WEDDEN OP SPORT

Legaal kansspelSchrijf u in voor de nieuwsbrief

Pronostiek Sint-Truiden - Sporting Charleroi : Jupiler Pro League 24 Februari 2019

23/02/2019

Misschien wel de belangrijkste affiche in de strijd om Playoff 1. Beide teams zijn nog niet zeker van een plaats bij de laatste zes en kunnen de punten dus goed gebruiken. Voor Charleroi die nog buiten de top zes gerangschikt staat, zou een nederlaag wel eens het verdict kunnen betekenen.

Sint Truiden: op zoek naar mathematische zekerheid

STVV staat op een vijfde plaats en telt vijf punten meer dan AA Gent en Charleroi die de zevende plaats delen. Hiermee lijkt het bijna zeker van een plaats in Playoff 1, al kan een nederlaag op deze speeldag hier nog roet in het eten gooien. Voor Sint Truiden is deze wedstrijd tegen een rechtstreekse concurrent dan ook erg belangrijk. Een overwinning zou wel eens een grote stap in de juiste richting kunnen betekenen. STVV verloor nog maar een keer na de winterstop, tegen buurgenoot Genk. Voor de rest kunnen de Limburgers rekenen op een positieve reeks.

Charleroi: hoopt op plaats zes

Met nog vier speeldagen te gaan, zit Charleroi nog in een moeilijke strijd voor die zesde plaats. Het telt drie punten achterstand op Anderlecht, waardoor het zich geen nederlaag kan permitteren. Wil het blijven meestrijden voor de zesde plaats, dan moet het winnen. Zeker nu de kans op een misstap van de concurrenten reŽel is. Anderlecht neemt het immers op tegen Club Brugge terwijl AA Gent Racing Genk partij geeft. Charleroi schotelt wisselvallige resultaten voor. Zo won het op het veld van Club Brugge om vervolgens dure punten te verliezen tegen Waasland Beveren, Moeskroen en Anderlecht. Dat het nog meestrijdt voor die zesde plaats is vooral te danken aan AA Gent en Anderlecht die eveneens geen stabiele resultaten bijeen voetballen.

Sint Truiden stelt zijn ticket voor Playoff 1 veilig

Het thuisvoordeel en de goede resultaten van STVV spreken in het voordeel van de thuisclub. Ondanks dat Charleroi nog meestrijdt voor die zesde plaats kunnen we niet zeggen dat ze dit aan zichzelf hebben te danken. De resultaten zijn erg wisselvallig en dus kunnen we niet stellen dat ze een Playoff 1 team zouden moeten zijn.

Beste odds aangeboden door bookmakers

De wedstrijd Sint-Truiden - Sporting Charleroi vindt Zondag 24 Februari 2019 om 20:00 uur plaats en u vindt hier de beste kansen zoals die worden gegeven door de sportweddenschappensites op het moment dat wij deze regels schrijven:

Team Noteringen Parijs online
Sint-Truiden 2.2 LadBrokesBetfirstGoldenPalace
Gelijkspel 3.55 Unibet
Sporting Charleroi 3.35 Unibet

Let op, de kansen van de bookmakers veranderen regelmatig afhankelijk van de gedane inzetten door de verschillende deelnemers aan de weddenschap. Nochthans wannneer u uw weddenschap valideert, is de kans vastgelegd en definitief. Wacht dus niet te lang met uw weddenschappen om van de beste kansen te kunnen profiteren.

De prognose hierboven is slechts ter informatie en betrekt niet de verantwoordelijkheid van zijn auteur noch van "Legale Kansspel België".

 
>> Alle prognoses
 
Gok met mate!

Nieuws legale online sportweddenschappen in BelgiŽ

20/07/2019 Pronostiek Sporting de Charleroi - Gent : Jupiler Pro League 28 Juli 2019
Ook in Charleroi en Gandt heeft men de voorbereidingen op een nieuw seizoen in de Jupiler Pro League hopelijk ook goed afgerond. Dat moet ook wel, want de eerste speeldag van 2019-2020 staat al bijna voor de deur. Hoe staan b... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
20/07/2019 Pronostiek AS Eupen - Royal Antwerp FC : Jupiler Pro League 28 Juli 2019
Ook in Eupen en Antwerp staan de spelers van de plaatselijke voetbalteams uit de hoogste divisie vast te trappelen om weer matches te gaan spelen die ergens om gaan. Na de vakantieperiode is er veel getraind en opgebouwd, zij... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
18/07/2019 Pronostiek Racing Genk - KV Mechelen : Super Cup BelgÔe 20 Juli 2019
Een nieuw, en hopelijk spannend seizoen in de Jupiler Pro League staat bijna weer op het punt van beginnen. Als erg prettige opwarmer wordt er op zaterdag 20 juli eerst nog afgetrapt voor de Belgische Super Coupe, de match va... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
>> Al het nieuws van legale online weddenschappen in Belgie
 

  Home > Sportweddenschap > Nieuws sportweddenschappen legaal in BelgiŽ > Pronostiek Sint-Truiden - Sporting Charleroi : Jupiler Pro League 24 Februari 2019