WEDDEN OP SPORT

Legaal kansspelSchrijf u in voor de nieuwsbrief

Pronostiek Southampton - Tottenham : Premier League 19 December 2015

18/12/2015

Kan Tottenham weer eens winnen?

Hoewel de feestdagen voor de deur staan, is het programma in de Engelse Premier League overvol. In deze competitie worden ook tijdens de feestdagen namelijk volop wedstrijden gespeeld en dus zit een vakantie er voor de voetballers voorlopig nog niet in. Aankomend weekeinde kunnen we weer gaan genieten van een volledige speelronde in de sterkste competitie ter wereld. Het Southampton van Ronald Koeman gaat proberen om de slechte resultaten van de laatste weken weg te spoelen met een goed resultaat tegen Tottenham Hotspurs. Zal dit ook daadwerkelijk lukken? Een voorbeschouwing.

Southampton
Na het uitstekende seizoen van vorig jaar, kon het dit seizoen eigenlijk alleen maar minder gaan met Southampton. Er waren deze zomer wel wat mutaties in het team, maar het gros van de spelers bleef gelukkig. Southampton begon dan ook behoorlijk sterk aan het seizoen. Nu we inmiddels bijna op de helft van de competitie zijn aangeland, lijkt de ploeg echter steeds verder weg te zakken in het klassement. Van de laatste vijf wedstrijden in de competitie wist Southampton er slechts een te winnen en in de laatste vier wedstrijden wist men slechts een punt te verzamelen. Dat is simpelweg te weinig voor een ploeg die als ambitie heeft om Europees voetbal te halen. Er zal dus gewonnen moeten worden, zeker wanneer men voor eigen publiek speelt.

Tottenham Hotspurs
The Spurs zijn dit seizoen prima begonnen. Dat is wellicht ook te danken aan het feit dat de ploeg grotendeels intact is gebleven. Tegen alle verwachtingen in bleven topspelers als Harry Kane en Christian Eriksen de club trouw en daarmee heeft de ploeg een solide basis om in de top van het klassement mee te spelen. Tottenham staat op de vijfde plaats van het klassement en heeft uit zestien gespeelde wedstrijden 26 punten behaald. Tottenham is echter ambitieus en wil het liefst nog meer klimmen op de ranglijst. Dan zullen er echter wel op korte termijn punten moeten worden behaald.

Voorspelling
We denken dat beide ploegen aan elkaar gewaagd zijn, maar dat Tottenham Hotspurs deze wedstrijd zal gaan winnen.

Beste odds aangeboden door bookmakers

De wedstrijd Southampton - Tottenham vindt Zaterdag 19 December 2015 om 16:00 uur plaats en u vindt hier de beste kansen zoals die worden gegeven door de sportweddenschappensites op het moment dat wij deze regels schrijven:

Team
Noteringen
Parijs online
Southampton
2.7
LadBrokes
Gelijkspel
3.36
GoldenPalaceCircusGoldenVegas
Tottenham
2.8
Unibet

>> Zet in op deze wedstrijd in Nederlands

Let op, de kansen van de bookmakers veranderen regelmatig afhankelijk van de gedane inzetten door de verschillende deelnemers aan de weddenschap. Nochthans wannneer u uw weddenschap valideert, is de kans vastgelegd en definitief. Wacht dus niet te lang met uw weddenschappen om van de beste kansen te kunnen profiteren.

De prognose hierboven is slechts ter informatie en betrekt niet de verantwoordelijkheid van zijn auteur noch van "Legale Kansspel België".

 
>> Alle prognoses
 
Gok met mate!

Nieuws legale online sportweddenschappen in BelgiŽ

09/11/2019 Stressvolle Super Sunday on MeridianBet
Hopelijk heeft u deze zondag niet veel plannen. Zorg voor voldoende versnaperingen zodat u zeker niet het huis uit moet, want vanaf 14u30 tot ongeveer 22u30 zijn er maar liefst vijf absolute topwedstrijden te volgen Ö Een nie... Lees meer

MeridianBet
12/10/2019 Pronostiek Noorwegen - Spanje : Euro 2020 Kwalificatie 12 Oktober 2019
Gaat Noorwegen nog stunten? Noorwegen en Spanje stonden al enkele malen recht tegenover elkaar in verschillende wedstrijden. De laatste drie wedstrijden zijn gewonnen door Spanje. Speeldag 1 stonden deze twee al tegen elkaar... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
09/10/2019 Pronostiek Nederlands - Noord-Ierland : Kwalificatie EURO 2020 10 Oktober 2019
Wie wint Nederland - Ierland? De voetbalwedstrijd Nederland - Ierland is een wedstrijd die, gezien de stand van zaken in groep C, alle kanten op zou kunnen gaan. Het elftal van onze noorderburen heeft ťťn wedstrijd minder ge... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
>> Al het nieuws van legale online weddenschappen in Belgie
 

  Home > Sportweddenschap > Nieuws sportweddenschappen legaal in BelgiŽ > Pronostiek Southampton - Tottenham : Premier League 19 December 2015