WEDDEN OP SPORT

Legaal kansspel



Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Pronostiek Sint-Truiden - Standard Luik : Jupiler Pro League 11 Augustus 2019

10/08/2019

In het nog prille Jupiler Pro League seizoen 2019-2020 kan de tegenstelling eigenlijk niet groter zijn dan die tussen Saint-Trond en Standard de LiŤge. De thuisspelende ploeg van aanstaande zondagmiddag is na twee matches nog puntloos en heeft zelfs nog niet gescoord. De bezoekers hebben al twee keer gewonnen en hebben nog geen enkel doelpunt tegen gekregen.

Na het vorige seizoen, waarin de Truidenaren nťt de Championship Play Offs misten, waren de supporters vast hoopvol gestemd. Dat er ook in de herkansing geen Europees ticket werd behaald, was wellicht nůg teleurstellender. Maar als je dan na twee matches onderaan bungelt en met 6-0 uit Bruges naar huis wordt gestuurd, wordt de sfeer vast niet vrolijker.

Standard had daarentegen een bliksemstart. Na de 0-2 overwinning bij Cercle werd Zulte Waregem in LiŤge met maar liefst 4-0 verslagen. Zes punten, zes maal gescoord, nul doelpunten geÔncasseerd: wie had dat durven dromen. Opvallend is ook dat Emond de helft van de doelpunten voor zijn rekening nam.

Zondag aanstaande dus de ontmoeting tussen een laagvlieger in eigen stadion en een hoogvlieger die vast graag op bezoek komt. Geeft de ranglijst na twee matches geen goed beeld van de krachtsverhoudingen en laat Saint-Trond zien waar het toe in staat is? Of moeten de Truidenaren zich met hun supporters gaan opmaken voor een lastig seizoen?

Omdat Standard vorig seizoen als derde eindigde, verwacht ik dat hun start laat zien dat teams als Genk en Bruges ook dit seizoen rekening met hen moet houden. Ik voorspel dan ook een overwinning voor de Luikenaren bij Saint-Trond.

Beste odds aangeboden door bookmakers

De wedstrijd Sint-Truiden - Standard Luik vindt Zondag 11 Augustus 2019 om 14:30 uur plaats en u vindt hier de beste kansen zoals die worden gegeven door de sportweddenschappensites op het moment dat wij deze regels schrijven:

Team Noteringen Parijs online
Sint-Truiden 4.6 LadBrokes
Gelijkspel 4.2 Unibet
Standard Luik 1.77 LadBrokes

Let op, de kansen van de bookmakers veranderen regelmatig afhankelijk van de gedane inzetten door de verschillende deelnemers aan de weddenschap. Nochthans wannneer u uw weddenschap valideert, is de kans vastgelegd en definitief. Wacht dus niet te lang met uw weddenschappen om van de beste kansen te kunnen profiteren.

De prognose hierboven is slechts ter informatie en betrekt niet de verantwoordelijkheid van zijn auteur noch van "Legale Kansspel België".

 
>> Alle prognoses
 
Gok met mate!

Nieuws legale online sportweddenschappen in BelgiŽ

12/10/2019 Pronostiek Noorwegen - Spanje : Euro 2020 Kwalificatie 12 Oktober 2019
Gaat Noorwegen nog stunten? Noorwegen en Spanje stonden al enkele malen recht tegenover elkaar in verschillende wedstrijden. De laatste drie wedstrijden zijn gewonnen door Spanje. Speeldag 1 stonden deze twee al tegen elkaar... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
09/10/2019 Pronostiek Nederlands - Noord-Ierland : Kwalificatie EURO 2020 10 Oktober 2019
Wie wint Nederland - Ierland? De voetbalwedstrijd Nederland - Ierland is een wedstrijd die, gezien de stand van zaken in groep C, alle kanten op zou kunnen gaan. Het elftal van onze noorderburen heeft ťťn wedstrijd minder ge... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
09/10/2019 Pronostiek Belgie - San Marino : Kwalificatie EURO 2020 - 10 Oktober 2019
Belgie -San Marino en het EK ticket Met twee duels in het vooruitzicht tegen San Marino en Kazachstan kan BelgiŽ in normale omstandigheden zich mathematische zekerheid verschaffen om een ticket te bemachtigen voor het EK vol... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
>> Al het nieuws van legale online weddenschappen in Belgie
 

  Home > Sportweddenschap > Nieuws sportweddenschappen legaal in BelgiŽ > Pronostiek Sint-Truiden - Standard Luik : Jupiler Pro League 11 Augustus 2019