WEDDEN OP SPORT

Legaal kansspelSchrijf u in voor de nieuwsbrief

Unibet Casino

Pronostiek Sint-Truiden - Standard Luik : Jupiler Pro League 08 December 2018

07/12/2018

Op 8/12/2018 vanaf 20u30 strijden Sint-Truiden en Standard de LiŤge op het kunstgras van Stayen voor een plaats in de topzes van de Jupiler Pro League. Kan het wisselvallige team van Michel Preud'homme het tij keren of blijven de jongens van Marc Brys doorstomen?

Standard en de trein der traagheid

 Dat het Standard van Preud'homme tot grootse dingen in staat is, bewezen onder andere glansprestaties thuis tegen Club Brugge en tegen het grote Sevilla in de Europa League. Net zoals de verplettering van Club gevolgd werd door een povere 0-0 op het veld van staartploeg Moeskroen, werd ook de stunt tegen Sevilla gevolgd door een wanprestatie in Jan Breydel, waar kansloos verloren werd in een wedstrijd gespeeld in het eerste halfuur. Standard is zijn eigen grootste vijand.

STVV en de vlucht vooruit

Met onbetwistbare overwinningen tegen Anderlecht en Antwerp wist STVV zijn plaats in de topzes van het klassement te bestendigen. Trainer Marc Brys wordt alom geroemd voor het goede werk en mocht zelfs op een ereplaats rekenen bij de verkiezing van de trofee Raymond Goethals (naast Ivan Leko en Philippe Clement). De meeste analisten raken het er zo over eens dat STVV dit seizoen een ernstige kandidaat voor Play Off 1 geworden is. Het dartel, aanvallend spel van de Truienaars is vrank en vrij en ontplooit massaal overmachten op de helft van de tegenstanders. Bovendien genieten de Limburgers een uniek thuisvoordeel. Stayen mag dan misschien wel niet meer daveren, maar het heeft wel een veelbesproken kunstgrasmat, die de bezoekende ploegen al langer een doorn in het oog is, maar die de technisch vaardige Kanaries allerminst windeieren legt.

STVV of Standard?

 Met 2 ploegen die geen verstoppertje spelen, belooft deze topper een open wedstrijd te worden met veel doelkansen. Beide trainers gaan steevast uit van hun eigen krachten en weten tegelijk als geen ander een tegenstander tactisch te ontleden. De grote vraag wordt daarom in hoever het Luikse mentaliteitsprobleem de Rouges weer parten zal spelen. Op basis van hun zelfvertrouwen, hun standvastigheid (ook tegen toppers) en het thuisvoordeel is STVV zowaar favoriet.

Beste odds aangeboden door bookmakers

De wedstrijd Sint-Truiden - Standard Luik vindt Zaterdag 08 December 2018 om 20:30 uur plaats en u vindt hier de beste kansen zoals die worden gegeven door de sportweddenschappensites op het moment dat wij deze regels schrijven:

Team Noteringen Parijs online
Sint-Truiden 2.5 UnibetBetWayGoldenVegas
Gelijkspel 3.6 Unibet
Standard Luik 2.87 GoldenVegas

Let op, de kansen van de bookmakers veranderen regelmatig afhankelijk van de gedane inzetten door de verschillende deelnemers aan de weddenschap. Nochthans wannneer u uw weddenschap valideert, is de kans vastgelegd en definitief. Wacht dus niet te lang met uw weddenschappen om van de beste kansen te kunnen profiteren.

De prognose hierboven is slechts ter informatie en betrekt niet de verantwoordelijkheid van zijn auteur noch van "Legale Kansspel België".

 
>> Alle prognoses
 
Gok met mate!

Nieuws legale online sportweddenschappen in BelgiŽ

21/05/2019 Pronostiek KV Kortrijk - Sporting Charleroi : Jupiler Pro League 22 Mei 2019
Deelname aan Europese matches is een stuk dichterbij gekomen voor KV Courtroi en Sporting de Charleroi. Beide wisten als winnaar te eindigen in de twee groepen met zes teams. Woensdagavond ontmoeten ze elkaar. De winnaar van ... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
14/05/2019 Pronostiek Eupen - Beerschot : Jupiler Pro League 15 Mei 2019
Beerschot Wilrijk en Eupen hebben weinig te winnen of te verliezen Beerschot Wilrijk hoopt in de laatste thuismatch van het seizoen nog een vuist te kunnen maken tegen KAS Eupen. Beide teams hebben in deze nacompetitie nog ... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
14/05/2019 Pronostiek KV Oostende - Sint-Truiden : Jupiler Pro League 15 Mei 2019
STVV hooptmet een zege nog de finale van Playoff 2 te halen Sint-Truiden hoopt op een misstap van rechtstreekse rivaal Charleroi om toch nog de finale van Playoff 2 te kunnen halen. Met een verplaatsing tegen Oostende voor d... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
>> Al het nieuws van legale online weddenschappen in Belgie
 

  Home > Sportweddenschap > Nieuws sportweddenschappen legaal in BelgiŽ > Pronostiek Sint-Truiden - Standard Luik : Jupiler Pro League 08 December 2018