WEDDEN OP SPORT

Legaal kansspelSchrijf u in voor de nieuwsbrief

Pronostiek Sint-Truiden - Standard Luik : Jupiler Pro League 11 Augustus 2019

10/08/2019

In het nog prille Jupiler Pro League seizoen 2019-2020 kan de tegenstelling eigenlijk niet groter zijn dan die tussen Saint-Trond en Standard de LiŤge. De thuisspelende ploeg van aanstaande zondagmiddag is na twee matches nog puntloos en heeft zelfs nog niet gescoord. De bezoekers hebben al twee keer gewonnen en hebben nog geen enkel doelpunt tegen gekregen.

Na het vorige seizoen, waarin de Truidenaren nťt de Championship Play Offs misten, waren de supporters vast hoopvol gestemd. Dat er ook in de herkansing geen Europees ticket werd behaald, was wellicht nůg teleurstellender. Maar als je dan na twee matches onderaan bungelt en met 6-0 uit Bruges naar huis wordt gestuurd, wordt de sfeer vast niet vrolijker.

Standard had daarentegen een bliksemstart. Na de 0-2 overwinning bij Cercle werd Zulte Waregem in LiŤge met maar liefst 4-0 verslagen. Zes punten, zes maal gescoord, nul doelpunten geÔncasseerd: wie had dat durven dromen. Opvallend is ook dat Emond de helft van de doelpunten voor zijn rekening nam.

Zondag aanstaande dus de ontmoeting tussen een laagvlieger in eigen stadion en een hoogvlieger die vast graag op bezoek komt. Geeft de ranglijst na twee matches geen goed beeld van de krachtsverhoudingen en laat Saint-Trond zien waar het toe in staat is? Of moeten de Truidenaren zich met hun supporters gaan opmaken voor een lastig seizoen?

Omdat Standard vorig seizoen als derde eindigde, verwacht ik dat hun start laat zien dat teams als Genk en Bruges ook dit seizoen rekening met hen moet houden. Ik voorspel dan ook een overwinning voor de Luikenaren bij Saint-Trond.

Beste odds aangeboden door bookmakers

De wedstrijd Sint-Truiden - Standard Luik vindt Zondag 11 Augustus 2019 om 14:30 uur plaats en u vindt hier de beste kansen zoals die worden gegeven door de sportweddenschappensites op het moment dat wij deze regels schrijven:

Team Noteringen Parijs online
Sint-Truiden 4.6 LadBrokes
Gelijkspel 4.2 Unibet
Standard Luik 1.77 LadBrokes

Let op, de kansen van de bookmakers veranderen regelmatig afhankelijk van de gedane inzetten door de verschillende deelnemers aan de weddenschap. Nochthans wannneer u uw weddenschap valideert, is de kans vastgelegd en definitief. Wacht dus niet te lang met uw weddenschappen om van de beste kansen te kunnen profiteren.

Beste Online Bookmakers in BelgiŽDH-betFIRST

*****


Unibet

*****


Ladbrokes

*****

De prognose hierboven is slechts ter informatie en betrekt niet de verantwoordelijkheid van zijn auteur noch van "Legale Kansspel België".

 
>> Alle prognoses
 
Gok met mate!

Nieuws legale online sportweddenschappen in BelgiŽ

24/06/2020 Pronostiek Liverpool - Crystal Palace : Premier League 24 Juni 2020
Premier League: voorspelling van de wedstrijd Liverpool tegen Crystal Palace Liverpool kon nog een stap zetten naar een eerste titel sinds 1990 toen ze Crystal Palace verwelkomden in Anfield voor hun eerste wedstrijd achter ... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
19/06/2020 Pronostiek Watford - Leicester City : Premier League 20 Juni 2020
Ontsnapt Watford aan degradatie? Bij de ontmoeting tussen Watford en Leicester City zijn vooral de belangen voor de thuisploeg groot. Boven Vicarage Road zwerft al het gehele seizoen het degradatiespook en met een ze... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
19/06/2020 Pronostiek Brighton - Arsenal : Premier League 20 Juni 2020
Nu het ergste gedeelte van de coronacrisis voorbij lijkt zijn, komt het voetbal in Europa terug op gang. Ook in Engeland vatten ze de competitie opnieuw aan. In dit eerste duel in maanden neemt Brighton & Hove Albion het op t... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
>> Al het nieuws van legale online weddenschappen in Belgie
 

  Home > Sportweddenschap > Nieuws sportweddenschappen legaal in BelgiŽ > Pronostiek Sint-Truiden - Standard Luik : Jupiler Pro League 11 Augustus 2019