WEDDEN OP SPORT

Legaal kansspelSchrijf u in voor de nieuwsbrief

Betfirst

Pronostiek Southampton - Tottenham : Premier League 19 December 2015

18/12/2015

Kan Tottenham weer eens winnen?

Hoewel de feestdagen voor de deur staan, is het programma in de Engelse Premier League overvol. In deze competitie worden ook tijdens de feestdagen namelijk volop wedstrijden gespeeld en dus zit een vakantie er voor de voetballers voorlopig nog niet in. Aankomend weekeinde kunnen we weer gaan genieten van een volledige speelronde in de sterkste competitie ter wereld. Het Southampton van Ronald Koeman gaat proberen om de slechte resultaten van de laatste weken weg te spoelen met een goed resultaat tegen Tottenham Hotspurs. Zal dit ook daadwerkelijk lukken? Een voorbeschouwing.

Southampton
Na het uitstekende seizoen van vorig jaar, kon het dit seizoen eigenlijk alleen maar minder gaan met Southampton. Er waren deze zomer wel wat mutaties in het team, maar het gros van de spelers bleef gelukkig. Southampton begon dan ook behoorlijk sterk aan het seizoen. Nu we inmiddels bijna op de helft van de competitie zijn aangeland, lijkt de ploeg echter steeds verder weg te zakken in het klassement. Van de laatste vijf wedstrijden in de competitie wist Southampton er slechts een te winnen en in de laatste vier wedstrijden wist men slechts een punt te verzamelen. Dat is simpelweg te weinig voor een ploeg die als ambitie heeft om Europees voetbal te halen. Er zal dus gewonnen moeten worden, zeker wanneer men voor eigen publiek speelt.

Tottenham Hotspurs
The Spurs zijn dit seizoen prima begonnen. Dat is wellicht ook te danken aan het feit dat de ploeg grotendeels intact is gebleven. Tegen alle verwachtingen in bleven topspelers als Harry Kane en Christian Eriksen de club trouw en daarmee heeft de ploeg een solide basis om in de top van het klassement mee te spelen. Tottenham staat op de vijfde plaats van het klassement en heeft uit zestien gespeelde wedstrijden 26 punten behaald. Tottenham is echter ambitieus en wil het liefst nog meer klimmen op de ranglijst. Dan zullen er echter wel op korte termijn punten moeten worden behaald.

Voorspelling
We denken dat beide ploegen aan elkaar gewaagd zijn, maar dat Tottenham Hotspurs deze wedstrijd zal gaan winnen.

Beste odds aangeboden door bookmakers

De wedstrijd Southampton - Tottenham vindt Zaterdag 19 December 2015 om 16:00 uur plaats en u vindt hier de beste kansen zoals die worden gegeven door de sportweddenschappensites op het moment dat wij deze regels schrijven:

Team
Noteringen
Parijs online
Southampton
2.7
LadBrokes
Gelijkspel
3.36
GoldenPalaceCircusGoldenVegas
Tottenham
2.8
Unibet

>> Zet in op deze wedstrijd in Nederlands

Let op, de kansen van de bookmakers veranderen regelmatig afhankelijk van de gedane inzetten door de verschillende deelnemers aan de weddenschap. Nochthans wannneer u uw weddenschap valideert, is de kans vastgelegd en definitief. Wacht dus niet te lang met uw weddenschappen om van de beste kansen te kunnen profiteren.

De prognose hierboven is slechts ter informatie en betrekt niet de verantwoordelijkheid van zijn auteur noch van "Legale Kansspel België".

 
>> Alle prognoses
 
Gok met mate!

Nieuws legale online sportweddenschappen in BelgiŽ

20/07/2019 Pronostiek Sporting de Charleroi - Gent : Jupiler Pro League 28 Juli 2019
Ook in Charleroi en Gandt heeft men de voorbereidingen op een nieuw seizoen in de Jupiler Pro League hopelijk ook goed afgerond. Dat moet ook wel, want de eerste speeldag van 2019-2020 staat al bijna voor de deur. Hoe staan b... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
20/07/2019 Pronostiek AS Eupen - Royal Antwerp FC : Jupiler Pro League 28 Juli 2019
Ook in Eupen en Antwerp staan de spelers van de plaatselijke voetbalteams uit de hoogste divisie vast te trappelen om weer matches te gaan spelen die ergens om gaan. Na de vakantieperiode is er veel getraind en opgebouwd, zij... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
18/07/2019 Pronostiek Racing Genk - KV Mechelen : Super Cup BelgÔe 20 Juli 2019
Een nieuw, en hopelijk spannend seizoen in de Jupiler Pro League staat bijna weer op het punt van beginnen. Als erg prettige opwarmer wordt er op zaterdag 20 juli eerst nog afgetrapt voor de Belgische Super Coupe, de match va... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
>> Al het nieuws van legale online weddenschappen in Belgie
 

  Home > Sportweddenschap > Nieuws sportweddenschappen legaal in BelgiŽ > Pronostiek Southampton - Tottenham : Premier League 19 December 2015