WEDDEN OP SPORT

Legaal kansspelSchrijf u in voor de nieuwsbrief

Pronostiek Sint-Truiden - Sporting Charleroi : Jupiler Pro League 24 Februari 2019

23/02/2019

Misschien wel de belangrijkste affiche in de strijd om Playoff 1. Beide teams zijn nog niet zeker van een plaats bij de laatste zes en kunnen de punten dus goed gebruiken. Voor Charleroi die nog buiten de top zes gerangschikt staat, zou een nederlaag wel eens het verdict kunnen betekenen.

Sint Truiden: op zoek naar mathematische zekerheid

STVV staat op een vijfde plaats en telt vijf punten meer dan AA Gent en Charleroi die de zevende plaats delen. Hiermee lijkt het bijna zeker van een plaats in Playoff 1, al kan een nederlaag op deze speeldag hier nog roet in het eten gooien. Voor Sint Truiden is deze wedstrijd tegen een rechtstreekse concurrent dan ook erg belangrijk. Een overwinning zou wel eens een grote stap in de juiste richting kunnen betekenen. STVV verloor nog maar een keer na de winterstop, tegen buurgenoot Genk. Voor de rest kunnen de Limburgers rekenen op een positieve reeks.

Charleroi: hoopt op plaats zes

Met nog vier speeldagen te gaan, zit Charleroi nog in een moeilijke strijd voor die zesde plaats. Het telt drie punten achterstand op Anderlecht, waardoor het zich geen nederlaag kan permitteren. Wil het blijven meestrijden voor de zesde plaats, dan moet het winnen. Zeker nu de kans op een misstap van de concurrenten reŽel is. Anderlecht neemt het immers op tegen Club Brugge terwijl AA Gent Racing Genk partij geeft. Charleroi schotelt wisselvallige resultaten voor. Zo won het op het veld van Club Brugge om vervolgens dure punten te verliezen tegen Waasland Beveren, Moeskroen en Anderlecht. Dat het nog meestrijdt voor die zesde plaats is vooral te danken aan AA Gent en Anderlecht die eveneens geen stabiele resultaten bijeen voetballen.

Sint Truiden stelt zijn ticket voor Playoff 1 veilig

Het thuisvoordeel en de goede resultaten van STVV spreken in het voordeel van de thuisclub. Ondanks dat Charleroi nog meestrijdt voor die zesde plaats kunnen we niet zeggen dat ze dit aan zichzelf hebben te danken. De resultaten zijn erg wisselvallig en dus kunnen we niet stellen dat ze een Playoff 1 team zouden moeten zijn.

Beste odds aangeboden door bookmakers

De wedstrijd Sint-Truiden - Sporting Charleroi vindt Zondag 24 Februari 2019 om 20:00 uur plaats en u vindt hier de beste kansen zoals die worden gegeven door de sportweddenschappensites op het moment dat wij deze regels schrijven:

Team Noteringen Parijs online
Sint-Truiden 2.2 LadBrokesBetfirstGoldenPalace
Gelijkspel 3.55 Unibet
Sporting Charleroi 3.35 Unibet

Let op, de kansen van de bookmakers veranderen regelmatig afhankelijk van de gedane inzetten door de verschillende deelnemers aan de weddenschap. Nochthans wannneer u uw weddenschap valideert, is de kans vastgelegd en definitief. Wacht dus niet te lang met uw weddenschappen om van de beste kansen te kunnen profiteren.

De prognose hierboven is slechts ter informatie en betrekt niet de verantwoordelijkheid van zijn auteur noch van "Legale Kansspel België".

 
>> Alle prognoses
 
Gok met mate!

Nieuws legale online sportweddenschappen in BelgiŽ

09/11/2019 Stressvolle Super Sunday on MeridianBet
Hopelijk heeft u deze zondag niet veel plannen. Zorg voor voldoende versnaperingen zodat u zeker niet het huis uit moet, want vanaf 14u30 tot ongeveer 22u30 zijn er maar liefst vijf absolute topwedstrijden te volgen Ö Een nie... Lees meer

MeridianBet
12/10/2019 Pronostiek Noorwegen - Spanje : Euro 2020 Kwalificatie 12 Oktober 2019
Gaat Noorwegen nog stunten? Noorwegen en Spanje stonden al enkele malen recht tegenover elkaar in verschillende wedstrijden. De laatste drie wedstrijden zijn gewonnen door Spanje. Speeldag 1 stonden deze twee al tegen elkaar... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
09/10/2019 Pronostiek Nederlands - Noord-Ierland : Kwalificatie EURO 2020 10 Oktober 2019
Wie wint Nederland - Ierland? De voetbalwedstrijd Nederland - Ierland is een wedstrijd die, gezien de stand van zaken in groep C, alle kanten op zou kunnen gaan. Het elftal van onze noorderburen heeft ťťn wedstrijd minder ge... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
>> Al het nieuws van legale online weddenschappen in Belgie
 

  Home > Sportweddenschap > Nieuws sportweddenschappen legaal in BelgiŽ > Pronostiek Sint-Truiden - Sporting Charleroi : Jupiler Pro League 24 Februari 2019