoordelijkheid van zijn auteur noch van "Legale Kansspel België".

 
>> Alle prognoses
 

Nieuws legale online sportweddenschappen in BelgiŽ

12/02/2019 Pronostiek Tottenham - Borussia Dortmund : Champions League 13 Februari 2019
Deze week staan eindelijk de heenwedstrijden van de achtste finales van de UEFA Champions League op het programma. Na een lange Europese winterstop nemen Het Engelse Tottenham en Duitse Dortmund het tegen elkaar op voor een p... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
12/02/2019 Pronostiek Ajax - Real Madrid : Champions League 13 Februari 2019
Eindelijk is het zover. Na een lange Europese winterstop, beginnen deze week de heenwedstrijden van de achtste finales van de Champions League. Titelhouder Real Madrid reist naar Amsterdam waar het zal opnemen tegen Ajax. Het... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
12/02/2019 Pronostiek AS Roma - FC Porto : Champions League 12 Februari 2019
Met een wedstrijd tussen AS Roma en FC Porto als achtste finale in de Champions League durven we stellen dat dit een clash is tussen twee teams die niet met de eindzege zullen gaan lopen. Maar net door het feit dat een kwartf... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
>> Al het nieuws van legale online weddenschappen in Belgie
 

  Home > Sportweddenschap > Nieuws sportweddenschappen legaal in BelgiŽ > Pronostiek Sint-Truiden - Mouscron : Jupiler Pro League 06 Oktober 2018